Need For Speed [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Need For Speed
martin.94
Hele kámo nechci ti brát iluze.Ale třeba takovej SPORE a TETRIS od EA se nezlevnili.Podle mě EA jen tak nezlevni.
Hele kámo nechci ti brát iluze.Ale třeba takovej SPORE a TETRIS od EA se nezlevnili.Podle mě EA jen tak nezlevni.
Dival jsem se ted na stranky EA a u NFS Undercover jsou pouze tyto platformy: PC, PlayStation ?3, Xbox 360 ?, Nintendo Wii ?, Nintendo ? DS, PlayStation ? Portable, PlayStation ?2. O Apple Macintosh tak jako je treba uveden u Spore ani slovo. Tak uvidime
Jo ale SPORE na iphone vyšlo další den po vydání na PC a MAC.Ty NFS trvaj nak dlouho.
Jo a lidi pls mám ty NFS na PC a nejdou mi spustit.Když to zapnu tak to hned spadne a píše mi to __správa o odesílaní chyb__.Skoušel jsem asi 10 cracku a furt to stejný.
Jo a lidi pls mám ty NFS na PC a nejdou mi spustit.Když to zapnu tak to hned spadne a píše mi to __správa o odesílaní chyb__.Skoušel jsem asi 10 cracku a furt to stejný.
OT: hele tady se moc neřeší cracknuté NFS na PC, to si najdi někde jinde..! to sem netahej a radši si to Kup 

-
- iPhone expert
nj, EA sou svine..hry maj peckovi a bohuzel vi kolik si za to uctovat 

MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Takze mezi 6 - 20 prosincem si tu hru muzete zahrat ve vybranejch Apple Store v USA. Vyjit ma v prubehu prosince
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

-
- Starý pes fóra :)
Me snad sali zrak kdyz ctu toto vlakno TAK EA jsou "svi..." ze chteji za svuj produkt penize . Sakra ty chodis do obchodu bez penez a vse dostanes, nebo snad umis cracknout rohlik nebo kus masa. Neni lepsi si jednou mesicne odpustit kino , brcko , nebo navstevu MC, KFC a podobnejch zavyslosti a mas na kvalitni hru. Myslis ze ti lidi delaji u EA zadarmo a je to vlastne jen jejich konicek....
-
- iPhone expert
vyroba her u EA neni konicek, kdyby to byl konicek tak je ta hra zadarmo..nerek sme ze sou svine protoze chtej penize (to je snad normalni ne?), ale protoze jich chtej moc.. treba nfs pro strret stalo asi 1400 a oproti carbonum nestalo za nic..
MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
neviete ci pojde nfs na fw 2.1??
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
-
- iPhone expert
ok, sorry za OT..no, podle me by to mohlo bejt 2.0 a vyssi, ale kdyz je ten 2.2 tak neni vylouceno ze to neudelaji jen pro nej..(a vyssi)
MacBook Pro (2008)
-
- Klub čistého iOS
hlavne nech to uz je
-
- Senior uživatel
Zase to nie je ešte!
Nikto neviete kedy to bude?Šak to stále prekladajú!
Nikto neviete kedy to bude?Šak to stále prekladajú!
Som si isty, ze ked to vyjde, niekto to sem napise, nemusite sa teda stale pytat kedy to bude 

-
- iPhone expert
-
- Senior uživatel
Aj ja.
Aj na nete hladám či nie je niečo nové a stále nič.

-
- iPhone expert
ja na netu ne..vzdycky jenom otevru itunes a jednou si dam vyhledat need for speed a pak zase druhej den:)
MacBook Pro (2008)
Myslim ze tohle vlakno ma nejnizsi vekovej prumer prispevovatelu z celyho fora. Cist to je fakt za trest...
OT: a ja uz vypinam notifikaciu, najprv "prispevky kedy to uz konecne bude", teraz zase "aj ja to kazdy den hladam"
-
- Senior uživatel
!TOx!C! píše:Nikdo po tobě nechce aby jsi to četl
dost pitoma odpoved. forum je od toho, aby se cetlo. jenze tady to vlakno je vazne ukazka...
-
- iPhone expert
NFS: Undercover vyjde na PC,Xbox 360 atd. dne 18. listopadu 2008 v USA a
dne 21. listopadu 2008 v EU. Takže do tý doby určitě nevyjde na iPhone..musíme počkat..
edit:hm, diky tomu ze sem to blbe precet tak uz tak dlouho cekat nebudeme
dne 21. listopadu 2008 v EU. Takže do tý doby určitě nevyjde na iPhone..musíme počkat..
edit:hm, diky tomu ze sem to blbe precet tak uz tak dlouho cekat nebudeme
Naposledy upravil(a) Martyn dne sob lis 29, 2008 10:44 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
oh, moc se omlouvam, nejak sem si tam domyslel prosinec..klidne mi reknete ze sem debil
ale tohle se obcas stava..

MacBook Pro (2008)
-
- iPhoneHolik
-
- Mírně pokročilý
Bmargera : O tom sem psal o stranku dozadu ..
Gekko gecko : Nevi, ale pochybuju ze si EA dovoli dat to draz nez $9.99
Gekko gecko : Nevi, ale pochybuju ze si EA dovoli dat to draz nez $9.99
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 

-
- iPhoneHolik
Uvidime ale co mi na AppStore celkem vadi je,ze nenabizi nejaka DEMO ci TRIAL verze aplikaci a her....co kdyz si to koupim nebo cokoliv jineho a nebdu spokojeny?
na druhou stranu je ale fakt ze to nejsou zadny palky.
na druhou stranu je ale fakt ze to nejsou zadny palky.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- iPhone expert
Cafte vsetci,sory ze sa to pitam ale neviete ci to nfs vislo?pozaral som sa v appstore, ale mam polsky ucet tak ci nahodou ci to nieje na us alebo cz appe precital som si to tu cele aj videjka fakt cool!!!Na nete som pozeral ale asi som d...il:)
Jasně že ne.A jen tak nevijde.Ja to vidim až po novem roce.
Naposledy upravil(a) Bmargera dne stř pro 10, 2008 3:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
ked uz je take video z hry,tak uz by to mohlo byt hotove...len kedy to daju na appstore 

-
- iPhoneHolik
EA Games trochu zaspali ne? Hry FastlaneStreetRacing ci Ferrari GT Evolution uz na AppStore jsou....no treba bude NFS jeste lepsi,na PC jsem byl vzdy spokojeny,uvidime zda se cekani vyplati.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
Bmargera píše:Jasně že ne.A jen tak nevijde.Ja to vidim až po novem roce.
takže to je jenom nějakej preview z toho appstore nebo jak ? nějak sem tohle nezachápal

začínám dostávat takový pocit že to nikdy nevýjde, prtože už se čeká nějak dlouho
-
- Mírně pokročilý
hehe takovej Duke Nukem Forever ale v ihpone stylu ?
))