GodFinger [AppStore] FREE
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Re: GodFinger [AppStore] FREE
Level 11...
Nick : Silvinkoo
Nick : Silvinkoo
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow
iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov
Muze mi nekdo vysvetlit jak sehnat AVE? Nebo je to duvod proc je hra zdarma a pomalu dojde na "nutnost" zakoupit AVE za nekolik EUR pres Apps.
To by byl dokrup...
diky.
To by byl dokrup...
diky.
Podívej se do úkolů a za nedodělaný úkol můžeš získat nějaké to zlato nebo AWE, nebo to vyměnit 

Tak ukol mam Dragon Shrine Upgrade, ale stoji to 25Ave a ja mam pouze 7.
v kolonce gold za AVE je sice nabidka 10Ave za 500penizku, ale buy-neni modre-tedy nelze koupit...
v kolonce gold za AVE je sice nabidka 10Ave za 500penizku, ale buy-neni modre-tedy nelze koupit...

-
- Mírně pokročilý
Tak normální GodFinger už v AppStore není. Nahradil ho GodFinger All-Stars. We Rule zase nahradil We Rule Quests.
Zobrazit video na http://youtu.be/uP-oCsgQE1Y
Kód do fóra: [youtube]uP-oCsgQE1Y[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Zobrazit video na http://youtu.be/uP-oCsgQE1Y
Kód do fóra: [youtube]uP-oCsgQE1Y[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
dajte sem nicky vsetci co to este hravate.Ziadny z ludi co mam prijatych nieje ochotny robit exchange ci co to tam je.Uz ma to vazne stve.Mam daky level 53 a uz len tato jedina uloha mi ostava....
-
- Host
Já teď začala hrát. Nick smiganek, tak si mě přidej
ahoj, hrajete to jeste nekdo? pokud ano, přidejte si mě..můj nick je vinnetou
hraju godfinger all-stars for ipad a jen nekdy kdyz se chci podívat na cizí planetu spadne to nekdy uplne v pořadku nevíte čím to je? stahl sem to asi pred pul hodinou tak mi update asi nepomuže. =) jinak nick asd1118
-
- Host
můj nick je mikej561. Tak si mě přidejte.
iPhone 5 32 gb
ipad 4. generace 32 gb 3G
ipad 4. generace 32 gb 3G