Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ty kráso uplná libovka, ale víte co se divim že autoři angry bird přidávájí další updaty a ta hra je tak velká a dobrá a pořád jen za 0,75?, se divim že to nedaj do další nové aplikace, aby z toho něco měli...Ale tak pro nás dobře že si můžema hrát furt a pořád bezplatne
Přesne, si to zasloužej, todle je hra která mě baví a u které sem ztrávil nejvíc hodin ze všech her co mam iphonu, možná když zpočitam tak ani víc než čas všec her nemá šanci proti času Angry "Super" Birds ?
Metalgirl: Tak to naštve:( Ale můžeš si to zpestřit tím, že nepůjdeš dál, dokud kolo nedáš na 2-3 hvězdy. Alespoň ti to déle vydrží. Jinak rozhodně nejlepší hra poměrem zábava/cena.
Ohledně životnosti u mne jasně vévodí hra Defender Chronicles, kterou jsem hrál snad přes rok denně v autobuse, vlaku, občas práci:) To musí být stovky hodin a přesto jsem hru nedohrál, protože to nejde:) Ale obtížnosti jsem odemkl všechny.
Souhlasim, ale angry bird jsou lepsi, v Crash the castle jsou ty předměty ošklivější a nějak mi to přijde až moc jednoduhe.... Ale Jat car stunts je taky fakt libova hra, ktera ma super grafiku a závodní tratě, velmi pestlé a pokaždé nové....
Však za toho jak říkáš ty "špekouna" nic neplatíš, ten byl zdarma... V dalším updatu by měl být placený ptáček,. Já si ho určitě koupím. Prostě nechápu, jak taková hra může stát jenom 1$. Adekvátní cena tak 5$.
Ja nerikam ze mam problem zaplatit za dalsiho ptaka. Ale takoveho co proste jen resi levely na jedno pouziti mi prijde celkem na nic, protoze ho v podstate clovek nepotrebuje a hre to celkem nic nepridava, krom moznosti si za zaplaceni nechat vyresit level.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Oplati sa mat tuto hru, ktoru maju tak vsetci radi a ja netusim o com to je, na iPade alebo na iPhone?
Pytam sa ako dement preto, ze niektore hry na iphone potrebuju dobre oci a potom mam na vyber: ipadovu verziu alebo iphonovu verziu a hrat ju na ipade ak je vsak ipadova verzia daleko lepsia ako iphonova... chapete ))
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
To zase záleží, já to hraju na iPhonu a zase až tak mrňavé mi to nepřipadá, ale to je o zvyku. Jinak samozřejmě, větší plocha, větší rozlišení, lepší hratelnost.
Jinak taky jsem zvědavá, jestli stačí toho ptáka koupit pouze jednou nebo na každý level zvlášť.
Já jsem to pochipil tak, že ptáka si koupíš jednou, ale také ho můžeš v kariéře použít jenom jednou. Pokud se k levelu, v němž jsi "žolíka" použila vrátíš a level zvládneš bez něj, žolík se ti uvolní pro použití v dalším levelu.
hmm skoda, cekal jsem to nejaky lepsi, treba jako ze si koupis nejake nove placene levly, kde se bude pouzivat, ale todle mi je na nic, kdyz uz mi chybi jen 3 hvezdicky celkove
EDIT: DOhrano i 15 Gold EGGS )))
Naposledy upravil(a) Marty1703 dne pon zář 27, 2010 11:10 pm, celkem upraveno 1 x.
Jj, taky jsem cekal nejakej pakl levelu pro ktere se bude vyuzivat tenhle novej ptak. Jinak zpusob co pise ls8 by byl fine, nicmene se obavam ze si ho proste clovek koupi kdyz bude potrebovat a pouzije a kolikrat si ho koupi a pouzije bude ciste na nem. Kdo si bude chtit degradovat herni zazitek na ukor financi tak mu to bude umozneno. Ale je to ciste moje spekulace, ktera vychazi z toho ze proste se ten ptak kupuje primo v levelu - takze level nemuzu udelat koupim ptaka poresim jedu dal.. zase narazim na level co nemuzu udelat - koupim ptaka a jedeme ..
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
kolik uz je tech levelu ? ja jen jestli ma update na vse . prijde mi ze toho mam nejak malo . sice zacinam hrat, ale ... -) mam vhlavni nabidce 3 jakoby levely a jeden extra a treba v prvnim jsou dalsi 3 podlevely po cca 20 kolech
iPhone XS 64GB iPad Mini 5 Macbook Pro Retina 13 Late2017 Apple TV 4 Synology NAS