GTA: Chinatown wars

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Re: GTA: Chinatown wars

Příspěvek od Martyn »

Už ste někdo vyhrál dům nebo 1000$ z toho stíracího losu?
MacBook Pro (2008)

MIRKOOOO

Příspěvek od MIRKOOOO »

Tank-rhino ziskas keď prejde celu dejovu líniu, ( to som čítal o nds verzii, takze by to malo platiť aj tu) :) neni na tank nejaký cheat ? A 1000$ som vyhral 2x ale dom ešte nie...

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

luboslav: chyba v matrixe :D
BTW: ten stieraci los, tak tam treba vsetko zotret? Ja som daco vyhral, ale taku velku ciastku ee .. A dom som si este zatial ziadny nekupil :( Ani neviem kolko stoja.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Stahnu, normálně nainstaluju a spustim. Naběhne obrazovka od Rockstaru (o registraci log) a pak... to lehne. Nechce to naběhnout. Nevíte co s tim? :(

TommyS

Příspěvek od TommyS »

Máš kradenou verzi já jsem ji koupil a jde bez problému :wink:

frees
Host
Host

Příspěvek od frees »

problem je v pameti, skus si stiahnut swap mod, popripade s niecym precistit ram a pojde to.

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Tank se normalne nachazi na vojenske zakladne. Dostal jsem se tam, kdyz jsem se vracel z toho ostrova, kde je Socha svobody.

jackietran2

Příspěvek od jackietran2 »

No nevim jaky tank tedka myslis ten blizko letiste? Ja potrebuju tanka abych si ho dal do garaze...

Roony
Host
Host

Příspěvek od Roony »

OT:LOL Jackietran2 :lol: :lol: :lol:
V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Mne sa stava tiez, ze nieked po zapnuti hry vypadne a nabehne SB, ale po druhom razy ide vpohode.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Tak se swapmodem to jde a jde to i kdyz dam respring v sbsettings takze ok. dík. :)

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

Taky vám ty policajti přijdou trochu zpomalený a "retardovaný"? :lol:
MacBook Pro (2008)

jnoveek

Příspěvek od jnoveek »

ako aj normalny policajti :D hra je super len ma stve ze som musel robit JB ale co uz.. cycorder sa tiez zide... :))

Posted with TouchBB on my iPhone

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Kolko penazi treba na novy dom?? :) Ved mam uz asi 5000 a nic

DeMaio
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od DeMaio »

Teraz som jeden kúpil za 11000.- Najlepšie sposob na prachy je kšefty s drogami..
Našiel už niekto vrtulník?
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek

MIRKOOOO

Příspěvek od MIRKOOOO »

Na vrtuľníku sa nedá lietať, a ja na prachy používam cheaty :D na nič iné len na peniaze :D a popri tom lbchodujem z drogami teraz mám okolo 120 000 $ a mám 26% a 4 hodiny a 500 zabitych ľudí, pochvalte sa vy

Koty

Příspěvek od Koty »

Lidi ja se nejak zasekl. Mam tam jenom to modry Z kdyz tam dojedu je animace a pak mi napise "you need 20 more week" co stim? :) dik za odpoved

MIRKOOOO

Příspěvek od MIRKOOOO »

Pise ti tam weed nie week a to je tráva, čiže musíš mat 20 marihuany

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Mam dve otazky este :)
1. Ako je to s tymi drogami, kto mi to prosim vysvetli ... Mam svoje drogy (svoju tasku) a diler ma svoju, ja kupim od neho a potom pridem k inemu a rpedam mu to, ak da vaicej nez som to ja kupil, vsak? Este nechapem, ze preco je pri niektorych ikonkach drog + a nejake cisla a - ... A niekde som videl, ze je take tlacidlo, nieco ako rpehodenie alebo co z tasky do tasky, to neviem co je ..
2. Ako sa tam nahadzuju tie cheaty do IP? :oops:

EDIT: aha uz to mam, tie cheaty sa davaju takto (na nastenke):
http://www.youtube.com/watch?v=9uohxyWCqBE
Naposledy upravil(a) 2L8 dne stř led 27, 2010 6:41 pm, celkem upraveno 1 x.

drivsymbian

Příspěvek od drivsymbian »

no cheaty se zadávají:
v safehouse najdeš nástěnku, nad křeslem, a na ní složíš ty cheaty které máš v tomto fóru..

Tomáš14

Příspěvek od Tomáš14 »

nevite prosim nekdo kde muzu vzit tu helikopteru ? na letisti sem zadnou nenasel !! diky

kanama
Host
Host

Příspěvek od kanama »

Mám prosbu jak se háže ten molotovuv koktej zni to blbe ale nějak mi to nejde. Dík

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Caute, ta helikoptera neviem ci nie je na ostrove so sochou slobody. A ten molotov koktejl sa hazde tak, ze musis drzat prst na tvojej postavice a potiahnut prstom od nej az na miesto, kde chces hodit molotov. Je to aj tam napisane v animacii. :wink:

Tomáš14

Příspěvek od Tomáš14 »

tak jsem ju nenasel :D socha svobody stoji ale nic tam neni :(

2L8 píše:Caute, ta helikoptera neviem ci nie je na ostrove so sochou slobody. A ten molotov koktejl sa hazde tak, ze musis drzat prst na tvojej postavice a potiahnut prstom od nej az na miesto, kde chces hodit molotov. Je to aj tam napisane v animacii. :wink:

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Tak skus jedine cheaty :)

paswaro

Příspěvek od paswaro »

Časté nevíte jak sejmout tu helikoptéru v misi na lodi missed the boat díky moc

paswaro

Příspěvek od paswaro »

Doblepost smazán. Přečti si pravidla o editaci příspěvků. A nebuď netrpělivý, kdyby někdo věděl, tak by ti poradil. Beavers.

waclaw

Příspěvek od waclaw »

Tak co kolik mate %. Heh az vcera jsem zjistil, jak znicit ty kamery - Molotov :))

kanama
Host
Host

Příspěvek od kanama »

Doporučuji si přečíst tento návod s pár typy:http://www.gamespot.com/features/6207280/index.html :D

logix4

Příspěvek od logix4 »

paswaro: Tý helikoptéry si všímat nemusíš ;) Musíš pohlídat tu lod a odvíst jí na přístav. Už je to dlouho co sem dělal tenhle úkol.

Jinak nevíte někdo kde se dají kupovat bouchačky ? Mám dost prachů ale žádnej krám na to sem nenašel...

milford
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od milford »

logix4: přes net :D Pauzni si hru (vlevo nahoře) a zalet do AmmuNation-u, tam už si normálně nakup zbraně jako by jsi je nakupoval přes net - tj. prvně naházet všechno do košíku a pak to v košíku zaplatit.
Zbraně Ti za chvíli dojdou do nejbližšího Safehouse.
Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec :)
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu

paswaro

Příspěvek od paswaro »

logix4: diky moc

Koblizek

Příspěvek od Koblizek »

hi, vyhral nekdo ve stiracich losech barak?Ja to porad zkousim a nejde to, alespon jsem hezky zbohatnul :)

Krtko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Krtko »

ak chceš zarobiť, najlepšie je obchodovať s drogami. Docela rýchlo sa dá zarobiť slušné peniaze.

Koblizek

Příspěvek od Koblizek »

Nedalo mi to a nejakou dobu jsem stiral ty losy a vyhral jsem nejakych 500 + barak!!! :twisted: Fakt to jde, menuje se nejak star plaza hotel ci co
:mrgreen:

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Chcem sa opytat, brat presiel uz nieco vyse 50-60 percent a uz tam nema co robit, aj pokupil vsetky domy ... Co teraz? :)

andrejkovo1

Příspěvek od andrejkovo1 »

myslím že keď obchoduješ s drogami pridáva to nejaké percentá..+ sú tam minihry..ja som nastupil do auta a dalo mi nejakú misiu

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

To ano a su tam niekedy na ulici aj nejaki udia, co ti ponuknu pracu, ale on to vraj vsetko porobil a uz nevie co ma robit :)

MIRKOOOO

Příspěvek od MIRKOOOO »

na tomto obrazku je fotka kde je na vrtulniku, ako to urobil ? alebo je tam taka misia ? Obrázek

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Jaaj toto? Tak toto som hral, to je taka misia, z vrtulnika strielas na nepriatelov. Ale vrtulnik sam neriadis, iba strielas. :)

Odpovědět