Ravensword: The Fallen King (coming)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Ravensword: The Fallen King (coming)
Hra mě velice zklamala... na začátku mě nechytla a je celkově nudná... Nejlepší RPG zůstane stejně Dungeon hunter...
-
- Pokročilý uživatel
Zato pro me po dlouhe dobe neco zajimaveho a prijemneho jak na ovladani tak i po graficke strance...
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Jestli chcete poradit s tim megatrollem... Ja ho sundal kdyz sem mnel lvl 15. Budete potrebovat asi 2500 gold a musite koupit asi 125 blast arrows, pak toho 12000 hp trolla budete jen strilet sipy, a to ho zabije...
Vcelku lehke jen bylo tezke nabrat tolik penez. btw chtel bych taky poradit mam vsechny tri runy ale pri ravensword mi to pise ze pro otvoreni tech vrat musim mit rune of redemption. nevite nekdo kde nebo jak to ziskat??