Worms [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Worms [AppStore]
Nemzuete mi nekdo vysvetlit kam se podela litajici ovecka? To je zaklad hry, bez ni to nejsou wormici. Hlavne byla v jednom videu a vysvetlovali tam ovladani ty ovecky 

IPhone 4S 16GB white|Powered by 

-
- Mírně pokročilý
Sekání není problém hry, si dejte čistej restore bez obnovy a uvidíte že problém nebude ve hře, ale v "bordelu" co máte v telefonu
Na ovládání se musí sice chvíli zvykat, ale po pár minutách tomu přiojdete na kloub a není problém.
Jedinou výtku co k tomu mám, že oponenti v Challenge jsou nehorázně přesní

Na ovládání se musí sice chvíli zvykat, ale po pár minutách tomu přiojdete na kloub a není problém.
Jedinou výtku co k tomu mám, že oponenti v Challenge jsou nehorázně přesní

Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec 
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu

Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
-
- iPhone expert
Chaosrx píše:Nemzuete mi nekdo vysvetlit kam se podela litajici ovecka? To je zaklad hry, bez ni to nejsou wormici. Hlavne byla v jednom videu a vysvetlovali tam ovladani ty ovecky
Ja teda ovecku pouzivam na iPhone

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
Ale taky občas nehorázně blbý. mě vyhovují. Jen bych uvítal možnost nastavení vlastních zbraňových profilů a jak jsem již psal, více zbraní (stará dáma, super ovce, starobylá váza, krávy, apod...)
je to náhodou prdel,na ovládání se musí zvyknout,ale pak to de lehce,až na ninja rope samozřejmě,
ja nmeuzu udelat challenge 25 vzdy mi chybi posledniho wormika oddelat a ten me nakonec oddela presnou ranou

-
- Pokročilý uživatel
Me se to neseka vubec a s ovladanim take nemam problemy, zbrane se za par her kazdej nauci...podle me to vubec nezpracovali spatne. Jedine co bych vytkl je to maximalni priblizeni, to mohlo byt vetsi...
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
presne tak, je to zpracovany luxusne. Vzdyt je to skoro uplne stejne jako na ostatnich platformach a hratelne v ramci iphone taky dobre. Me tam chybi jen popisky u zbrani, ale na to se rychle da zvyknout behem par her. Je to pecka.
Tak vyzkoušeno a vesměs spokojen, tahle hra mi na iP hoodně chyběla
Sekání se nekoná, iP 2G právě upgradovanej na FW 3.0 (hlavně kvůli Wormsům
).
Hudba výtečná, grafika povedená.
Ovládání - no nejdřív jsem si trochu musel zvyknout, ale po chvíli hraní pohoda a nakonec třeba přiblížení skoro ani nepoužívám, jen v nutných případech, přecejen má iP vcelku velkej display
. Ninja Rope nepoužitelný, což je ale hodně velký mínus
, jak na PC, tak Symbianu jsem bez něj nemohl ani dejchat
Pak jak už bylo vyřčeno, zbraní tam je poskrovnu, chybí všelijaký nastavení, vlastně jde jen nastavit krajina.
Přes tohle všechno ale za 4 doláče to je v pohodě, přecejenom jsou to legendární Worms, třeba se dočkáme nějakýho vylepšní časem.
Někdo tu chtěl srovnání s Worms na Symbian, nevím, jestli bylo více verzí, ale tu pro původní N-GAGE, jenž jsem měl já:
Symbian:
Plusy:
- možnost kompletního nastavení zbraní, krajiny, charakteristyky matche (přepínání wormů, předem postavení wormů)
- mnohem více zbraní
- možnost nastavit až 8 hráčů pro tým (maximálně 16 červů na mapu)
- přívětivější ovládání
- více možností hry (mise, vlastní šampionát, ...)
- jedno malinkatý plus, spíše jen třešnička na dortu, vymakaný Credits
Mínusy:
- chybí Zoom
- nevím, jak teď, ale dříve za staršnou cenu
iPhone:
Plusy:
- lepší grafika, vynikající hudba
- po navyknutí rychlejší ovládání
- výhoda velkýho displaye
- přijatelná cena
Mínusy:
- nepoužitelné lano
- málo zbraní
- nemožnost nastavit zbraně, krajinu (opak ze symbianu)
- pouze 4 hráči v týmu
Snad jsem na nic nezapomněl, u Worms na iP jsem strávil zatím tak 2 hodiny, u Symbianu 4 roky
Takže to berte pouze jako první postřehy 

Sekání se nekoná, iP 2G právě upgradovanej na FW 3.0 (hlavně kvůli Wormsům

Hudba výtečná, grafika povedená.
Ovládání - no nejdřív jsem si trochu musel zvyknout, ale po chvíli hraní pohoda a nakonec třeba přiblížení skoro ani nepoužívám, jen v nutných případech, přecejen má iP vcelku velkej display

Pak jak už bylo vyřčeno, zbraní tam je poskrovnu, chybí všelijaký nastavení, vlastně jde jen nastavit krajina.

Přes tohle všechno ale za 4 doláče to je v pohodě, přecejenom jsou to legendární Worms, třeba se dočkáme nějakýho vylepšní časem.

Někdo tu chtěl srovnání s Worms na Symbian, nevím, jestli bylo více verzí, ale tu pro původní N-GAGE, jenž jsem měl já:
Symbian:
Plusy:
- možnost kompletního nastavení zbraní, krajiny, charakteristyky matche (přepínání wormů, předem postavení wormů)
- mnohem více zbraní
- možnost nastavit až 8 hráčů pro tým (maximálně 16 červů na mapu)
- přívětivější ovládání
- více možností hry (mise, vlastní šampionát, ...)
- jedno malinkatý plus, spíše jen třešnička na dortu, vymakaný Credits

Mínusy:
- chybí Zoom
- nevím, jak teď, ale dříve za staršnou cenu
iPhone:
Plusy:
- lepší grafika, vynikající hudba
- po navyknutí rychlejší ovládání
- výhoda velkýho displaye
- přijatelná cena
Mínusy:
- nepoužitelné lano
- málo zbraní
- nemožnost nastavit zbraně, krajinu (opak ze symbianu)
- pouze 4 hráči v týmu
Snad jsem na nic nezapomněl, u Worms na iP jsem strávil zatím tak 2 hodiny, u Symbianu 4 roky

Už se vám někomu podařilo dohrát všechny challenge? Nezpřístupní se tím třeba něco? A podařilo se už někomu v bedně najít osla?
Tak zrovna jsem dohrál poslední challenge (ale že jsem u toho strávil času
), bohužel 50. už nic neodemkne, takže v průběhu se vám odemykají pouze nové pomníky a hlasy
Takže teď zbývá akorát Quick Game, kde ale neni absolutně žádná možnost nastavení (kromě obtížnosti).
Practice Match, kde si nastavíte mapu, máte odemčený všechny zbraně, ale protivníci nehrajou, pouze tam jsou jako terče.
Nebo Multiplayer, kde si můžete vybrat mezi živým hráčem nebo AI a nastavit mapu, či mód hry (kde poslední schéma nabízí neomezené všechny zbraně
)
Aspoň, že poslední zmíněný s trochu zavádějícím názvem tohle nabízí

Takže teď zbývá akorát Quick Game, kde ale neni absolutně žádná možnost nastavení (kromě obtížnosti).
Practice Match, kde si nastavíte mapu, máte odemčený všechny zbraně, ale protivníci nehrajou, pouze tam jsou jako terče.
Nebo Multiplayer, kde si můžete vybrat mezi živým hráčem nebo AI a nastavit mapu, či mód hry (kde poslední schéma nabízí neomezené všechny zbraně

Aspoň, že poslední zmíněný s trochu zavádějícím názvem tohle nabízí

Dnes vyšla tolik očekáváná aktualizace hry!
Možnost nastavení nižší grafiky, zvyšuje tak výkon hry, lepší zoomování, použitelné ninja rope a pár dalších vylepšení!
Multiplayer bude v další verzi (jen přes bluetooth), poté někdy v budoucnu i online multiplayer..
Více zde:
http://www.jablickari.cz/toolbar/2260
Možnost nastavení nižší grafiky, zvyšuje tak výkon hry, lepší zoomování, použitelné ninja rope a pár dalších vylepšení!
Multiplayer bude v další verzi (jen přes bluetooth), poté někdy v budoucnu i online multiplayer..
Více zde:
http://www.jablickari.cz/toolbar/2260
-
- Mírně pokročilý
je to tu kluci a klucky... update na 2.0 verziu... pridany BLUETOOTH MULTIPLAYER! 

-
- Host

V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.