Assassin's Creed ?d Gameloft [Appstore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Assassin's Creed ?d Gameloft [Appstore]
2 dena: presne tam som zaseknuty aj ja:D..vezmem bombu,dem podla sipky ae tam zhora tecie voda a neda sa ani preskocit,ani prejst,skusal som to aj preruckovat ae altair sa tam nechyti a vzdy spadne do vody:/..btw screen spravis ked naraz stlacis home button + power 

mam to jako dena :-( , pres tenhle vodopad se nemuzu dostat nejde projit, vubec nevim co s tim a zacina me to deptat :P. nevite jak dal? :-)
-
- Host
http://img10.imageshack.us/img10/9026/snmekx.png
čaute, už dva dny jsem na záseku, a nevím jak skočit z posledního pontonu, help
Edit: tak tedy diky za nic, hru jsem radsi vymazal, aby nedoslo k ujme iphona a mych nervu
čaute, už dva dny jsem na záseku, a nevím jak skočit z posledního pontonu, help
Edit: tak tedy diky za nic, hru jsem radsi vymazal, aby nedoslo k ujme iphona a mych nervu
Naposledy upravil(a) dalas dne stř kvě 13, 2009 5:30 am, celkem upraveno 1 x.
ohledně toho vodopádu: jestli je to tam jak jde s váma i ta ženská, tak jí pomocí bomby musíte uvolnit cetu dál, hodit bombu jakoby do vody pod ní a ona potom uvolní cestu pro vás - už se nejsem jistý, přeci jenom je to dlouhá hra a bylo tam toho hodně
)

jj do toho rozbiteho stlpu treba hodit bombu:P..tusim ze 2-3..ja som to prave dohral do konca..musim powedat ze peckova hra:P..
dik za radu moc my to pomohlo konecne sem to vyhral 

-
- Mírně pokročilý
no konecne po odklade som to presiel aj ja(zdrzalo ma hlavne NFS
)... jednoznacne je to jedna z najlepsich hier ake som na iphone hral...nielen grafika dobra ale aj hratelnost a nehovoriac o tom ,ze hra je fakt dost dlha...bol by som ale zvedavy aky hardcore by to bol ak by sipka stale neukazovala kade ist...

-
- Sons of Jailbreak
ako preskocit tak, aby som nedopadol na tlacitko, ktore aktivuje ostne?

MacBook Pro late 2010
iPhone SE 128GB
iPhone SE 128GB
-
- Sons of Jailbreak
no ano, len vzdy sa rozhojdam dako malo, lebo dopadam na kraj tlacidla, nie az za neho 

MacBook Pro late 2010
iPhone SE 128GB
iPhone SE 128GB
Cus hej nejsem si jisty alke myslim že to bylo tady!! Rozhoupej se miň skoč on se chyti za ten okraj!! Preruckuj kolem te prekažky a pak jenom vylez na horu;-)
Ale nvm na sto pro jestli to bylo tady!!
Ale nvm na sto pro jestli to bylo tady!!
-
- iPhone expert
Pokud se nemýlim, tak tohle sem po doskoku projel kotoulem 

MacBook Pro (2008)
-
- Sons of Jailbreak
dakujem za rady... tak som to nakoniec nahodou preskakal, ale zase neviem kam dalej...

kam preskocit? pri pokuse skocit na ten kamenny tram, ktory vyzera byt najblizsie sa vzdy strieskam do vody

kam preskocit? pri pokuse skocit na ten kamenny tram, ktory vyzera byt najblizsie sa vzdy strieskam do vody

MacBook Pro late 2010
iPhone SE 128GB
iPhone SE 128GB
-
- Senior uživatel
preskocit na druhou stranu na tu kamenou rimsu a pote doprava.
EDIT : tak jsem to prave dohral a moc se mi to libilo, snad bude pokracovani, konci to otevrene ...
EDIT : tak jsem to prave dohral a moc se mi to libilo, snad bude pokracovani, konci to otevrene ...
hi mam problem. zasekol som sa v cirkues kde mam zabit takeho velkeho debilka zo sekerou.Viem ,ze je tu rada a to taka ,ze treba behat dookola a on tu sekeru zarazi do zeme a vtedy donho treba kopnut.
No lenze on ked tu sekeru zarazi do zeme tak sa mi neobjavi ziadne tlacitko na kop ani s predu ano zo zadu. Jedine nad nim zasvieti taka mala ikonka meca ale neda sa na nu kliknut a mecom mu aj tak nic neuberam.Viete niekto preco to robi alebo co robim zle?
No lenze on ked tu sekeru zarazi do zeme tak sa mi neobjavi ziadne tlacitko na kop ani s predu ano zo zadu. Jedine nad nim zasvieti taka mala ikonka meca ale neda sa na nu kliknut a mecom mu aj tak nic neuberam.Viete niekto preco to robi alebo co robim zle?
-
- Senior uživatel
ta ikonka ti rika co mas udelat, a musis zmacknout ne tu ikonku ale mecik kterym normal mlatis a musis jen ze predu, ze zadu mam pocit ze si te chytne a zahodi.
Když se snažím nainstalovat Assassin's Creed přes iTunes do telefonu tak mi to vždycky na konci napíšu chybu The Application "AssassinsCreed" was not installed on the iPhone because an unknown error occurred(0xE8008001)
Nevíte někdo čím to je?
Nevíte někdo čím to je?
Mne sa to stale iba 2 krat, som mal poskodenu tu hru, som ju stiahol este raz a vsetko bolo ok
jn to je nejlepsi kdyz nekdo chce dostat do iphonu hru kterou si stahl z netu a nema ani jb a ani dalsi potrebne veci ktere nechi uvadet 

-
- Host
Grafika skoro jako na Xboxu 

iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
-
- iPhone guru
Dohráno, skvělá hra 

MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
Ja mam teraz problem prejst 1-3 level....skocim na taky most a ten sa za mnou zruti a potom mam skocit z jedenej veze na druhu ale nepreskoci to...neviete poradit?
-
- Klub čistého iOS
Udělej screen 

Toto je jedna z najlepších hier na iPhone.
Nielen že sa postava popri hraní učí nové triky a dostáva nové zbrane dokonca ma po prejdeni napadla mislienka či tu princeznu niekedy nájde a kedy vide 2 diel
.
a jeto dejovo i graficky najpremakanejsia dostupná hra na iPhone 20? neváhal by som ale za toho terminátora by som pítal späť každý cent!
Nielen že sa postava popri hraní učí nové triky a dostáva nové zbrane dokonca ma po prejdeni napadla mislienka či tu princeznu niekedy nájde a kedy vide 2 diel

a jeto dejovo i graficky najpremakanejsia dostupná hra na iPhone 20? neváhal by som ale za toho terminátora by som pítal späť každý cent!
-
- Klub čistého iOS
Přesně 
Je to hra, u které jsem vydržel nejdýl (a držím). Těch ?4 mi není líto, jsou to dobře investované peníze
A ten Terminátor,...to je opravdu propadák...zavrhl jsem po 1. misi.

Je to hra, u které jsem vydržel nejdýl (a držím). Těch ?4 mi není líto, jsou to dobře investované peníze

A ten Terminátor,...to je opravdu propadák...zavrhl jsem po 1. misi.
markus.22 píše:Ja mam teraz problem prejst 1-3 level....skocim na taky most a ten sa za mnou zruti a potom mam skocit z jedenej veze na druhu ale nepreskoci to...neviete poradit?
Tam mam taky problem, ten prvni jeste preskocim, ale ten druhej uz vubec nikd

-
- Host
2 evlo: Taky s tim ted zapasim, no hodne trpelivosti a snad to pujde..par kolegu tady to uz dohralo, takze to ocividne jde 

Proud owner of
:
iPhone 5 16GB Black iOS6
MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz

iPhone 5 16GB Black iOS6
MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz
-
- Host
Ahoj,
Prosím o radu.Asassin mě jenom přehraje intro a pak to spadne?
Mam IP2G-16gb fw 3.0.1-JB. (nešlo mě to ani na 3.0)Zkoušel jsem použít fw changer na 2.2.1 ale tím se to nevyřešilo
Po naběhnutí ip mam volných cca 46 mb.
To samé mě dělá hra baseball sluger tam se přehraje intro , začne se načítat a pak spadne.Ostatní hry mě jdou v pořádku.
PS:zkoušel jsem nainstalovat sbsetings ,abych zkusil dat safe mód ,ale vždy se mě to kouslo a musel jsem udělat restore (asi 3x za sebou
) nevíte o podobném programu který umí Safe mód?
Prosím o radu.Asassin mě jenom přehraje intro a pak to spadne?
Mam IP2G-16gb fw 3.0.1-JB. (nešlo mě to ani na 3.0)Zkoušel jsem použít fw changer na 2.2.1 ale tím se to nevyřešilo

To samé mě dělá hra baseball sluger tam se přehraje intro , začne se načítat a pak spadne.Ostatní hry mě jdou v pořádku.
PS:zkoušel jsem nainstalovat sbsetings ,abych zkusil dat safe mód ,ale vždy se mě to kouslo a musel jsem udělat restore (asi 3x za sebou

iP-> iP4 -> iP5 -> iP6 -> iP6s+
-
- Host
Úplně jsem to čekal.
Nejedná se o warez ,ale o demo(FREE) které je normálně stažitelné z appstore

Prepač ale večinou to robia warez app.
A neviem ti poradiť.
Spravil si restore,safe mode tak neviem čo by sa ešte dalo.
Skús zapat lietadlovi mod totiž neviem ak ostatným ale mne to neskutočné seká a tak isto aj galaxyonfire ale pri airplane mode bezia vpohode.
A neviem ti poradiť.
Spravil si restore,safe mode tak neviem čo by sa ešte dalo.
Skús zapat lietadlovi mod totiž neviem ak ostatným ale mne to neskutočné seká a tak isto aj galaxyonfire ale pri airplane mode bezia vpohode.
-
- Host
Tak jsem zkusil mód letadlo a pořád nic 

K4N3C píše:2 evlo: Taky s tim ted zapasim, no hodne trpelivosti a snad to pujde..par kolegu tady to uz dohralo, takze to ocividne jde
Uz jsem na to prisel - tlacitko pro skok drzet.
-
- Host
Tak zprovozněno
Návod:
1)Restore na fw 3.0.1
2)Jailbreak pomocí redsn0w-win_0.8
3)Připojení k itunes ,kde ale nastavit
nový telefon
(Set up as new phone)
4)nainstalovat assassins creed 1.1.5 a pak už jen pustit
5)Komplet můžete sesynchronizovat zbylé věci
Hra mě šlape krásně plynule a je to paráda.Snad Vám to někomu pomůže.
Nyní už šlapou kompletně všechny aplikace a hry které se předtím nespustily.(tomtom ,basebbal sluger atd.)Takže doporučuju všem co jim něco nejde spustit.
Návod:
1)Restore na fw 3.0.1
2)Jailbreak pomocí redsn0w-win_0.8
3)Připojení k itunes ,kde ale nastavit

4)nainstalovat assassins creed 1.1.5 a pak už jen pustit
5)Komplet můžete sesynchronizovat zbylé věci
Hra mě šlape krásně plynule a je to paráda.Snad Vám to někomu pomůže.
Nyní už šlapou kompletně všechny aplikace a hry které se předtím nespustily.(tomtom ,basebbal sluger atd.)Takže doporučuju všem co jim něco nejde spustit.
-
- Mírně pokročilý
Musíš počkat až se zasekne a pak do něho mlátit, celkem asi 3x
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD