Dungeon Hunter 2
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Dungeon Hunter 2
Může mi někdo poradit kdo hru dohrál? Jsem v actu 10 a mám najít North Guardy a vstoupit do nortlandu ale vůbec nevim kde jsou prošel jsem každý úsek mapy už asi 3x pls poradte 

-
- Mírně pokročilý
northland je jakoby vlevo nahoře v rohu
Nortland > jde se tam vlevo nahore z Darkwood Forest. Nejjednoduseji asi jit v mape sveta do Wormroot Hollow, pak se vrarit do Darkwood Forest a popojit kousek nahoru a tam je portal.
-
- Host
děkuji vám mnohokrát 

-
- Host
peckova hra,prekonava podle mne prvni dil v peknejsi grafice a vice moznostech
-
- Mírně pokročilý
mam iPod touch 4g a ked si zapnem multiplayer cez gamecenter tak nechce nikoho najst a ked cez gameloft live tak ani nezacne vyhladavat a napise ze nic nenasiel, pls poradte 

iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim

Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram

mě to štve, v nějakých dílech se mi vůbec nejdou, sekají a zamrne se mi celá hra, a to hraju na ip4 fw 4.1
-
- Host
Tak uz lvl 100 jen skoda ze mi nejde multiplayer na 3G - Doufam ze to lidi od Gameloftu nekdy upravi 

-
- Mírně pokročilý
-
- Starý pes fóra :)
Máte niekto ako aj iphone tak aj ipad verziu ? neviem sa rozhodnúť pre ktoré zariadenie kúpiť a oboje sa mi kupovať naozaj nehce 

-
- Klub čistého iOS
-
- Senior uživatel
taky jsem koupil, ale nějak nevím jak se dostat přes prvni level, jsou tam vrata a mam se dostat na druhou stranu a u toho je nejakej kamenej valec kterej blika, nevite jak na to ?
-
- Host
Filip: Nejdřív dostaneš quest od chlápka, kterej leží poblíž, ten splníš a pak klikneš na ten kamennej válec a jdeš dál.. Budeš mít za úkol zabít nějakou čarodejnici..
-
- Host
Hraje ještě někdo DH2? já se ktomu konečně dostal... 17lvl mag a propracovávám se nahoru. tak kdyby chtěl někdo zahrát, pište 

Iphone 3GS 6.1.2. JB - BB 05.13.04 
GC: Cvrckin

GC: Cvrckin