Dungeon Hunter [Gameloft/Appstore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Re: Dungeon Hunter [Gameloft/Appstore]
Ja mam 25.000,- Co s tim? Ty veci co ma kovar sou k prdu.. jeste dotaz co znamenaj ty barvy tech zbrani? a je na ne nejaky nahled a daji se vyhodit z inventare?
Pouze uživatel
-
- iPhone guru
vyhodit se asi nedaji, spis premenit na zlataky, ale u obchodnika za to dostanes vic Goldu nez kdyz to pouze premenis
a barva itemu znamena podle meho nazoru vzacnost predmetu(neco jako ve wow... zelena barva - bezne predmety, modra barva- vzacne predmety, fialova barva - jeste vzacnejsi predmety a oranzova - legendarni predmety) 
edit: jinak jsem to hral asi 10 minut a je to fakt pecka, lepsi hra na iP neni
tesim se az bude vic casu a poradne se do toho opřu 

edit: jinak jsem to hral asi 10 minut a je to fakt pecka, lepsi hra na iP neni

MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Klub čistého iOS
Nejaka rada jak se vyhnout spadnuti hry viz ten screenshot, co je tady? Safe mode nepomuze? Predem dik za kazdou radu
hra byla z appstore odstraněna, zřejmě z důvodu nějaké nestability.
Zajímavé mě to nespadlo ani jednou. Doufám, že to nepříjde...
Jinak hra je to nejlepší co na iPhone objevilo... No s tím mostem připomíná Diablo III a trailer... No jinak vzhledem to připomíná Dungeon Runners... (FREE MMORPG)

-
- Host
Zdravim, nastal dalsi pad hry pri vztupu do mesta "FORGE"

Predchozi pad vyresen jinou verzi..

Predchozi pad vyresen jinou verzi..
Pouze uživatel
-
- iPhone guru
asi proto je hra stazena z Appstore
tak ja uz dal nehraju dokud se vse nevyresi, nemam zajem pak hrat pul hry znovu
ale za warriora je to dobra rezba 

MacBook Pro 13" (2017)
-
- Klub čistého iOS
Skoda, akurat som sa chystal ju kupit, dufam ze coskoro ju daju spat na app store.
-
- Host
Kód: Vybrat vše
Originally Posted by kazcat42 View Post
Seems like 75% completion by forge, still some to do but most of the map is covered. Here is Gamelofts very promt reply to my support ticket
"Hi
We're sorry to learn of your difficulties.
We are aware of the issue and we are working side by side with Apple developers to solve the situation as soon as possible.
In order to fix this problem, please follow these troubleshooting steps:
-Turn off your iPhone for one or two minutes.
-Turn on your iPhone and check if the application works properly
If it doesn?t fix the problem, continue with these steps in order to perform a fresh installation:
-Delete the application from your iPhone.
-Turn off your iPhone for one or two minutes.
-Install the application on your iPhone.
-Reboot your iPhone.
-Check if the application works properly.
In case the problem still occurs, probably the application wasn?t downloaded properly on iTunes. To solve this follow these troubleshooting steps:
-Delete the application from your iTunes
-Download the application again (ITunes will detect your previous download and will not bill this operation).
-Follow the steps to perform a fresh installation.
If any of these steps fixed your problem, please let us know.
If that didn't fix the issue, you can wait for our next update. It is coming soon next week.
In the meantime, if you want to apply for a refund, you should contact iTunes Store Customer Support, since they are the ones selling the game.
Thanks a lot and sorry again for the inconvenience."
Vyzna se nekdo?
Pouze uživatel
Co potřebuješ vědět? Je tam pouze uvedený postup, jak vyřešit problém, typu restart telefonu, reinstall aplikace v telefonu a když ani to nepomůže, delete z appstore a stáhnout znovu.
Stáhnout ti to ale teď stejně nepůjde, protože hra je stažená z iTunes. Nejspíše proto, že je příšerně zabugovaná..
Stáhnout ti to ale teď stejně nepůjde, protože hra je stažená z iTunes. Nejspíše proto, že je příšerně zabugovaná..
-
- Host
Jeste se zeptam .. pokud nemate JB jak se ukladaji savy her a app pri reinstalaci?
Pouze uživatel
Tak předchozí pád před mother slime jsem vyřešil a ted mi to padá když chci jít do lokace FORGE 

-
- Mírně pokročilý
Mě to prostě nepadá:D jeee jsem tak rád že jsem to stihl ztáhnout
No sliz zmodrá když zabiješ matku.. Asi je z toho pak už jen čistá voda 

..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
Jinak barvy udávají počet magických vlastností 1 - 4.. 

iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
-
- Host
Taky potvrzuju Forge-pad. 

Tak bohužel už jsem se dostal k forge a je mou nemilou úlohou také potvrdit pad hry při pokusu o vstup do forge... 

Bohužel toto je jeden z důvodů, proč byla hra stažena. Musíme si počkat na znovuvydání s již opravenými bugy.
trochu mi nahani teda strach ze vsude pisou, ze ve Forge to pada kvuli 3.1 fw, ale me to teda pada na 3.0 stejne spolehlive... 

-
- iPhone expert
Byl by zajem o preklad teto hry?Koukal jsem a asi to prelozit pujde.Az dodelam PANDORUM kde mam ted zhruba 30% tak bych se do toho pustil
-
- Host
Proc prekladas PANDORUM, nicim nezajimava strilecka .. na jedno brdo?
To uz radsi preloz Dexter the Game, nebo neco co ma aspon pribeh!
Nic proti tobe!
To uz radsi preloz Dexter the Game, nebo neco co ma aspon pribeh!
Nic proti tobe!
Pouze uživatel
-
- iPhone expert
Už jsem to psal jinde Dexter přeložit nejde a ani autoři hry češtinu neplanuji i když jsem nabídl ze to přeložím.A možna se budeš divit ze ta nudná strilecka příběh ma ale to asi nevis protože nejpouzivanejsi tlačítko je SKIP ,evidentne si ho také pouzival.Nic proti tobe!Ale to už jsme trochu OT řekl bych
Mne to ties pada dole v tych katakombach.Mam 2G 3.1 firmware 

Taky potvrzuji pád hry pri vstupu do oblasti "Forge" mam posledni verzi hry a FW 3.01 .Musime pockat na repair z appstore.Kdyz si pak stahnu aktualizaci tak se mi vsechny Savy vymazou ? Mam JB ,byla by mozna nejaka zaloha ?
Taky vám ta hra přijde tak easy ??
Jak se nedá jít dál než k Forge tak jsem zkusil všechny 3chary a nějak jsem nenašel nějkou situaci kde bych se zapotil, náznak byl u toho bosse jak musíte nejdřív rozbít ty sloupy jinak np.
Jinak doufám, že v pozdější fázy hry bude možnost retalentnout.
Jak se nedá jít dál než k Forge tak jsem zkusil všechny 3chary a nějak jsem nenašel nějkou situaci kde bych se zapotil, náznak byl u toho bosse jak musíte nejdřív rozbít ty sloupy jinak np.
Jinak doufám, že v pozdější fázy hry bude možnost retalentnout.
-
- iPhone guru
ja ti nevim uz se mi parkrat podarilo umrit. Moc me ta hra teda nesetri, hodne mi ubiraji, mozna to jen spatne hraju a nevim jak se branit nebo jak hrat, aby mi tolik neubirali 

MacBook Pro 13" (2017)
a za koho hrajes?
Za roga mi dělal problémy jen ten s těma sloupama, za mage všechno na poprvé a warra čekaj poslední 2-3Q tak uvidim
Za roga mi dělal problémy jen ten s těma sloupama, za mage všechno na poprvé a warra čekaj poslední 2-3Q tak uvidim
-
- iPhone guru
za warriora... a musim chlemtat jeden potion za druhym
ale ted to nehraju cekam az opravi chyby 

MacBook Pro 13" (2017)
-
- Sons of Jailbreak
Za warriora sem se dostal az do "konce" k Forge bez problemu, staci si jem setrit skill pointy pro kouzla az do 20 lvl a pak to vse dat do aktiv kouzla a vybrat si jedno passive dle vaseho stylu boje. Neni pak problem to vylevelovat az na 10 uroven a ste prakticky nesmrtelni. 

/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
kdo ma jailbreak, muze si Forge chybu opravit... no aspon trochu, nez vyjde nova, moc rad se pak podivam co tam "opravili" 
v adresari hry
data/scene_colmaps je treba cislovani dat pro level FORGE posunout o jednu (tj. 19_JEREMO_FORGE)
pravdepodobne se bude tykat i nasledujich lokaci, ale nemam ted cas hrat a zkusit, nicmene do FORGE se uz dostanu

v adresari hry
data/scene_colmaps je treba cislovani dat pro level FORGE posunout o jednu (tj. 19_JEREMO_FORGE)
pravdepodobne se bude tykat i nasledujich lokaci, ale nemam ted cas hrat a zkusit, nicmene do FORGE se uz dostanu
a nevite nekdo kde to ted stahnu? kdyz to z appstoru nejde :/
-
- Klub čistého iOS
o par dni to bude spat na appstore, treba len pockat 

evilmind píše:kdo ma jailbreak, muze si Forge chybu opravit... no aspon trochu, nez vyjde nova, moc rad se pak podivam co tam "opravili"
v adresari hry
Díky za tip, funguje

Upravil sem to a nejde to, takze musim pockat:-/
-
- Host
Uz jsem v "Caste", ale nemam splnene nejake questy jako najit v knihovne knihu lorda pekenka a zabit kralovnu pavouku a a otevrit branu. Vite nekdo?
Jinak v adresari hry
data/scene_colmaps je treba cislovani dat pro level FORGE posunout o jednu (tj. 19_JEREMO_FORGE) a to same dalsi level .. 21 na 20.
Jinak v adresari hry
data/scene_colmaps je treba cislovani dat pro level FORGE posunout o jednu (tj. 19_JEREMO_FORGE) a to same dalsi level .. 21 na 20.
Pouze uživatel
u me se uprava povedla..ale zvuk tam jen chrci (zadna hudba jako v drivejsich lokacich) tak musim hrat svou hudbu z vestavenyho prehravace (coz se opoznani vic seka) :/
jinak postrehy ke hre: za warriora to je lehky..naucte se ten skill kterym mlati okolo sebe na maximum..natahnete na sebe celej dung a skillujte (sem tam se napijte lahvicky
) a expite rychle a levne:)
Mrzi me ze Quest Log nemaj moc promakanej.... nazev Q je jediny co tam je a to Vam vetsinou nepomuze vzpomenout si v jakym meste u jakeho NPC jste ten Q brali nebo kam ho mate jit plnit...skoda..
jinak postrehy ke hre: za warriora to je lehky..naucte se ten skill kterym mlati okolo sebe na maximum..natahnete na sebe celej dung a skillujte (sem tam se napijte lahvicky

Mrzi me ze Quest Log nemaj moc promakanej.... nazev Q je jediny co tam je a to Vam vetsinou nepomuze vzpomenout si v jakym meste u jakeho NPC jste ten Q brali nebo kam ho mate jit plnit...skoda..
-
- Host
Dohrano, konec super, hodne akce.. a uplny finis za kouzelnika dobrej masakr.
Pouze uživatel
-
- Mírně pokročilý
no a kolik je tam toho jeste za tim Forge??:) at vim na co se tesit..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
Mortez píše:no a kolik je tam toho jeste za tim Forge??:) at vim na co se tesit..
Forge je tak pred pulkou
zatim jsem v posledni vezi Castle a je to nejaky moc lehky za wara, s tim equipem co ted mam v podstate muzu jen stat a koukat, vetsina tech zakladnich potvor dostava instant... az dohraju zkusim za nekoho jinyho