Asphalt 5 gameloft
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Asphalt 5 gameloft
nevim co vsichni mate podle me to celkem ujde.konecne poradna arkadovka.hold to ovladani je na dve veci ale i tak si myslim ze je to super.ktera hra ti nabidne tak dlouhy herni mod a navic multak.zatim zadna a tak u me tohle dava100%kolik lidi tolik chuti
Moramiki lidi asi nemají moc rádi arcádove hry jako je tahle,já si třeb radší zahraju "Realné závody" kde vím už z názvu hry,že to bude simulátor.Nedávno jsem se tu zastával Rally master pro,ale dnes už bych to neudělal,vrátil jsem se k Real racing a mastím to pořád.Jako Arcadovou blbinku si radši zahraju třeba Cocoto Kart Online . V multiplayer je aji Battlemode a je to mnohem zábavnější. 

se jim zase jednou neco nepovedlo no.. grafika pekelna, ovladani taktez =/ (pekelna v tom spatnym slova smyslu)
-
- iPhone expert
Ja to rikam porad, gameloft proste dela samy sr*cky, javove vypadajici.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
-
- Host
necituj ! viz pravidla ! Julek
že gangstar, blades of fury, settlers, dungeonhunter, sand storm, assassins creed, terminator atd
ajo asi máš pravdu sou to samý sra*ky
že gangstar, blades of fury, settlers, dungeonhunter, sand storm, assassins creed, terminator atd
ajo asi máš pravdu sou to samý sra*ky
!_UK@$ píše:Ja to rikam porad, gameloft proste dela samy sr*cky, javove vypadajici.
niesi hoden hrat hry od gameloftu, nwm ci by si spravil lepsiu a na 100 percent nie, tak radsejby som bol na tvojom mieste ticho
gameloft ma nevyrovnany hry
nektere hry jsou fakt nudne nektere zase naopak je to stejny i s grafikou ...

-
- iPhone expert
Ano mozna jsem to napsal moc tvrde, myslel jsem to spis tak, ze treba hry od EA mi pripadaji mnohem lepsi. A taky ze jak Gameloft dela hlavne hry pro normalni mobily, tak ze to potom podle toho tak vypada i na iPhonu.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
nějakej fígl jak dohrát ty cop chase závody? mě prostě nejde udělat ani jeden... vyřadím max tak 4...
Mám stejnej problém jako !TOx!C! Prostě dám max čtyři a šlus
. Pokud zná někdo nějakej fígl tak se prosím podělte dík

-
- Sons of Jailbreak
No mne sa osvedčili pomalé autá. Na tieto závody v chytaní som vždy mal Mini cooper. A zatiaľ čo mal všetky závody v chytaní som vyhral. 

Tak sem si na iPhone stáhl LITE verzi a je to fakt pecka. Musim si v brzké době koupit full.
PS: Nemá někdo kompletní carlist?Jestli by někdo nebyl ochotnej a neopsal ho,nebo na něj nenašel odkaz?Já osobně sem ho nidke nenašel.Předem díky...
PS: Nemá někdo kompletní carlist?Jestli by někdo nebyl ochotnej a neopsal ho,nebo na něj nenašel odkaz?Já osobně sem ho nidke nenašel.Předem díky...
-
- Sons of Jailbreak
na předchozí stránce sem postnul podle mě kompletní list, stačí hledat
pokud by něco chybělo, můžete doplnit..

/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
-
- Starý pes fóra :)
plná verze aktuálně v akci za $0.99
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013