Ravensword: The Fallen King (coming)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Ravensword: The Fallen King (coming)
Tak z chvilky hrani...grafika slusna, hratelnost pekna, volnost pohybu prijemna. Skvela je moznost zvolit si ze dvou druhu pohledu (vlastni oci, treti osoba). Prozatim to vypada, ze budu muset nasbirat radku krys, jelikoz s kyjem jsem snadna korist. Jedine co mne dost irituje jsou zvuky...kterych tam bohuzel neni prilis a ten hlavniho hrdiny, kdyz do nej nekdo reze, zni dosti neprirozene.
-
- Sons of Jailbreak
Doplním:
Cena:5.49 éčok
Velkosť:65,6 mb
Cena:5.49 éčok
Velkosť:65,6 mb
-
- Mírně pokročilý
Super, že vyšla, určitě si zahraju....
iPhone 6 16GB Space Grey
Good HRA ale nevim jak vy ale me to zabira jen 59,6MB nevim mno
a jinak zvuky jsou trochu prapodivne
furt mi tam rve ten hrdina Uahhh
trochu divne

a jinak zvuky jsou trochu prapodivne

trochu divne

Dostal jsem se do jeskyne a tam uz je to opravdu tuhe. Potvora, ze vidim jen jeji palec u nohy, jednou bouchne a je po me. No budu muset asi nakoupit nejake hracky u kovare, snad si pak da rict.
-
- Administrator
jsem upřímě zvědavej jak je to velká hra .. 60mb je s prominutím prd
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Administrator
ot:
zaklepat ?
zaklepat ?

napiště sem co chcete v expansion packu a já předám.. nebo pm a já vám dám odkaz
Btw nejlepší hra! a vývojári snažící se
Btw nejlepší hra! a vývojári snažící se

u tech dverich jak rikas tak to si musis precist rkaji ti aby si sebral jidlo tak ho seber je tam na stole 2x klikni na nej a seberes ho az pak muzes projit dverma 

Najprv musi ist za tou zenou a jej nieco povedat aj potom jedlo a nakoniec dvere ...podla mna zatial najlepsia hra aj ked som sa daleko nedostal - bol som prekvapeny z tych 60MB ale grafika super - pisane je 6-8 hodin hrania,ako som videl mapu tak je celkom velka.
jackietran2...co to je?
Jinak k tem vylepsenim. Hodilo by se rychlejsi premistovani po mape...alespon pomoci kone, ne jen k nahaneni ovecek. Vic mist k ulozeni by take bodlo.
Jinak k tem vylepsenim. Hodilo by se rychlejsi premistovani po mape...alespon pomoci kone, ne jen k nahaneni ovecek. Vic mist k ulozeni by take bodlo.
-
- Administrator
hodte sem nejake screeny, z videi je to nic moc videt ..

Re: Ravensword: The Fallen King obrázky!
33. pozice v českém Appstore
Moje obrázky: ( možné spoilery)

Krása..

Moje obrázky: ( možné spoilery)

Krása..
Prosim vas jak jste se dostali k tomu koni? Kde sehnat toho kone sem lvl 10 a rad bych chtel taky kone dik za odpoved
Ten kon je len v queste kde musis zahnat ovce do ohrady , musis v meste vojst do brany pri ktorej taka babka zameta cestu ( blizko toho domu kdesisa zobudil)
Tí čo máte 2G/3G/starý touch + jailbreak, ako vám to ide? Seká to, padá to? Ako veľa?
Hmmm, tak jsem se trochu zasek u tohoto fesaka...

Vyporadal se s nim uz nekdo? Ja na nej vyplacal plnou davku ohniveho amuletu, 20 vybusnych sipu, 70 normalnich sipu a s nim to ani nehlo...

Vyporadal se s nim uz nekdo? Ja na nej vyplacal plnou davku ohniveho amuletu, 20 vybusnych sipu, 70 normalnich sipu a s nim to ani nehlo...
-
- Host
to musíte mít ipod/iphone mít permanentně v nabíječce ne?
nebo jak dlouho vám vydrží baterka při hraní? 2h? 

nemate niekdo nejake info o pripadnych updatoch?
Lidi kde se daji prodat kozesiny treba(boar hide,wolf hide) nevim kde by se to dalo prodat
diky za odpoved
diky za odpoved
-
- Moderator fóra
Jen takový hloupý dotaz: tvoje otázka souvisí s tématem?
No nevim ale je to diskuze o tehle hre ne?
tak se jen ptam lidi kde by se to dalo prodat
mno nevim mno
kdyztak Sorry
tak se jen ptam lidi kde by se to dalo prodat
mno nevim mno
kdyztak Sorry
-
- Moderator fóra
Ptal jsem se, zda to souvisí se hrou. Já ji neznám, možná se tam v ní musí prodat kožešiny a to jsem chtěl objasnit.
Haha, tohle byl vtipny OT. Jinak kozesiny...jdes z mesta tam, kde je pasacek ovci, projdes dale a dale az se dostanes do mist, kde snezi a tam je hospoda a kozesnik
Jinak nikdo mi neporadi s tou potvorou?

To Beavers: aha tak to jo promin
To JohnMetsn: myslis tu jak ma lvl 16? nebo to je ten boss
lvl 60?
Jo uz vim ten 60lvl no koukl sem se na nej toho nedas das ho nejmene od lvl 57
jinak ne
To JohnMetsn: myslis tu jak ma lvl 16? nebo to je ten boss
lvl 60?

Jo uz vim ten 60lvl no koukl sem se na nej toho nedas das ho nejmene od lvl 57
jinak ne
JohnMetsn nevis jake veci jsou pro lvl 15? zatim mam vse
neznas nejake nove mesto kde by se dali koupit nove veci?
dik za odpoved
a jeste dostal sem za Q singing stone nebo neco takoveho kdyz na to zmacku tak to udela takovou hudbu nevis na co to je?
neznas nejake nove mesto kde by se dali koupit nove veci?
dik za odpoved
a jeste dostal sem za Q singing stone nebo neco takoveho kdyz na to zmacku tak to udela takovou hudbu nevis na co to je?
Ten co je predtim na obrazku. Kde jsi sehnal singing stone? Ten je potreba k otvirani nekterych dveri nemylim-li se...napriklad ta hrobka na hrbitove...
JohnMetsn píše:Ten co je predtim na obrazku. Kde jsi sehnal singing stone? Ten je potreba k otvirani nekterych dveri nemylim-li se...napriklad ta hrobka na hrbitove...
prostě jsem zkoumal svět a někde ho najdeš..když deš lesem pořát dál až se vrátíš do města, tak bys ho měl najít v jedné jeskyni
Jo fakt? tak jo jo diky
singing stone sem sehnal jak je SHOP MAGIC
tak naproti nemu je chlapek
snim si promluvis jeho dcera byla unesena
des do Forest of (neco:D)
tam jak je ten zadavatel Q na impy tak jdes smerem jeste dolu
tam uvidis jednu priseru docela silna tu zabijes
zni padne klic a jdes do vnitr a tam najdes tu jeho dceru to uz najdes:D
Ale jak ten Q udelas tak musis jit do Shopu Magic a tam das u neho recharge budes to moct pouzit jen 5x stoji to 250goldu nevim presne
ja uz to vypotreboval jen tak:D nevedel sem k cemu to je
ale DIKY
Tak sem zjistil ze v tech dverich je capek kterej po em chce 23 crystalu:D
je nakoupim v magic shopu misto toho abych je sbiral:D
singing stone sem sehnal jak je SHOP MAGIC
tak naproti nemu je chlapek
snim si promluvis jeho dcera byla unesena
des do Forest of (neco:D)
tam jak je ten zadavatel Q na impy tak jdes smerem jeste dolu
tam uvidis jednu priseru docela silna tu zabijes
zni padne klic a jdes do vnitr a tam najdes tu jeho dceru to uz najdes:D
Ale jak ten Q udelas tak musis jit do Shopu Magic a tam das u neho recharge budes to moct pouzit jen 5x stoji to 250goldu nevim presne
ja uz to vypotreboval jen tak:D nevedel sem k cemu to je
ale DIKY
Tak sem zjistil ze v tech dverich je capek kterej po em chce 23 crystalu:D
je nakoupim v magic shopu misto toho abych je sbiral:D
Dohráno..komplet včetně všech questů..
Shrnuto podrzeno:
hra je urcite super, graficky hezky udelana a propracovana,.. nicmene ma i dost minusu
-strasne kratkej gameplay.. mel sem to dohrany zachvili..
-pribeh mi prisel dost malo rozvinutej a hlavni dejova linie obzvlast
-hodne mi vtom chybeli moznosti nakupu ruznych jinych predmetu brneni magickych predmetu a kouzla vseobecne.. dal mi prislo skoda ze si nemuzeme vytvorit vlastni postavu a nastavit ji podle sebe (warrior, mag, rogue atd..)
-potvoram se nezvysuje level zaroven s vama.. takze na 17levelu sem nemel absolutni problem s jedinou priserou ani s hlavnima bossama..
je skoda ze si sehrou nedali vic prace, kdyby propracovali vsechno, prodlouzili gameplay.. mohla to byt uzasna hra typu elders scrolls.. škoda.. snad budou nejaky co ja vim data patche, updaty atd..
všeobecne sem byl taky hodne zklamanej se zakoncenim, vylezete par schodu.. namlatite za 20sekund jedne bestii, behem toho parkrat namocite mec v "pillar of fire", skocite domesta, za knightem a dohradu.. a ve hrade kde by aspon mela byt nejaka promakana zaverecna scena na vas cekaj cca 3orci jeden ogr,... a u krale (o kterym zjistite ze je to vas otec) dva rytiri v cernym ktery zabijete +- na 3rany..
škoda mohlo to dopadnout lip
e: jo a hrozne me stvala absence teleportu.. (krom homing amulet nic takovyho nebylo...) clovek musel bezet do pekel a zase zpatky a pak zas dopekel jak u blbejch s prominutim.,. obzvlast pres lokace kde zabijete vsechno na ranu.. dalsi skoda bylo ze tam nebylo aspon vic mest nebo tak neco.. takovy na jedno brdo =((
ale hra ma fakt urcite velkej potencial tak se modlim, aby to pokracovalo dal a neco ztoho bylo =)
a abych nebyl takovej kritik.. tak musim dodat ze malo ktera hra mela nadruhou stranu tak uzasny moznosti vylizt si nekde naskalu a odtamtud odstrelovat.. promyslenost.. =)atd
Shrnuto podrzeno:
hra je urcite super, graficky hezky udelana a propracovana,.. nicmene ma i dost minusu
-strasne kratkej gameplay.. mel sem to dohrany zachvili..
-pribeh mi prisel dost malo rozvinutej a hlavni dejova linie obzvlast
-hodne mi vtom chybeli moznosti nakupu ruznych jinych predmetu brneni magickych predmetu a kouzla vseobecne.. dal mi prislo skoda ze si nemuzeme vytvorit vlastni postavu a nastavit ji podle sebe (warrior, mag, rogue atd..)
-potvoram se nezvysuje level zaroven s vama.. takze na 17levelu sem nemel absolutni problem s jedinou priserou ani s hlavnima bossama..
je skoda ze si sehrou nedali vic prace, kdyby propracovali vsechno, prodlouzili gameplay.. mohla to byt uzasna hra typu elders scrolls.. škoda.. snad budou nejaky co ja vim data patche, updaty atd..
všeobecne sem byl taky hodne zklamanej se zakoncenim, vylezete par schodu.. namlatite za 20sekund jedne bestii, behem toho parkrat namocite mec v "pillar of fire", skocite domesta, za knightem a dohradu.. a ve hrade kde by aspon mela byt nejaka promakana zaverecna scena na vas cekaj cca 3orci jeden ogr,... a u krale (o kterym zjistite ze je to vas otec) dva rytiri v cernym ktery zabijete +- na 3rany..
škoda mohlo to dopadnout lip
e: jo a hrozne me stvala absence teleportu.. (krom homing amulet nic takovyho nebylo...) clovek musel bezet do pekel a zase zpatky a pak zas dopekel jak u blbejch s prominutim.,. obzvlast pres lokace kde zabijete vsechno na ranu.. dalsi skoda bylo ze tam nebylo aspon vic mest nebo tak neco.. takovy na jedno brdo =((
ale hra ma fakt urcite velkej potencial tak se modlim, aby to pokracovalo dal a neco ztoho bylo =)
a abych nebyl takovej kritik.. tak musim dodat ze malo ktera hra mela nadruhou stranu tak uzasny moznosti vylizt si nekde naskalu a odtamtud odstrelovat.. promyslenost.. =)atd
Naposledy upravil(a) genezis_shadow dne stř lis 18, 2009 4:54 pm, celkem upraveno 3 x.
ja to hraju už druhej den a delku srovnavam s dungeon huntrem. nejspíš si oblasti hry vychutnávám
Tak sem mu je dal on mi rekl abych sel do magic shopu
ted ti popisu celej ten Q co mi tedka da
takze on ti rekne abys sel znova do toho dungu kde si nasel tu Dceru toho chlapka tam jdes a otevres si dvere do ohnive zeme budes muset zabit Blas sipama Ogreho toho potkas jakmile pujdes furt rovne
pak z neho padne dalsi Stone (Rune of Winds) ale nikam ejste nechod tam budou dvere ty otevres pomoci tohoto kamene tam uvidis mec RavenSword
a timhle emcem urcite porazis snad vsechny je fakt best a myslim si ze kdyz sekas tak znej de ohen tedy aspon u me tes se fakt good
ted ti popisu celej ten Q co mi tedka da
takze on ti rekne abys sel znova do toho dungu kde si nasel tu Dceru toho chlapka tam jdes a otevres si dvere do ohnive zeme budes muset zabit Blas sipama Ogreho toho potkas jakmile pujdes furt rovne
pak z neho padne dalsi Stone (Rune of Winds) ale nikam ejste nechod tam budou dvere ty otevres pomoci tohoto kamene tam uvidis mec RavenSword
a timhle emcem urcite porazis snad vsechny je fakt best a myslim si ze kdyz sekas tak znej de ohen tedy aspon u me tes se fakt good
Tak sem si rikal ze kdyz mam tento mec ze bych mohl dat toho bosse no
sel sem na nej koukel se na jeho zivot 12tisic
tak sem se trochu zdesil ale neva.
strelil sem do nej asi 1 Blast Sip a bylo po me jak me mohl dat na jednu ranu?
to byla hruza 
sel sem na nej koukel se na jeho zivot 12tisic
tak sem se trochu zdesil ale neva.
strelil sem do nej asi 1 Blast Sip a bylo po me jak me mohl dat na jednu ranu?

chtěl bych se vás zeptat jestli si můžu koupit koňe a jestli jo tak kde.
-
- Administrator
já bych to nebral zase tak přísně jako OT, ať si tu lidi o hře pokecají

-
- Starý pes fóra :)
OT jackietran2 : vieš mi prosím ťa povedať na akú riť sú ti dva účty ?