Assassin's Creed ?d Gameloft [Appstore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: Assassin's Creed ?d Gameloft [Appstore]
Tak vývojáři počítaj s tim, že když vyjde novej fw, tak že si ho všichni stáhnou, a tak dělaj hry pro něj.
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
A ja ako zakaznik zas pocitam s tym ze nebudem musiet kazdy mesiac rpbit restore, nehoworiac o tom ze ta hra na fw 2.2 bezi bez najmensich problemov, takze nechapem preco by mala byt urcena pre fw 2.2.1
Fw changer nemeni firmware, len prepise nazov aby si itunes myslelo ze tam je pozadovany fw..... Nema to logiku a je to fakt terorizmus, zvlast u tych drahsich hier
Fw changer nemeni firmware, len prepise nazov aby si itunes myslelo ze tam je pozadovany fw..... Nema to logiku a je to fakt terorizmus, zvlast u tych drahsich hier
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
-
- Host
Já mám fw 2.2.1 takže je mi to šumák a s hrou sem maximálně spokojen a je to mnohem lepší než HoS všem doporučuju 

iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n
už to niekto prešiel ?? bo ma prekvapuje jak je ta hra dlha
práve sa nachádzam na nejakej lezeckej stene ci co to je a beha tam nejaky sekáč 

-
- iPhone expert
Já sem zatim tak v půlce 5-2 (koukněte v main Menu do Memories a pochopíte...) a už to hraju dost dlouho. A docela by mě zajímalo, jak dlouho to jěště budu hrát, protože mam odemknutou tak čtvrtku u skillu na sword a hands..
MacBook Pro (2008)
No nevim, jak vas tu tak ctu, tak nevypada moc kratka

mala OT: prečo musí byť na hru FW 2.2.1 keď to ide aj na FW 2.2?...nemaju to jedno?...či chcú ludí prinútiť že nové hry len pre FW 2.2.1?
-
- iPhone expert
OT: Pochybuju, že se to tady dozvíš. Když tě to tak zajímá tak jim napiš a zeptej se. 

MacBook Pro (2008)
tuto hru jsem si stahl plnu verzu ale nevim jak ji dostat do iphona
-
- iPhone expert
Pokud z appstore tak v iTunes sesynchronizuješ s iP a pokud si to stáhnul na netu, tak máš smůlu, protože warez se tu neřeší...
MacBook Pro (2008)
-
- Starý pes fóra :)
Hero of Sparta byla docela dobrá gamesa, ale AC je prostě luxus, občas se někde díky své šikovnosti kousnu, ale to už je normální
vážně doporučuju, díky checkpointům není potřeba opakovat dlouhé úseky, no mají to dobře vymyšlené
jaké jsou vůbec další zbraně?

jaké jsou vůbec další zbraně?
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- iPhone expert
Já mam zatim jen dýky na házení a bomby...
MacBook Pro (2008)
-
- iPhone expert
Na kuši se docela těšim, teď sem v části jak běžim za tim černým assassinem. A doporučuju nepřeskakovat ty animace - ta hra má docela dobrej příběh.
MacBook Pro (2008)
Nevíte někdo jestli to má cenu hrát na hard jestli se po tom odemčou ješčtě nějaký bonusy nebo tak něco? 

-
- iPhone expert
Pokud už máš všechny odemknutý tak nejspíš ne...
MacBook Pro (2008)
Zdar, mám problém - nevím jak dál. Dostal jsem se do místa, kde se musím přehoupnout přes propast na provaze, ale na druhé straně je nášlapná dlaždice a jakmile na ni doskočím, tak vyjedou trny a zabijou mě. Fakt nevím jak dál.Dal bych i obrázek, ale nejde mi sem vložit, píše to, že byla dosažena maximální velkost příloh.
Máte pro mě někdo tip jak dál??
obrázek snad tady...
http://img524.imageshack.us/img524/4991/assassian1.jpg
Díky vyřešeno, asi jsem pouštěl moc brzo to tlačítko pro skok, protože rozhoupanej jsem byl vždycky jak opice
)
Máte pro mě někdo tip jak dál??
obrázek snad tady...
http://img524.imageshack.us/img524/4991/assassian1.jpg
Díky vyřešeno, asi jsem pouštěl moc brzo to tlačítko pro skok, protože rozhoupanej jsem byl vždycky jak opice

Naposledy upravil(a) blackmanT dne stř dub 29, 2009 1:39 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Já se rozhoupal a potom dlouho držel skok a bylo to v pohodě...
MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
jj, musíš se rozhoupat tak, že když letíš doleva, drž doleva, v levé úvrati pak zas na druhou a to tak dlouho, až se budeš kejvat docela rychle, pak v největší úvrati podržíš skok a držíš.
úvratí myslím krajní strany kam se dá rozhoupat
úvratí myslím krajní strany kam se dá rozhoupat

-
- Host
Tak jsem to dohral. A musim rict ze me to mrzi protoze to je rozhodne nejlepsi hra kterou jsem na iPodu hral.
Tohle je nejlepsi hra kterou sem mel na iP kdy nainstaloanou.
-
- Senior uživatel
Skvělá grafika, ale nějak se mi nelíbí ovládání a kamera.
absolutně jsem se zasekl prosím poraďte mi nějak jsem na tom závisel a nejde to dál kazí mi to celej den protože prostě nemůžu dál
jsem v nějákém cirkusu a po animaci na mě hned naběhl takovej obrovskej chlápek kterej mě vždycky zabije a já mu neuberu nic, dá se vyskočit na nějaký lano ale to mi nějak moc nepomáhá jestli s tím někdo máte zkušenost prosím pomozte díky
jsem v nějákém cirkusu a po animaci na mě hned naběhl takovej obrovskej chlápek kterej mě vždycky zabije a já mu neuberu nic, dá se vyskočit na nějaký lano ale to mi nějak moc nepomáhá jestli s tím někdo máte zkušenost prosím pomozte díky
ty jo už to mám musel jsem ho kopat zepředu, díky moc 

-
- iPhone expert
http://img12.imageshack.us/my.php?image=snmek.png
Jak tady skočim přes tu poslední poslední "propast"? Altair to nikdy nedoskočí a na dvoj/trojskok je tu málo místa
Jak tady skočim přes tu poslední poslední "propast"? Altair to nikdy nedoskočí a na dvoj/trojskok je tu málo místa

MacBook Pro (2008)
s tim sem mel taky problem musis skocit z toho druheho tam jak si udelat asi 1 krok a on udela to co pri 3troj skoku
-
- iPhone expert
ZKusim, dík.
EDIT: Tak hotovo - ten první skok de udělat bez dvojskoku, takže potom není problém..
EDIT: Tak hotovo - ten první skok de udělat bez dvojskoku, takže potom není problém..
MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Poradíte mi prosím, také jsem se zasekl, tady

Je to asi 2 nebo třetí kolo, měl jsem zabít nějakýho borce a pak následovat toho, co mi ten úkol zadal, do jeho kanceláře, no a šipka mi pořád ukazuje k těm dveřím a já nevím, co teď dál. Díky

Je to asi 2 nebo třetí kolo, měl jsem zabít nějakýho borce a pak následovat toho, co mi ten úkol zadal, do jeho kanceláře, no a šipka mi pořád ukazuje k těm dveřím a já nevím, co teď dál. Díky
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Nejsem si úplně jistej, ale mám dojem, že se jde z boku zprava. tam je průchod do domu.(asi)
Naposledy upravil(a) blackmanT dne stř kvě 06, 2009 11:20 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
díky moc, vyzkouším 

iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
-
- Sons of Jailbreak
dena píše:s tim sem mel taky problem musis skocit z toho druheho tam jak si udelat asi 1 krok a on udela to co pri 3troj skoku
prosim ta ja som to vobec nepochopil..skocim na druhy a co potom????mam urobit jeden krok a on zacne od zaciatku ako keby robil trojskok??
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
Tohle je asi jedina hra kvuli ktery bych presel na 2,2,1... ale zase pak tahat vsechny ty veci z cydie znova...
takze otazka na telo, vyplati se kvuli tyhle hre podstupovat ten hodinovej zabavnej cirkus restore -> update -> jailbreak -> instalace vsech moznejch "dulezitosti" ?
pripadne, neni naka aplikace na zmenu cisla fw? na netu sem nasel neco o jfwchangeru, ale ten umi jen do 2,0...
takze otazka na telo, vyplati se kvuli tyhle hre podstupovat ten hodinovej zabavnej cirkus restore -> update -> jailbreak -> instalace vsech moznejch "dulezitosti" ?
pripadne, neni naka aplikace na zmenu cisla fw? na netu sem nasel neco o jfwchangeru, ale ten umi jen do 2,0...
jo vyplati se to urcite taky sem kvuli te hre prechazel na 2.2.1
-
- Mírně pokročilý
AegoR kasli na to a stiahni si z cydie FWChanger, nastav si tam 2.2.1 verziu a hned ti to pojde...tak som to rozbehal ja
niekde tu na fore je napisane aky build tam mas napisat...vyhladaj si topic s FWChanger.

-
- Mírně pokročilý
Ja se nemuzu dostat dal... jsem tam jak je ten prvni typek jak mu davate ty chmaty tim tapanim na display .. potom utikate dal a pod vama se podlamuje most a pak musite skocit jakoby doprava .. ale ani zaboha tam nemzu skocit .. 

Měl sem šanci vidět azazína na Nintendo Dé ESku a je to skoro kopie
cau mam takovej problem sem v jedne misi a tam je takova truhla obklopena piskem a pak mam jit k te bedne s bombama vemu bombu a du podle te sipky ale pak tam tece z vrchu voda a nevim jak se pres nu dostat muzete nekdo please poradit 

Screenshot by pomoh 
Ty proudy vody co tryskaj ze steny vzdycky na chvilku prestavaj, musis pockat az nepotece a pak skocit / bezet.

Ty proudy vody co tryskaj ze steny vzdycky na chvilku prestavaj, musis pockat az nepotece a pak skocit / bezet.
nevim jak udelat screen sem to chtel vyfotit jinym mobilem ale k tomu nemam usb