Ferrari GT Evolution [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Ferrari GT Evolution
Stahl jsem si to teprv dnes ale je to nehorázná blbost.Takovéhle hry by měli dělat na SE ale ne na iPhone.NEDOPORUČUJU
-
- iPhoneHolik
-
- iPhoneHolik
jupik píše:já jsem to spouštěl přes safe mod a naběhne to hned
jen pro zajimavost,jak uvedu iPhone do safeMode a pak pri problemech app ci hru spustim? slysim o tomhle prvne...
Hochu, co ty příspěvky, kdo to za tebe bude editovat? Beavers.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
tak mne sa to nahodou dost paci...a ohladne toho safe modu si pozri vlakno o brothers in arms, tam to mas popisane...
-
- iPhoneHolik
Krtko
Diky hned jsem o neco chytrejsi
Beavers
Promin,nevim zda mas na mysli hrubky a preklepy,ci zbytecny post....dam si pozor
Ohledne GT Evolution,hra vypada perfektne ale chtelo by to nejake demo ci trial...tohle mi na AppStore celkem chybi a lite verze k dispozici take neni,skoda.
Krast to nebudu (i kdyz moznosti jsou) a "prolejzat" iP a menit slozky na to nemam naladu ani cas,budu si tu kartu muset poridit az bude trocha casu.
Diky hned jsem o neco chytrejsi

Beavers
Promin,nevim zda mas na mysli hrubky a preklepy,ci zbytecny post....dam si pozor

Ohledne GT Evolution,hra vypada perfektne ale chtelo by to nejake demo ci trial...tohle mi na AppStore celkem chybi a lite verze k dispozici take neni,skoda.
Krast to nebudu (i kdyz moznosti jsou) a "prolejzat" iP a menit slozky na to nemam naladu ani cas,budu si tu kartu muset poridit az bude trocha casu.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
-
- Mírně pokročilý
Jenom takovej hloupej dotaz,zajímá mě ten safe mode,ale nikde nemůžu najít vlákno brother in arms,kde je to prý popsané,jsem už asi slepej bo co
nehodíte mi sem někdo prosím link?

nehodíte mi sem někdo prosím link?
iPod Touch 5G blue
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
facebook
iPad Mini
iPhone 1st. generace...fw 3.1.2 (bohužel už jenom ve vytrínce)
Literatura: Jak myslí Steve Jobs
-
- Mírně pokročilý
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone