Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Hry: Angry Birds, Fruit Ninja, Real Racing 2, Labyrinth 2, Cover Orange a ešte veľa dalších čo podporujú GC EDIT: Môžete posielať žiadosti o priateľstvo
Taky se vám v GC zobrazují místo přezdívek celé jména? Ale je zajímavé, že jenom ty které jsem povolil ,či přizval. Znal jsem Vás pod přezdívkama a teď v tom mám hokej. Navíc se mi to nelíbí z důvodu soukromí.
Hry Angry Birds Cut the Rope HD Dead Space HD Dungeon Defenders: First Wave Dungeon Hunter 2 HD Death Rally Flight Control HD Fruit Ninja MetalStorm: Online Real Racing HD
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750" Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Taky vam prijde, ze je Game Center trosku "nedodelanej"? Ma obrovskej potencial, a pritom v nem chybi uplne zakladni veci, jako je napr. moznost psani soukromych zprav pratelum, zobrazeni, kdo je online, pripadne co prave hraje (informace, ze dneska hral fruit ninju je uplne k nicemu). Naslo by se jeste spoustu dalsich veci..
Mam iPhone kratce, tak se zeptam mozna hloupe: Dela Apple vubec updaty pro GameCenter?
0XEEr: mas uplnu pravdu. Tiez mi chyba chat, kto je prave online a co hra, tych veci by sa naslo viac. Neviem, ci existuje nejake updateovanie Gamecentru, ale ked som presiel z iOS 4.1 na 4.3.3, badam zmeny - napr. nemohol som posielat ziadosti a priatelstvo(neviem, ci to je chyba priamo GC, ale proste mi to neslo) ani ich prijimat(kolega tuto z fora mi poslal ziadost, napisal SS, ze mi poslal request, ale v GC sa neukazalo nic), po upgrade systemu mi to ide... Kedby doplnili tie chybajuce veci, bolo by to super. Teraz je to dobre akurat na sledovanie vysledkov v hrach a pozyvanie do hier...
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2 - iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev) - iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev) - MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Lidi mám problém když se chci přihlásit do Gamecenter tak mi to píše že můj účet byl z bezpečnostních důvodu deaktivován... Poradte pls jak ho zpět aktivovat....