Chtěl bych si zahrát hru OTTD, po tom, co sem se popral s tim dostat hru do iP mě však překvapila funkčnost hry... spadne okamžitě po spuštění (kliknu na ikonku, tváří se že se spouští a hned spadne)... Práva sem u všech složek nastavil co nevyšší (0777), takže v tom by problém bejt neměl...
Mam iPhone 2G 8GB s FW 2,1, jailbreak, odblokovanej, cracklej pro instalaci cracklejch [zakázáno] applikací...
Díky za rady...
Open TTD
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Moderator fóra
Re: Open TTD
A s cracknutými aplikacemi ti tu nikdo neporadí, neb je to warez a ten, jak jistě víš, protože sis nejprve přečetl stanovy tohoto fóra, se zde NEPODPORUJE.
OTTD je zadarmo pokud vím, já jen žádal o pomoc při instalaci/při řešení problému, nejedná se mi o warez nebo přímo samotné crackování programu...
Jestli je podmínkou tohoto fŕa mít necracklej phone, tak pardon...
Jestli je podmínkou tohoto fŕa mít necracklej phone, tak pardon...
A nastavil jsi ty prava Rekurzivne .. tzn i pro vsechny soubory ktere se v tech slozkach nachazeji?
Mozna blba otazka, nejsem se uplne jistej jestli vysla verze Open TTD pro Firmware 2.X , mam za to ze tahle hra byla pouze na FW 1.1.X tudiz na 2 nebude fungovat, pokud se pletu tak me opravte.
Jinak tato hra je opravdu publikovana jako freeware.
Mozna blba otazka, nejsem se uplne jistej jestli vysla verze Open TTD pro Firmware 2.X , mam za to ze tahle hra byla pouze na FW 1.1.X tudiz na 2 nebude fungovat, pokud se pletu tak me opravte.
Jinak tato hra je opravdu publikovana jako freeware.
-
- Starý pes fóra :)
Nie neide o tom mat neJAILBREAKNUTY iPhone, nikto tu nema cracknuty iPhone. Ide o tom, ze nie kazdy vie o aku hru ide pokial to napises len som sa pokusal dostat do iPhone hru, som si ju stiahol a hned mi pada.
Treba uviest odkial ju tahas ci zo Cydie alebo je volne dostupna z AppStore alebo si si ju tam kupil. V opacnom pripade mazeme, warez, cize cracknute hry u nas na fore neriesime.
Napr ani ja neviem co je to za hra, keby som tu bol ja tak ten prispevok mas davno odstraneny.
Treba uviest odkial ju tahas ci zo Cydie alebo je volne dostupna z AppStore alebo si si ju tam kupil. V opacnom pripade mazeme, warez, cize cracknute hry u nas na fore neriesime.
Napr ani ja neviem co je to za hra, keby som tu bol ja tak ten prispevok mas davno odstraneny.

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
No ja si myslim ze se jedna o hru Open Transport Tycon Deluxe kterou znam prave z Firmwaru 1.1.4 ale na 2.X sem ji nevidel.
Diablo píše:...
1,Ano, nastavil jsme je rekurzivně

2,No to právě nevim...

3,Měl by to být freeware
paly píše:...
Ok, hra je freewarvá, dokonce se už tady na fóru řešila a nikdo s tim neměl problém... Jinak publisher má přímo repo do intalleru, ale to mi nefunguje takže sem si z jeho stránek stáhnul zip ve kterym byla složka xxxx.app

Edit 10.10.: No nic, tak děkuji za odpovědi a pomoc...
No vidíš, po nás chceš, abychom se tu chovali korektně, ale sám nedodržuješ pravidla fóra. Příspěvek jsem ti zeditoval ještě já. Příště už ti ho vymažu. A ty se místo obhajování raději nauč, jak se příspěvky editují. Beavers.