Desert zombie -Last Stand

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
moramiki

Desert zombie -Last Stand

Příspěvek od moramiki »

Hra pobezi na UE a mela by vyjít jeste tenhle mesic.Vypada to docela zajimave -posudte sami.

zdroj:http://iphonehry.cz/desert-zombie-last-stand/

[youtube]yn0y8PQ0hRc&NR=1[/youtube]

milan0301
Host
Host

Re: Desert zombie -Last Stand

Příspěvek od milan0301 »

"Ještě tento měsíc" myslel autor článku (25.7.2011)z http://www.iphonehry.cz červenec. Osobně si myslím, že hra nevyjde dřív, jak po prázdninách.

EDIT: Což mě mrzí,protože se na ní docela těším:D
iPhone 4 16GB Black 4.3.3
iPad 2 32GB WiFi + 3G White 4.3.3 JB

dungeon
Host
Host

Příspěvek od dungeon »

Neví někdo kdy tahle hra má vyjíd?
Obrázek
Obrázek

JorEL
Host
Host

Příspěvek od JorEL »

Hraje to už někdo? Koukal jsem na nějaká gameplay videa a ta mě zatím moc nepřesvědčila ke koupi. Každopádně vyšlo CoD:Black ops Zombies(alespoň pro mě v naprosté tichosti) tak si říkám jestli nepočkat na CoD až bude v AppStore, či zakoupit tuto hru, žánrově jsou si podobné.
•iPad Air

dungeon
Host
Host

Příspěvek od dungeon »

JorEL píše:Hraje to už někdo? Koukal jsem na nějaká gameplay videa a ta mě zatím moc nepřesvědčila ke koupi. Každopádně vyšlo CoD:Black ops Zombies(alespoň pro mě v naprosté tichosti) tak si říkám jestli nepočkat na CoD až bude v AppStore, či zakoupit tuto hru, žánrově jsou si podobné.

Na iPhone4 nehratelný, je to strašně zpomalený, odhaduji že to dělá tak max. 10FPS, ale devátého by měl vyjíd update pro iPhone4. Graficky slušný, bohužel jsem čekal něco úplně jinýho. Prostě jen běháte mezi rujnama na poušti a kosíte zombíky. V celku o ničem. Za pár minut nuda. Čekal jsem něco jako Infected a takže sklamání. :(
Obrázek
Obrázek

Odpovědět