Pocket RPG [Appstore $4.99]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Pocket RPG [Appstore $4.99]

Příspěvek od unknown »

Nova hra od Crescent moonu, (Deadlock, Gears..) jedna se o rpg, kde mate na vyber ze 3 povolani a plnite jednotlive Questy (mise) ...

Obrázek

http://itunes.apple.com/us/app/pocket-rpg/id411690524?mt=8

edit: hru sem zakoupil vcera, kdy byla jeste sleva na .99c a velice me bavi, zatim mam hotovy 3. quest za battlemaga. A co vy?:)

edit2: tak koukam ze ta sleva na .99c stale plati :)
Obrázek iPhone3G White 16GB

mefistos

Re: Pocket RPG [Appstore $4.99]

Příspěvek od mefistos »

Taky sem ji zakoupil a bavi me to.. je to prijemna grafika a super ovladani... zatim delam prvni quest a je to zabava

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od unknown »

Ja uz hlavni pribeh dohral, jen mi chybi jeden quest kde je mrte slimaku :D a navic cekam na update kde bude moznost menit profily, nechci o ten muj prijit :) .... Ale i kdyz sem pribeh dohral furt je co delat, libi se mi jak kazdej quest udela nahodny prostredi a neni to furt stejny.

mefistos

Příspěvek od mefistos »

ja vzdy hraval za maga ale ted sem zkusil toho dark rangera.. jak se hraje s magem?

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od unknown »

taky sem vzdycky hral s magem a musim rict ze nadhera :) urcite to potom zkus, ja zas zkusim rangera, nikdy sem v rpgckach nemusel warriora, takze za todle povolani asi ani hrat nebudu :D

FILIPSN007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od FILIPSN007 »

Hra je to super. Je to podobné hře Pocket legends(engine, pohled). Hrál jsem za toho týpka s lukem, ale musel jsem to na chvilu smazat, takže teď to zkusím s jinou postavou. Hra má 100mb před instalací. To je super, hra je kvalitní, zabaví, neomrzí a má pár MB. Když se o to pokouší Gayloft tak to dopadne -> 1,2GB po instalaci a to já nepotřebuji.

mefistos

Příspěvek od mefistos »

jakej je maximalni lvlv nevite?

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od unknown »

s tim plne souhlasim, 100MB je krasnejch na tuhle hru, grafika je uzasna, plynula hratelnost .. Crescent moon se poradne vytah, za posledni skoro 3 roky co sem hral vsemozny hry me nejvic bavi Deadlock a Pocket RPG, a to sem toho hral opravdu kvanta :)

Maximalni level to nevim, ale vzdy kdyz zacnes novy quest, se levely i inventare vynuluji a mas pouze zakoupene pasivni skily a veci z armory, ktere posleze nachazis v truhlach atd.. hra diky tomu tolik neomrzi, ba me bavi cim dal tim vic... ale muj maximalni level v jednom questu byl 20 nebo 21, uz nevim :)

mefistos

Příspěvek od mefistos »

takze to co si naskiluju a nakoupim po 1 questu pak najdu behem hry v truhlach jo?

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od unknown »

jojo tak by to melo byt :) ale treba pasivni skilly, ze kolem sebe muzes udelat ochranou auru (za maga, nevim jak u ostatnich) mas hned od zacatku :P

mefistos

Příspěvek od mefistos »

jo super ja sem jen v questu 2 zatim.. a max lvl asi bude hodne pac muzu mit i 100:D

unknown
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od unknown »

jojo, ale nevim nevim :D v kazdym questu je urcitej pocet monster :D

FILIPSN007
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od FILIPSN007 »

Vždy po dokončení levelu je zobrazeno kolik monster jste zabili a kolik jich bylo např. 145/185. Teď hraju za tu borku(mage) a hraje se mi s ní dobře. Ty želatýnové kostky jsou celkem srandovní :D.

Odpovědět