Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Další hra s tématem Angry Birds. Vývojáři postupně omezují přidávání nových levelů zdarma do stávajících her, a raději vydávají samostatná pokračování (nejdřív Seasons, nyní Rio), za která od uživatelů vydyndají nějaký ten dolárek navíc.
Nicmene porad muzou vydavat nove levelpacky jako in-app purchase, coz mi prijde mnohem rozumnejsi, neb clovek pak nemusi udrzovat X aplikaci misto jedne.
--- iPhone 7 iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil Macbook Pro 13" 2017 iMac 21.5" late 2012 Apple Watch 3 Sport 42mm
Jsem stejného názoru. Angry Birds mě nikdy extra nebavili i přesto mám klasickou hru a Season koupené. Nejlepší možnost, jaká by mohla být je, kdyby udělali do klasické hry inApp purchase, jak píše kolega nademnou a v ní by se dali dokoupit levely, které jsou právě v Seasons nebo Riu.
Drsne ako staci prekreslit pozadie, hodit opice, klietky a ine somariny miesto prasiat a zas na tom pekne vyrizuju. Toto uz je cisty business. Pre mna ziadna pridana hodnota.
Jeste ze te to nikdo nenuti kupovat Pro me je to zabavny za ten dolar to rozhodne stoji. A ze se vam nezda menu? Co ma bejt levely sou nadherne vykresleny menu me nezajimaji. Dobra koupe.
Promazáno od OT příspěvků, dohadovat se o tom, jestli je menu ostré nebo ne, to se tu opravdu nehodí. MG
Uz je viacej druhov angry birds a aj napodobenin, ale tento Rio je fakt pecka! Velmi sa mi paci prostredie a je to nieco nove, nove levely ... Velmi pekna praca a hlavne hra ide velmi pekne aj na 3G.
tak já nevím, je to jiný styl, pozadí je dost tmavé, takže musím mít jas dost vysoko, tu podělanou vopici musíte trefit dost silně, nechcípne jako to prase pouze dotykem, když na ní něco spadne, jsem klidný člověk, ale po chvíli hraní a poslouchání kvičení těch opic bych s ufonem nejradši šlehnul vo zeď, takže hraju bez zvuků jak tripl, to se jim fakt VYDAŘILO, za mě tak tři hvězdy
Na tuhle hru jsem se opravdu těšil. Jelikož nehraji hry, ale hra Angry Birds se mi opravdu líbí. Až budu mít večer čas, tak se budu těšit, až si zahraju Rio. Obyčejné AB už mám dohrané a čekal jsem na novou verzi.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
Tak kromě posledního kola mám všude 3 hvězdy Mám všechny ananasy a chybí mi 2 banány a za boha je nemůžu najít... Začínám si myslet, že tam ani nejsou Jinak hra super, už se nemůžu dočkat na další levely