Zaloha savu, unlocku, achievementu...
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zaloha savu, unlocku, achievementu...
Existuje moznost zalohovat si ulozeny pozice, achievementy a odemknutej obsah her na iphone? Po odinstalovani se smazou vsechna data - je mozny tomu nejak predejit? Vygooglil jsem navod http://www.businessinsider.com/how-to-b ... ing-2011-3 - nemate s tim nekdo zkusenosti? Je to univerzalni na vsechny hry, nebo jen nektery? Je to zaloha veskerych dat(achievementy, odemcenej obsah..) nebo jen casti? Mista je malo a i kdyz je mozny ze se k nekterym hram uz nikdy nevratim, stejne bych si rad savy a dalsi veci zalohoval. Iphone mam bez jailbreaku, takze navody vyzadujici JB se me bohuzel netykaji.
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Zaloha savu, unlocku, achievementu...
bez jb nie
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Timhle zpusobem si zalohujes veskera nastaveni dane aplikace.
Takze u her jsou to savy.
Achievementy se ukladaji v profilu v Game Center a ten se synchronizuje se serverem. Takze ani po smazani hry o ne neprijdes.
A funguje to samozrejme i bez JB.
Takze u her jsou to savy.
Achievementy se ukladaji v profilu v Game Center a ten se synchronizuje se serverem. Takze ani po smazani hry o ne neprijdes.
A funguje to samozrejme i bez JB.
-
- Klub čistého iOS
Ja som myslel, ze iPhone Browser funguje(teda precita file system) len s jailbreaknutym iPhonom(mne to s JB iPhonom islo, bez JB nie), ale v clanku pisu nieco ine...
Keby niekto riesil podobnu vec s JB iP, tak mozem odporucit AppBackup(Cydia), ktora vie jednym tlacitkom zalohovat vsetky aplikacie z Appstore.
Keby niekto riesil podobnu vec s JB iP, tak mozem odporucit AppBackup(Cydia), ktora vie jednym tlacitkom zalohovat vsetky aplikacie z Appstore.
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
-
- Mírně pokročilý
Neni videt cely filesystem, jen programy a uzivatelska data jako fotky apod.
Taky je jeste dobry krome adresare Documents zalohovat slozku Library, koukal jsem, ze nektere programy si tam taky ukladaji nejaka nastaveni.
Taky je jeste dobry krome adresare Documents zalohovat slozku Library, koukal jsem, ze nektere programy si tam taky ukladaji nejaka nastaveni.
A kdyz jsem zrovna offline, dosynchronizujou se achievementy dodatecne? Nemam vubec prehled jestli se to resi nejak jednotne, nebo si to kazda hra dela jak chce. Ted treba hraju Mirrors edge - mam pocit ze o nejake synchronizaci jsem tam cetl(u jinych her se to snad da i propojit s facebookem nebo jinyma sluzbama) a i kdyz dohromady o nic nejde, stejne bych rad mel ty savy nekde ulozeny, pro jistotu.
Takze kdyz si do pc zkopiruju slozky Documents a Library, teoreticky by to teda melo byt univerzalni pro vsechny hry? To by bylo fajn.
Takze kdyz si do pc zkopiruju slozky Documents a Library, teoreticky by to teda melo byt univerzalni pro vsechny hry? To by bylo fajn.
-
- Mírně pokročilý
Na tu synchronizaci se jeste mrknu, skoro nehraju, takze jsem to nejak moc nestudoval.
A ty slozky Documents a Library jsou univerzalni nejenom pro hry, ale i pro kazdou aplikaci nainstalovanou do iOS. Je ale potreba samozrejme zalohovat ty slozky od kazde aplikace.
A ty slozky Documents a Library jsou univerzalni nejenom pro hry, ale i pro kazdou aplikaci nainstalovanou do iOS. Je ale potreba samozrejme zalohovat ty slozky od kazde aplikace.