Orbital Defender AppStore

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
yakumo

Orbital Defender AppStore

Příspěvek od yakumo »

S kamaradem jsme vypustili nasi prvni hru, budeme radi za kazdy postrech ci komentar :)

AppStore:
http://itunes.apple.com/us/app/orbital- ... ?mt=8&ls=1
http://itunes.apple.com/us/app/orbital- ... ?mt=8&ls=1

Web:
http://www.addictivezone.com/

Nahledy:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) yakumo dne úte čer 14, 2011 12:50 pm, celkem upraveno 1 x.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Orbital Defender AppStore

Příspěvek od rony »

skoda, ze marketingu a prvej sprave o hre venujete len hlupe linky do appstore. screenshot, popis a ste na iphone.cz fore, tak nas zaujima kto ste a rozne zaujimavosti. pokial neprezeniete info do otravovania, ste vitani.

a sorry, ak interne posuniete promokody nie verejne!!! aby sa k hre dostali ludia, co su schopni vam urobit sluzbu formou recenzie, az potom mozno dosiahnete, ze si to par ludi kupi aj na zaklade podpory tohto fora
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

yakumo

Příspěvek od yakumo »

My s tim teprve zacinema, takze se dost veci ucime. Pokud te zajima vice informaci o hre, koukni na nas web www.addictivezone.com kde je vice informaci. Mame uz i par recenzi na zahranicnich strankach, viz Facebook.

Maximus-CZ
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Maximus-CZ »

Máte u mě plus, že jste udělali jednu verzi pro iPad i iPhone:-)
ale mínus, že verze pro iPad nemá takový rozlišení, jako by mít mohla :-!
Styl grafiky se mi moc líbí, pochvalte grafika:)
Zkusím Lite verzi a uvidíme:)
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows

yakumo

Příspěvek od yakumo »

Nebojte, verze HD pro iPad se pripravuje, takze o nic nebudou lide s iPadem osizeni :) Jinak diky moc za pozitivni ohodnoceni!

pinkrider

Příspěvek od pinkrider »

Lite verze= dobrý nápad :wink:

yakumo

Příspěvek od yakumo »

Diky za pozitivni ohlas.

Jinak pripravujeme update ve kterem bude Survival mod, ktery by mohl byt pro nektere hrace zajimavy ;-)

burina
Host
Host

Příspěvek od burina »

Chtěl bych se zeptat proč po poslední misi na MARSU, přestože tam jsou ještě další planety vyskočí tabulka na HigScore a už mneto nepustí dále. Životy mám stále všechny - 3.

Teď jsem provedl upgrade na poslední verzi a taky to po poslední misi na MARSU zůstane stát na sdílení score na "F" nebo "T" a nelze pokračovat.

Dík za odpověď

yakumo

Příspěvek od yakumo »

Uplne nevim jestli spravne chapu tento dotaz. Hra mam 20. levelu, takze posledni level na Marsu je posledni pro prvni verzi hry. Hra o tom informuje zaverecnym obrazkem. Do budoucna planujeme pridat dalsich 20 levelu v druhem vydani.

burina
Host
Host

Příspěvek od burina »

Dík za vysvětlení. Spletlo mne, že mi to ukazovalo další planety se zamčenýma levelama.

pato05323

Příspěvek od pato05323 »

Pekna práca :) Osobne sa mi hra velmi paci .

yakumo

Příspěvek od yakumo »

To jsme radi, bylo s tim opravdu HODNE prace :)

Odpovědět