Dream: scape (Appstore-$1.99)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Klub čistého iOS
Re: Dream: scape (Coming soon)
iPhone 6S 16GB iOS 11
Macbook Air 13" 128 GB Early 2015
Macbook Air 13" 128 GB Early 2015
-
- Sons of Jailbreak
Mám silné nutkání si to stáhnout
... Nemate to už někdo koupené???

co sem cet tak 10 minut uvodni proslov:D:D:D:D asi bude spis kecani nez delani neceho:D
-
- iPhone expert
Tak už je to aj u nás.. Stojí príjemných 1,59€! Poobede napíšem aké je to na iPade 2.

-
- Senior uživatel
Tak prej na Ipod touch 4g. To pada. Hned na zacatku
na ipod touch 3 to ide v pohode a ten uvodni proslov ma zhruba 2 minuty
-
- Senior uživatel
Hmm všichni všude píšou, že to padá, i verze 1.2, takže vůbec o tom neuvažuji zatím, kdyby to někomu šlo na Ipodu Touch 4g s JB tak napište dík
-
- iPhone expert
Takže vyskúšané na iPade 2. Samozrejme na ňom to nepadá.. Ale k hre - na začiatku mi trvalo asi 2 hodiny kím som našiel prvý predmet, ale potom to už šlo ako po masle a ak nerátam tie 2 hodiny tak mi netrvalo ani hodinu kím som všetko našiel a pootváral! Takže hra je veľmi krátka. A grafika by podla mňa mohla byť ešte o niečo lepšia! Určite to neni až také pekné ako infinity blade. Ale za 1,50€ som ani viac neočakával...snáď sa dočkáme updatu!

pls kde je klic k tomu baraku?chodim hledam a uz me to prestava bavit 

-
- iPhone expert
Pri tom baráku je taký strom, a keď podídeš k nemu tak tam je kľúč..

-
- Sons of Jailbreak
je to riadna somarina, iphone 4 priemerne fps 15 a vobec neviem co tam mam robit, niekde ma zastavi pes niekde nejaky vtak niekde auto...
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
-
- iPhone expert
Postupne nájdeš predmety ktoré ti pomôžu napr. odplašiť tie zvieratá a podobne...len treba hľadať! Prvý je tam kde som písal pred chvíľou.

-
- Sons of Jailbreak
mi to na iTouch 4G padá i ve verzi 1.2 ... snad to brzo fixnou
-
- Sons of Jailbreak
Re: Dream: scape (Appstore-$1.99)
Normalně dneska jsem to po haluzi spustil na iTouch 4G ... Musíte mít Všechno vypnuté, potom vypnout a zapnout a půjde to...někdy se to spustí až po třetím vypnutí a zapnutí
EDIT: tak jsem to projel...ten pavouk na konci mi dal trochu zabrat, ale jinak pohoda. Od hry jsem čekal víc. Tato hra měla velký potenciál, ale bohužel ho nevyužila
EDIT2: vyšla verze 1.3 která zlepšuje stabilitu, tak by to snad mělo Normalně fungovat
EDIT: tak jsem to projel...ten pavouk na konci mi dal trochu zabrat, ale jinak pohoda. Od hry jsem čekal víc. Tato hra měla velký potenciál, ale bohužel ho nevyužila
EDIT2: vyšla verze 1.3 která zlepšuje stabilitu, tak by to snad mělo Normalně fungovat

-
- Mírně pokročilý
aj tato verzia pada po rebootu 

iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim

Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram

Mam 3GS a slapala i prvni verze.Docela me to zarazi ze na iTouch 4G to nefacha.Nejspis jen nejaky bug? 

-
- Moderatorka fóra
Ti, co jste se dostali k tomu pavoukovi, muzete mi rict, jak ho mam preprat, kdyz na displayi se mi nezobrazuje ovladani (ty dva kolecka) a prstem po displayi jezdim jak vul a stejne to nereaguje?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Sons of Jailbreak
u toho pavouka musíš posouvat prstem ve směru šipek, které se ti zobrazují uprostřed displeje. je to blbé ovládání, ale musíš hýbat v podstatě z pravého středu do levého středu...nevím jak to lépe napsat...jenom po té šipce 

-
- Moderatorka fóra
Jenom po té šipce přímo po té šipce? Protože já to zkoušela ve všemožných částech displaye a nereagovalo to.
Jinak to, že mám hýbat ve směru šipek, to vím, ale jaksi to nereaguje, je šipka doleva, slidnu po displayi do leva a nic.
Jinak to, že mám hýbat ve směru šipek, to vím, ale jaksi to nereaguje, je šipka doleva, slidnu po displayi do leva a nic.

-
- Moderatorka fóra
Aha, tak v tom je ta finta.
No jdu to zkusit, ten pajonk už mě rozčiluje a navíc, jak se nepovede, tak to člověka vyhodí až zbytečně moc daleko, takže další skoro dvě minuty, než člověk dorazí zpět na místo, to je na šlak tref. 

ja k pavoukovi nedosel:D ale sipky sem mel u tech much, supa a psa.. a to vzdycky bylo kakani s tim.. a jaksi kdyz dlouho mi neco nejde prestane me to bavit:D dosel sem k hangaru a pak sem nevedel co uz tak sme to prestal hrat:D
-
- Moderatorka fóra
Tak uz to mam. Diky obema za nakopnuti.
Na popate jsem tam ted dorazila a pajonka sejmula prvnimi tremi tahy
no u tech ostatnich to slo i mimo sipky, proto me zarazilo, ze u pavouka musim presne na sipku. 
Musim tedy rict, ze je to smutny pribeh a velmi silny, zustalo ve me dost dojmu, hra je opravdu pekne udelana, co se tyce tohohle. Ma to hlavu, patu. Vsechno jde poporade za sebou, jen ze zacatku jsem tapala, co po me chteji, ale pak mi to doslo. Libilo se mi to.

Musim tedy rict, ze je to smutny pribeh a velmi silny, zustalo ve me dost dojmu, hra je opravdu pekne udelana, co se tyce tohohle. Ma to hlavu, patu. Vsechno jde poporade za sebou, jen ze zacatku jsem tapala, co po me chteji, ale pak mi to doslo. Libilo se mi to.
-
- Sons of Jailbreak
není zač...jakože příběh nebyl špatný, ale mohlo to být ještě lepší 

Ahojte lidicky. Muzete mi nekdo poradit, co mam udelat dal?
Hodil sem tomu psovi ten toast a nevim, co dal. Brana zavrena a ja beham porad tam a zpet
Dekuji za pomoc
Hodil sem tomu psovi ten toast a nevim, co dal. Brana zavrena a ja beham porad tam a zpet

Dekuji za pomoc
-
- Moderatorka fóra
Od toho baraku jdi k rece. Vstup do reky. Tam ti rekne, ze mas jit pro sprej na muchy, ktery je pod mostem s tim supem. Vemes ho a pak se zase vratis k rece.
Jinak obecne, kam mas jit, to poznas podle serazenych stranek toho deniku. Tam stranku po strance jsou mista, v jakem poradi je mas navstivit. Ted by tqm mela byt riverbend stranka.
Jinak obecne, kam mas jit, to poznas podle serazenych stranek toho deniku. Tam stranku po strance jsou mista, v jakem poradi je mas navstivit. Ted by tqm mela byt riverbend stranka.
-
- Host
nemuzu si pomoct,ale me to nebavi

-
- Senior uživatel
vyšla lite verze, ta mi jde spustit bez problému
-
- Host
verze 1.4 již funguje na iPod touch 4th