Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Díky za tip, tu jedničku jsem ještě stih free, nic méně ta dvojka je pěkná blbost aspoň oproti jedničce, třeba hned to druhý měst s těma duchama. Neni to prostě ono.
Oba dva díly, jen mě štve, že u toho prvního dílu ty levely nějak končily, ve dvojce prostě hrajete na best score, neomezeně a ještě ke všemu se vám kola otvírají podle počtu správně spojených vlaků.
Nezbejvá, než jen počkat na update, snad přidají další levely.
Vyborna hra za skvele penize. Rad zavodim s kamarady, kdo z nas da vetsi score. Jinak teda osobne se mi vice libi 2, ma lepsi spracovani a ruzne udelane mapy. Neni to zla investice.
Mě baví oba díli jen v si myslim že jednička má lepší systém hra, že je to na dny a je tam noc a den. V dvojce je to na celkovy pocet vlaku ale zase je lepsi grafika a pestrejsi prostredi a vlaky ) docela bych bral TC3 )