Rainbow Six: Shadow Vanguard
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: Rainbow Six: Shadow Vanguard
Už je na CZ app store a jen za 5.49? žádných 10?
:D takže jdu vyzkoušet na iPhone 4

-
- Senior uživatel
Tak napiš jak ti to jede a jakou máš verzi. Dík. 

no tak verze je jediná ne 1.0.0 a teda musím říct že po těch vašich recenzích jsem překvapen... nemám teď moc čas, ale zkusil jsem SP a nic se neseká ani nic podobně... a možná mě to baví i víc než MC2.... uvidím večer MP...
-
- Senior uživatel
hmm tak to asi nějak blbě optimalizovali pro IPody.
já nevím, zkus povypínat vše co máš zaplé, uvolni ramku přez SBsettings... nevím nevím... nebo jestli nemáš moc zaplněnou pamět to je taky faktor
-
- Senior uživatel
to zas né, tohle všechno jsem zkoušel, sbsetting vyplatí se ?
Hej tak tu hru jsem si zamiloval, žádný ani drobný sekání... Stejný jako MC2 ale mnohem lepší mapy a celkově mnohem lepší např. Tu schování se za zeď a "naslepo" střílet jak tomu je v rainbow 6 pro PC... Plus jsem se konečně dočkal kouřového granátu a ikyž je málo zbraní, tak tam ke každé zbrani jsou vylepšení( laser, tlumič apod) prostě maximální spokojenost a také: jede to s 3g připojením přez 3g unrestriktor oproti MC2 takže se mě to rozhodnř vyplatilo, hlavně MP, SP nebo cooperative mód MP mě nechytil... Rozhodně to za tu cca stovku stojí!!!