Sand Slides(Free)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
anims

Sand Slides(Free)

Příspěvek od anims »

Se divim ze to tu neni :-)
Je to hodne chytlava hra.. Ukolem je dostat vsechen pisek z vrchnich nadob do spodnich misticek a aby modra spadla do modre, zelena do zelene atd.. a vasim jedinym nastrojem je prst kterym kreslite virtualni skluzavky.. Sranda je to v tom ze kazde pisko zrnku se pocita. Hra konci tehdy kdy vyprsi nahore na displayi cislo ktere pocita spatne umistene zrnka.

Jedine co me chybi je nejaka kontinuita v nejakem pribehu je to jenom na to to zapnout a nadrtit co nejlepsi score ovsem mezi tim si uzijete tunu zabavy :-)

Fun www: http://sandslides.com/
Video:

Zobrazit video na http://youtu.be/bNCwuDkFxFU
Kód do fóra: [youtube]bNCwuDkFxFU[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

iTunes

Momentalne to vede Top ten Free app v CZ :-)

tondo888888

Re: Sand Slides(Free)

Příspěvek od tondo888888 »

Ano je to dobra hra ale trochu nudna.len tam kreslim ciary a potom ich zasa mazem.lepsia hra co som si prave stiahol je bounce bullet tam mate stickmana s pistolou a mate 20 nabojov a pred vami su rozne steny na nich su ludia alebo terce podla toho co si vyberete a vy musite zastrelit kazdeho na stene alebo za stenou len naboje sa vam mozu aj niekolko krat odrazit od steny.je to prva hra co ma bavi tak ako angry birds

anims

Příspěvek od anims »

No tak kazdemu se libi neco jineho samozrejme :-) Me popravde tady todle bavi vice jak nastvani ptaci myslim herne ale rikam bez pribehu a continutity je to na pytel :-)

Lentilek2
Host
Host

Příspěvek od Lentilek2 »

mě ta hra vubec nechytla,nejprve jsem si myslel,že nemá konec,hrál jsem,50000 zrnek,pak jsem se na to vykašlal

nalevka

Příspěvek od nalevka »

Mě ta hra třeba docela dost baví.. Mám rekord asi 280 000, moc jsem to sice nehrál, ale..
Pravda, že je to pořád dokola,..

Trošku jsem si hrál :-D

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

anims

Příspěvek od anims »

Lol tak to uz by neroztridila ani popelka :-D

Jo je to hra fakt na to vytahnout a zahrat co nejlepsi kolo a vypnout :-) Ale tak zadarmo co by jste chteli :-)

Odpovědět