Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Těšil sem se, že hra bude na podobném způsobu jako ta flashovka. Ale po odehrání 3 misí mi příde že žádné upgrady atp tam jesou. Docela zklamání. Kdyžtak mě prosím někdo vyveďte z omylu
Podla mna to nieje zle.....nieje to na dlhe hranie ako plants vs zombies ale zas ako chvylkova zabavka ktora rychlo nebahne a samotne levely trvaju kratko to nieje zle. Osobne 6,5/10
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Teda už dohráno? Po tom, co mě sežrali zombíci v druhém kole hned, jsem se na to naštvala a ještě jsem na to nesáhla. Ale hra super, graficky pěkně udělaná, zábavná a dokonce i s příběhem.
Mam problem, hru jsem si dneska koupil, ale jakmile se v druhem levelu dostanu nakonec a pouziju ten laser tak se mi hra vypne. Nevite co s tim muze byt?