Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
A je to tu, Square Enix konecne vypocul nase prosby a na Iphone smeruje Final Fantasy, konkretne diely 1 a 2. O hrach s zatial toho prilis vela nevie a na Facebooku tvorcov sa objavilo len par screenshootov. Datum vydania bude upresneny
Jen prosím ... snad ale dle screenu mohu již doufat ... nedávejte tam žádnej po....nej virtuální směrovej kříž, ale předělejte to na plnohodnotný ovládání po celé ploše. A já u toho pak strávím stáří;-)
tak na tuhle hru se taky těším, ale k tomu ovládání bych já osobně spíš uvítal ten virtuální směrovej kříž. Už v nějaké jiné podobné hře byla možnost ovládání buď přes kříž, nebo "plnohodnotý" displej (rozuměj, kam jsi dal prst, tam ta postava šla) a zjistil jsem, že mi daleko víc vyhovuje ten kříž. Takže já bych to udělal na výběr jak kdo chce.
blackmanT + frees Jasně, Inotia 2 to má vyřešeno geniálně. Každý ať si vybere, co mu vyhovuje. Já chápu, že někomu směrový kříž a tlačítka vyhovují víc (ačkoli už méně chápu, proč si tedy vybral beztlačítkový telefon:-), ale vadí mi, když nějaká hra jen okopíruje kompletní strukturu z tlačítkového telefonu a přidá virtuální ovládání. Když chci vybrat šestou volbu z menu, tak musím kliknout pětkrát na spodní tlačítko virtuálního joypadu a pak ještě na virtuální ENTER. U ovládání "prstem kdekoli" mi stačí jeden klik;-) A že těch voleb z menu v FF hrách je pánové!;-)
presne tak, idealne je to vtedy ked v menu staci kliknut na to co potrebujes a som velmi rad ze som zatial este hru kde by si musel vyberat polozku virtualnym smerovym krizom nevidel