Ouch! [Appstore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
fuckp

Ouch! [Appstore]

Příspěvek od fuckp »

Ouch! [Appstore]

Obrázek Obrázek

Ouch! je nová originální hra pro naše miláčky. Hlavní postavu - panáka, který padá pod tíhou gravitace - ovládáte buď nakláněním přístroje nebo šťoucháním prstem (omezený počet) tak, aby utrpěl co největší zranění. Body se pak z jednotlivých částí těla sečtou do finálního skóre. Objevují se zde také interaktivní předměty a samozřejmostí je i několik levelů, ve kterých můžete vašeho chlápka domlátit jak budete chtít. Můžete si také uložit záznam pádu a pak ho si ho pouštět pořád dokola. A co ještě? Skvělé je také vytváření vlastních levelů nebo postav - můžete dokonce importovat fotku namísto klasické tváře a tak se vyřádit na učiteli, šéfovi apod. Tato app mi hned připoměla PC hru Porrasturvat - Stair Dismount, která se mi vždy líbila, takže sem neváhal a obstaral sem si také Ouch!

Cena: $2.99
Link na Appstore

Btw ještě se mi nepodařilo vytvořit si vlastní postavičku, protože hra mi při ukládání charakteru spadla a při druhém pokusu taktéž. Možná se mému iPhonu zrovna nechtělo, ale i kdyby to bylo hrou, přece je to v1.0 takže snad to bude lepší ;)

Vasekk1

Re: Ouch! [Appstore]

Příspěvek od Vasekk1 »

jo je to fun jinak tvorba postavičky mi jde v pohodě

spolak

Re: Ouch! [Appstore]

Příspěvek od spolak »

jj, taky to mam a je to sranda, postnete sem nejaky levely v podobe jpg... taky muzu postnout par svejch..

Odpovědět