Zdravicko,
po vyreseni problemu s kontakty jsem se rozhodl otevrit prijemnejsi tema. Doufam, ze zas neporusim nejake pravidlo, kdyz se vas zeptam na vasi v soucasnosti nej hru pro iPhone.
Co se tyka me malickosti, tak v soucasne dobe se mi nejvic libi Sentinel a Backbreaker.
U Sentinela se mi ne a ne podarit dohrat posledni kolo a docela to nastve nebot kazdy pokus uz trva kolem hodinky ).
Dekuji za vase tipy na zajimave gamesky. Tyto hry byly pro me milym prekvapenim, nebot pred tim jsem mel jen par her pro prvni verzi firmwaru. Tohle uz je zas nekde jinde.
Tesim se na vase nazory a treba vase tipy inspiruji ostatni ).
Podobná témata už tady jsou, vyjadřuj se v nich a nezakládej nové. Lock. Odsuzuji ke smazání. Beavers.
(Smazat) Jaka hra na iPhonu je nyni tva nej ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.