Věřím, že většina z vás již Updatela na verzi 1.18 s podnázvem Fun 'n Games Until A Pygmy Gets Hurt. A proto předpokládám, že všichni víte o přítomnosti mini-games. A o nich v tomto tematu půjde.
Jakmile jsme s přítelkyní zjistili, že se do ,,božského profilu" ukládá highscore (achievments), začali jsme spolu soutěžit, kdo ,,dá víc" a to především v Coconut Bounces. Po pár dnech hraní a předhánění nám začalo vrtat, jak jsou na tom asi ostatní, zda jsou naše výsledky slabé nebo naopak úctyhodné.
Googlil jsem a googlil, ale nic, co by mi na naši otázku odpovědělo a protože jsem pravidelný návštěvník tohoto super fóra, napadlo mě založit toto téma, kde bychom mohli dávat své výsledky a prostřednictví nich se hecovat k výsledkům lepším.
Přiložím screen/link, který by měl obsahovat každý váš příspěvek (pro jistotu, že si nevymýšlíte. Doufám, že se nenajde někdo, kdo si bude upravovat screen v graf. editorech

Snad se tato moje snaha ujme. A jen pro doplnění, soutěží se ve všech mini-games (i v těch, co přibydou s novými verzemi) my jsme se ovšem zaměřili především na již víše zmíněné Coconut Bounces. Hodně štěstí