Pocket God (Highscore)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět

Chcete, aby bylo povinné vkládání/linkování screenů kvůli důvěryhodnosti?

Ano
30
88%
Ne
4
12%

Celkem hlasů: 34

wmkiller

Pocket God (Highscore)

Příspěvek od wmkiller »

Zdravím všechny vlastníky jablečných telefonů a v tomto případě hlavně pařany hry Pocket God.
Věřím, že většina z vás již Updatela na verzi 1.18 s podnázvem Fun 'n Games Until A Pygmy Gets Hurt. A proto předpokládám, že všichni víte o přítomnosti mini-games. A o nich v tomto tematu půjde.

Jakmile jsme s přítelkyní zjistili, že se do ,,božského profilu" ukládá highscore (achievments), začali jsme spolu soutěžit, kdo ,,dá víc" a to především v Coconut Bounces. Po pár dnech hraní a předhánění nám začalo vrtat, jak jsou na tom asi ostatní, zda jsou naše výsledky slabé nebo naopak úctyhodné.
Googlil jsem a googlil, ale nic, co by mi na naši otázku odpovědělo a protože jsem pravidelný návštěvník tohoto super fóra, napadlo mě založit toto téma, kde bychom mohli dávat své výsledky a prostřednictví nich se hecovat k výsledkům lepším.

Přiložím screen/link, který by měl obsahovat každý váš příspěvek (pro jistotu, že si nevymýšlíte. Doufám, že se nenajde někdo, kdo si bude upravovat screen v graf. editorech :evil: popř. jakkoli podváděl. Děkuji) pak můžete přidat i postup jakým jste výsledku dosáhli, či nějaký použitý trik. To už je však čistě na vás :wink:

Snad se tato moje snaha ujme. A jen pro doplnění, soutěží se ve všech mini-games (i v těch, co přibydou s novými verzemi) my jsme se ovšem zaměřili především na již víše zmíněné Coconut Bounces. Hodně štěstí 8)

Obrázek

vlk25
Host
Host

Re: Pocket God (Highscore)

Příspěvek od vlk25 »

mam tuto hru a nechapem co sa tam ma robit,, daju sa iba vrazdit ty panakovia ? Da sa zabit bleskom, privalit skalou, kokosom, žralokom a to je všetko nie ?

Sedyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sedyman »

vlastne s kazdou novou verzi pribyva jakasi epizoda tj.nove funkce.Nahore mas 2 tlacitka-+ a takovou sipku,kdyz na ni kliknes rozbali se ti nabidka,kde je i online navod

dena

Příspěvek od dena »

ja taky vubec nevim co tam mam delat ja su na tu hru uplne blbej :cry: :cry:

vlk25
Host
Host

Příspěvek od vlk25 »

No ja som už asi objavil vsetky možnosti, len nechápem čo sa dá spraviť so záchodom ?

Ako sa hrá minihra ?

derik
Host
Host

Příspěvek od derik »

zdravim. otazka trochu mimo temy, ale nebudem zakladat novu. len sa chcem opytat, po zakupeni pocket god su dalsie aktualizacie zdarma alebo za kazdu novu epizodu musim platit? dikes.
iPhone

ivane

Příspěvek od ivane »

Zdarma. To by si sa nedoplatil ked to vydavali kazdu chvilu :) .

Apache23
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Apache23 »

Moja 6 ročná dcéra sa na tom celkom baví. Na chvýlku to chytilo aj mna ale nejak to hrať na body ma nenapadlo. :mrgreen:

EDIT: toto som našiel ako mi nakreslila pred časom. :mrgreen:
Obrázek
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

Odpovědět