Fallen EP-1 "The Best Horror Game Ever" [AppStore]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
JackieTran
Starý pes fóra :)

Fallen EP-1 "The Best Horror Game Ever" [AppStore]

Příspěvek od JackieTran »

Obrázek 3.99 Euro

Tak mame tu neco strasidelnejsiho..je to hororova hra ,nazyva se "Fallen EP-1"
Fallen EP-1 ma "podobnou" grafiku jako hra Resident Evil 2.5D
Hlavni hrdina je Roman Mendez,stavi ve vezeni jeste mesic.Jednoho dne se probudi a zjisti ze neco neni v poradku..divne zvuky,ramusy...zombici :twisted:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

JohnMetsn

Re: Fallen EP-1 "The Best Horror Game Ever" [AppStore]

Příspěvek od JohnMetsn »

Dik, pekna hra. Sice mi prijde, ze mela mnohem vetsi potencial, nez jaka nakonec je, ale i tak zabavi. A uz mam prvni zasek hned na zacatku. Skoro si rikam jestli to neni bug. Mam spravit ten ovladaci panel, ale pokud to je ta cervena vec pred monitory, diky ktere jsem otevrel dvere...tak mi na ni nic nefunguje. Mam sroubovak, pojistky, chip, paklic, stlaceny vzduch i to udelatko z hromady nastroju nahore, ale nic na to nejde pouzit...

JackieTran

Příspěvek od JackieTran »

:shock: to je divne,taky jsem se tam zasekl..

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Tak jsem na to prisel, hned za mrizema napravo je elektricka bednicka se znakem blesku a tam je to ovladani k tem kameram... :)

ewanesx

Příspěvek od ewanesx »

nemohl by sem prosím někdo přidat nějaký návod??naposledy sem sebral cosi co bylo pod oblečením (vypadá to jako nějaká klika :D ) a teď už nevím co dál. Děkuji :mrgreen:

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Navod? To by pak ta hra byla pekne nudna, vzdyt je prece o hledani :) Ten paklic spolecne se sroubovakem budes potrebovat k otevreni skrinky v prevlikarne.

ewanesx

Příspěvek od ewanesx »

tak mi alspon jeste prosim rekni kde je sroubovak...:D

JohnMetsn

Příspěvek od JohnMetsn »

Od umyvaren pujdes doprava a tam jsou na zemi boxy s naradim, najdes tam chip a sroubovak :)

EDIT: Tak dohrano. Je to bohuzel zatracene kratke a tvari se to jako pouze zacatek pribehu. Pokud budou dalsi epizody stejne drahe, tak si je nekoupim, nelibi se mi, ze svuj produkt prodavaji takto po kouscich...

Odpovědět