Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Na iphone sa chystá ďalšia závodná hra od spoločnosti , ktorá vydala známi titul 2XL Supercross. Táto hra sa vyznačovala super grafikou, ktorú dlho nikto nemohol prekonať. Teraz na scénu nastúpi štvorkolesový ,,brat,, v podobe ATVčiek (štvorkoliek).
V hre nájdete: * 16 unikátnych supercossových a outdoorových tratí * 2 freestyle levely * Mód kariéry * Multiplayer mód * 250cc dvojtakty a 450cc štvortakty * je na výber zo stovky kombinácií pre skin jazdca a ATVčka * nastavenie obtiažnosti * 8 schém riadenia
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
@ Moramiki: klidni hormon, byl jsi upozornen, tak uznej chybu a nezaplacavej tady forum zbytecnyma vylevama.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Hele hned po napomenuti sem se omluvil.tak ze ten dalsi prispevek k moji osobe uz byl zbytecny.dekuji za pochopeni a jeste jednou toho debila si nech pro sve kamose
Moramiki byl upozorněn administrátorem fóra, aby se vyjadřoval slušně. Zřejmě mu to nebylo dostatečně jasné a ohradil se proti tomu, což neměl dělat na fóru, ale přes PM (když už). Takže se přestaňte hašteřit, vlákno bude promazáno a zbaveno vašich citových výlevů.
2XL ATV Offroad Vcera jsme skousel MultiPlayer a zezacatku jsme se s oponentem nevideli ale po par restartech kola uz se objevil a hratelnost vyborna.. jde i prez Bluetooth coz je samozrejme vyhodou kdyz jste nekde kde neni WiFi. Dalsi zajimavosti je az 5 hracu v jedne mape v Multaku. Takze ja davam palec nahoru.. dobra hra. Jen tematika me moc nebavi.. radsi bych buginy nebo monstertrucky.. proste neco kde se da poradne bourat...
Jinak ted jsem zkousel 4 iPhony co mam doma na multak a beha mi to paradne, to se bude hodit do prace na porady Jen po par dnech hrani to uz zacina byt trosku nuda.
Fakt něco! Ovladatelnost super, grafika hodně dobrá, jen mi nejde to salto! Zkoušel jsem jenom tréning nebo co to je, ale i tak super! Jdu si lehnout a hrát
# iPhone 5S 32Gb Space gray # Macbook Air 11" 2013 # Magic Mouse