Nevíte někdo, kdy konečně E.A. vydají Red Alert?
Upraveny nazov temy. dodo
Red Alert - su uz nejake informacie?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
-
- Moderator fóra
Re: Red Alert
Co takhle zadat Red Alert iPhone do Google?
-
- Host
To jsem zkoušel jako první a kromě dobře známých videí jsem se nic nedozvěděl, dokonce ani na stránkách E.A.. A protože anglinu moc neovládám, proto se ptám, jestli někdo ví.. Kdyby šlo o to, že to najdu "gúglovi", tak se zde neptám. Ale je samozřejmě možné, že mi něco ušlo. Takže pokud někdo víte, jak je to s datem vydání, dejte vědět. Předem děkuji.
2 Daiterr - kdyby jsi do názvu dal třeba "Red Alert ?" nebo "Red Alert - info prosim", tak by to také hodně věcí ulehčilo 
Premazane od spamu! Drzte sa temy. dodo

Premazane od spamu! Drzte sa temy. dodo
Naposledy upravil(a) trpaslikcz dne čtv zář 17, 2009 2:40 pm, celkem upraveno 1 x.