oregon trail
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
oregon trail
cus, chtel bych se zeptat proc neni na appstore oregon trail, kdyz mel vyjit uz v breznu. Predem diky za Odpoved 

Re: oregon trail
a prečo vyšlo NFS už teraz keď malo už dávno.....vývojári niekedy nedodržia stanovený lmit a hru vydajú o niekoľko mesiacov
-
- Starý pes fóra :)
Zrejme to nie je na SVK a CZ AppStore lebo na US to je
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
jednu hru som nemal v SVK appstore a kamos mi poslal link a písalo mi že This game not ............ for SVK appstore... Ale predčasom mi znova poslal link ale teraz sa ma spýtalo CHANGE TO USA APPSTORE?....je to divne dal som yes a hru mi zobrazilo
skuste mu tu postnut link

The Oregon Trail ( http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 19882&mt=8 ) link na itunes.
Dobra hra, ale tie loadingy
Dobra hra, ale tie loadingy

hmmm :-( tak to nejde v cr. Aspon me teda ne :D. skoda, ale dik za ochotu :P
-
- Host
Opravdu je to vyborna hra, ktera cloveka bohuzel prestane behem hodiny bavit. Jediny na co totiz kouka jsou jenom loading screeny, ktere sou u kazdy mensi prkotiny. Jedina vec, proc tuhle hru proste nemuzu hrat 

IPhone 4S 16GB white|Powered by 

Dobra sprava, hra je konecne viac nez hratelna. Vysiel update (uz 10. maja), ktory skracuje loadingy.
/sup, sup a check for updates
/sup, sup a check for updates

to trpaslikcz
No jako zkousel sem to, ale vzdycky mi to nakonci registrace napise ze moje kreditka neni v USA takze se mi nepotvrdi registrace :/ .Jak si to obesel? (:
No jako zkousel sem to, ale vzdycky mi to nakonci registrace napise ze moje kreditka neni v USA takze se mi nepotvrdi registrace :/ .Jak si to obesel? (:
Já se registroval pouze na free. Takže platební kartu jsem nepotřeboval. Dělal jsem si to hlavně kvůli google earth. Ale pokud ti to nebere platební kartu, tak zřejmně nemáš embasovanou 

V US store, by ti nemalo brat CZ/SK kartu z dovodu ktory ti to vypisalo. Ak chces platene aplikacie staci si kupit "usa apple itunes gift card" (napriklad cez ebay) a do US store napisat redeem code zo zadu karty. Tolko kolko penazi karta obsahuje, taky kredit budes mat na nakup.