oregon trail

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
miiila

oregon trail

Příspěvek od miiila »

cus, chtel bych se zeptat proc neni na appstore oregon trail, kdyz mel vyjit uz v breznu. Predem diky za Odpoved :shock:

andrejkovo

Re: oregon trail

Příspěvek od andrejkovo »

a prečo vyšlo NFS už teraz keď malo už dávno.....vývojári niekedy nedodržia stanovený lmit a hru vydajú o niekoľko mesiacov

Paly
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Paly »

Zrejme to nie je na SVK a CZ AppStore lebo na US to je
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

andrejkovo

jednu hru som nemal v SVK appstore a kamos mi poslal link a písalo mi že This game not ............ for SVK appstore... Ale predčasom mi znova poslal link ale teraz sa ma spýtalo CHANGE TO USA APPSTORE?....je to divne dal som yes a hru mi zobrazilo :wink: skuste mu tu postnut link

ivane

Příspěvek od ivane »

The Oregon Trail ( http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 19882&mt=8 ) link na itunes.
Dobra hra, ale tie loadingy :)

miiila

Příspěvek od miiila »

hmmm :-( tak to nejde v cr. Aspon me teda ne :D. skoda, ale dik za ochotu :P

Yreg

Příspěvek od Yreg »

A čo to vlastne je, keď už to má tému v hrách?

trpaslikcz

Příspěvek od trpaslikcz »

2 miiila: A co takhle si udělat jště jednu registraci na US?

Výrobce: :arrow: GAMELOFT
Video: :arrow: YOUTUBE

obr ze hry:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

andrejkovo

Podla screenov to musi byť bomba. Toľko minihier :wink:

Chaosrx
Host
Host

Příspěvek od Chaosrx »

Opravdu je to vyborna hra, ktera cloveka bohuzel prestane behem hodiny bavit. Jediny na co totiz kouka jsou jenom loading screeny, ktere sou u kazdy mensi prkotiny. Jedina vec, proc tuhle hru proste nemuzu hrat :roll:
IPhone 4S 16GB white|Powered by Obrázek

ivane

Příspěvek od ivane »

Dobra sprava, hra je konecne viac nez hratelna. Vysiel update (uz 10. maja), ktory skracuje loadingy.
/sup, sup a check for updates :)

miiila

Příspěvek od miiila »

to trpaslikcz
No jako zkousel sem to, ale vzdycky mi to nakonci registrace napise ze moje kreditka neni v USA takze se mi nepotvrdi registrace :/ .Jak si to obesel? (:

trpaslikcz

Příspěvek od trpaslikcz »

Já se registroval pouze na free. Takže platební kartu jsem nepotřeboval. Dělal jsem si to hlavně kvůli google earth. Ale pokud ti to nebere platební kartu, tak zřejmně nemáš embasovanou :-D

ivane

Příspěvek od ivane »

V US store, by ti nemalo brat CZ/SK kartu z dovodu ktory ti to vypisalo. Ak chces platene aplikacie staci si kupit "usa apple itunes gift card" (napriklad cez ebay) a do US store napisat redeem code zo zadu karty. Tolko kolko penazi karta obsahuje, taky kredit budes mat na nakup.

miiila

Příspěvek od miiila »

tak dík moc (:

Odpovědět