Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Hezké. Jsem zvědavý, kdy vyjde. Podle traileru jsem pochopil, že se asi nebude chodit, ale jen střílet a postupně to bude postavu posouvat. Beru to spíše za +, protože jsem ještě neviděl ideální skloubení chození a střílení jednu chvíli. Ale je to jen můj odhad, třeba to je úplně jinak.
Mno tak vypadá to opravdu zajímavě a jelikož jsem fanouškem Metal Gear Solidu už od té doby co jsem ho hrál na PlayStationu, tak se opravdu moc těším a jsem zvědavej jak bude hra udělána, jen já osobně bych preferoval vlastní pohyb ve hře...
To:Nalim-P už som zvedaví z čím na prekvapíš nabudúce Ale toto je fakt cool!Apple sa prekonava a verím že vo fw2.3 sa dočkame velkích pokrokov v smere appstore.
iPhone 2G 16GB - od 03.05.2008 do 23.07.2011 iPhone 4S 32GB - od 14.11.2011 do 17.1.2015 iPhone 6 64GB - od 17.1.2015 do 14.12.2016 iPhone 7 128GB - od 14.12.2016 do ?
Aź neuvěřitelný co tenhle prcek by mohl za grafiku dokázat. Jsem moc zvědavej a těšim se na vydání. Jinak podle screenů to vypadá na pohybování s vlastní příčinou. Když je samovolné, tak to většinou umistuje za nějakou překážku(sud, pytle, zed,...). No, nechme se překvapit.
Tak jsem to zkusil a nic moc. Prostě furt stojíte na místě, prstem určujete kam míříte, pic, pic ... mission completed. Neni to přímo špatný, ale za ty prachy...
iPhone X, iPad Pro, MacBook Pro, Apple Watch Series 2
Je to pekna blbost. Neviem co vsetci vidite na tej grafike, ved to je len zopar spritov na farebnom pozadi. To uz snad bolo evidentne vidiet aj vo videach. Princip hry je asi taky ze: co sa hybe, na to rychlo ukaz prstom. Podobne hry ficali v 80. rokoch na automatoch, len to bolo o to zabavnejsie ze tam trebalo mierit svetelnou pistolou. Keby som mal 5 rokov mozno by ma to asi 15 minut bavilo...
Boze muj to je blbost ja na to cekal jak na smilovani a ono takovej propadak jen ukazovat prstem na cil sem tam roztahnout dva prsty pro snipu a o tom cela hra...
musím jen souhlasit s většinou. Hra je to o ničem. grafika sice faktr super, ale co z toho, když hratelnost je hoooodně malá. myšlenka se zaměřováním přes přiblížení je fakt dobrá, ale tady naprosto zabitá. fakt škoda.....
tak sem si to taky zahrál...první 2 mise mě to docela bavilo, ale pak to bylo pořád horší a horší...hlavně nekupovat a pro ty co maj JB - ani testovat se to nevyplatí...