iBackApp: záloha SMS, historia volani, Safari bookmarks...
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
- rony
- Klub čistého iOS
iBackApp: záloha SMS, historia volani, Safari bookmarks...
iBackApp je windows aplikácia, ktorou môžete zálohovať SMS, históriu volaní, adresár, bookmarky Safari, kalendár, poznámky.
Niekedy, keď musíte restornúť iPhone pretože je pomalý, sa neodporúča urobiť obnovu obsahu z iTunes zálohy. Vtedy máte nový prázdny telefón. Niektoré dáta viete rýchlo obnoviť, no problém môžete mať hlavne so SMS či s bookmarkami v Safari.
Preto bol vyvinutý iBackApp. Pracuje len s jailbreaknutým iPhone a len s iOS verzie 4. Nepracuje s iPadom a iPodom!
Pripojte iPhone pomocou kábla a vyberte si, čo chcete zálohovať. Podobne pri obnove vyberte, čo chcete obnoviť.
Zobrazit video na http://youtu.be/gB8QhrYsfmM
Kód do fóra: [youtube]gB8QhrYsfmM[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Požiadavky:
Jailbreak iPhone s iOS 4.
Windows with .NET framework 2.0
Itunes 10.x
Zachránil vám tento program život? Na stránke
http://geekbooth.com/ibackapp-backup-ja ... history-mo
je DONATE tlačítko tak nebuď držgroš a utekaj autorovi programu ZAPLATIŤ aspoň na jedno pivo!!!
Niekedy, keď musíte restornúť iPhone pretože je pomalý, sa neodporúča urobiť obnovu obsahu z iTunes zálohy. Vtedy máte nový prázdny telefón. Niektoré dáta viete rýchlo obnoviť, no problém môžete mať hlavne so SMS či s bookmarkami v Safari.
Preto bol vyvinutý iBackApp. Pracuje len s jailbreaknutým iPhone a len s iOS verzie 4. Nepracuje s iPadom a iPodom!
Pripojte iPhone pomocou kábla a vyberte si, čo chcete zálohovať. Podobne pri obnove vyberte, čo chcete obnoviť.
Zobrazit video na http://youtu.be/gB8QhrYsfmM
Kód do fóra: [youtube]gB8QhrYsfmM[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Požiadavky:
Jailbreak iPhone s iOS 4.
Windows with .NET framework 2.0
Itunes 10.x
Zachránil vám tento program život? Na stránke
http://geekbooth.com/ibackapp-backup-ja ... history-mo
je DONATE tlačítko tak nebuď držgroš a utekaj autorovi programu ZAPLATIŤ aspoň na jedno pivo!!!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iBackApp: záloha SMS, historia volani, Safari bookmarks.
PhoneView
-
- Host
Super program. Něco takovýho sem potřeboval.
Lepší jak itunes
Lepší jak itunes

Iphone 5 32Gb ios7 gm
- rony
- Klub čistého iOS
Nie je. Je to nastroj pre jailbreakerov, ktori po restore nemozu pouzit obnovu iphone a tak si musia nejako zalohovat SMSky.
Na ostatne veci, bohuzial, je iTunes rozhodne lepsi :)
Na ostatne veci, bohuzial, je iTunes rozhodne lepsi :)
-
- patron iPhone.cz
Ahoj všem,
prosím o radu. Pomocí iBackApp jsem si zazálohoval v iPhone 4 pod iOS 4.3.3 SMSky. Po upgradu na iOS5 a JB (Redsnow) jsem již telefon nenastartoval (neustále se restartoval pořád dokola). To vyřešil až restore na čistý iOS 5.0.1 a JB. Nyni mi ale nejde SMS restornout přes iBackApp. Oni tam sice píšou, že je potřeba nejprve jít na iOS 5 + JB, udělat zálohu pomocí iBackApp, pak restore (když chceš mít čistý telefon) a pak načíst zálohu iBackApp. Ale protože aplikace vidí jenom JB telefon, tak jsem to nemohl před JB použít (autoři programu počítaji s cestou přejdi na iOS 5 - udělej JB - zálohuj přes iBackApp - udělej restore na čistý foun - načti zálohu iBackApp).
Nyní mám tedy iOS 5.0.1 semitethered a zálohu SMS v iBackApp (z iOS 4.3.3), která nejde načíst. Prý se změnila struktura db v iOS 5. A asi taky jo, protože v iOS 4.x.x byly v adresáři /private/var/mobile/Library/SMS/ jen soubory sms.db a sms-legacy.db + adresáře Drafts a Parts. V iOS 5.0.1 přibyly soubory sms.db-shm a sms.db-wal.
Nevíte někdo, zda existuje cesta, jak tam dostat tu zálohu vytvořenou v iOS 4.3.3?
Díky za tipy.
prosím o radu. Pomocí iBackApp jsem si zazálohoval v iPhone 4 pod iOS 4.3.3 SMSky. Po upgradu na iOS5 a JB (Redsnow) jsem již telefon nenastartoval (neustále se restartoval pořád dokola). To vyřešil až restore na čistý iOS 5.0.1 a JB. Nyni mi ale nejde SMS restornout přes iBackApp. Oni tam sice píšou, že je potřeba nejprve jít na iOS 5 + JB, udělat zálohu pomocí iBackApp, pak restore (když chceš mít čistý telefon) a pak načíst zálohu iBackApp. Ale protože aplikace vidí jenom JB telefon, tak jsem to nemohl před JB použít (autoři programu počítaji s cestou přejdi na iOS 5 - udělej JB - zálohuj přes iBackApp - udělej restore na čistý foun - načti zálohu iBackApp).
Nyní mám tedy iOS 5.0.1 semitethered a zálohu SMS v iBackApp (z iOS 4.3.3), která nejde načíst. Prý se změnila struktura db v iOS 5. A asi taky jo, protože v iOS 4.x.x byly v adresáři /private/var/mobile/Library/SMS/ jen soubory sms.db a sms-legacy.db + adresáře Drafts a Parts. V iOS 5.0.1 přibyly soubory sms.db-shm a sms.db-wal.
Nevíte někdo, zda existuje cesta, jak tam dostat tu zálohu vytvořenou v iOS 4.3.3?
Díky za tipy.
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona
-
- Host
-
- Moderator fóra
rony píše:Pracuje len s jailbreaknutým iPhone a len s iOS verzie 4. Nepracuje s iPadom a iPodom!
cti pozorneji.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Nevim, na te strance uz pisi: "A jailbroken iPhone with iOS 4 or greater."
-
- Moderator fóra
http://www.geekbooth.com/ibackapp-v1-4- ... fixes-read
cti pozorneji. porad to na ios 5 neni odladene.
That Software NOT Recovers text messages :-((and sometimes i get an error message...
me too - no worky
cti pozorneji. porad to na ios 5 neni odladene.
I will maintain an attitude of open-mindedness.