Interaktívna knižka (formát iBooks pre iPad) s obrázkami a videom.
Naša nová kniha pre tých, ktorí sa boja začať s programovaním pre iOS a zdá sa im to zložité alebo nechcú strácať čas. Knižka je koncipovaná ako sprievodca reálnym vytvorením konkrétnej aplikácie od úplného začiatku až po jej spustenie. Ide až do takých detailov, že pomocou nej by sa to malo podariť úplnému laikovi. Zároveň je to sprievodca programátorov, ktorí chcú prejsť na platformu xcode a vyrábať iOS aplikácie.
Chcem prezradiť, že knižka vznikla na môj námet, autorom je Peter Druska, programátor aplikácií pre iOS a zároveň človek s učiteľským nadaním. Knižku som ja osobne v priebehu tohto roka naozaj veľakrát prečítal, pripomienkoval, navrhoval až do stavu, že tento mesiac si ju budete môcť kúpiť.
Vybrali sme si formát iBooks práve pre jeho výrazne lepšie edukačné možnosti a keďže ja sám neprogramujem v iOS a zároveň som potreboval presne takúto knižku, tak pevne dúfam v jej užitočnosť.
Poteší nás, pokiaľ si ju kúpite a rozšíri sa základňa skvelých programátorov. Knižka vychádza v auguste/srpnu