Jak jste se dozvěděli o iPHONE?
-
- Mírně pokročilý
Jak jste se dozvěděli o iPHONE?
K založení tohoto tématu mě dohnala moje zkušenost z koupě iphone. Létám do USA každý týden, neb je to zároveň i mé povolání, a bohužel mě můj telefon v USA ukradli ( ano, i v této vyspělé zemi se krade ). Nutně jsem potřeboval telefon a paní na recepci mě půjčila svůj iPhone na cca 20 min a to mě dostalo. Již předtím jsem věděl, že nějaký iphone je na světě, ale nevěnoval jsem tomu žádnou pozornost. Během následujícího odpoledne jsem si ho v Aple koupil a ještě ten den mě ho v USA odblokovali ( ta recepční ho měla také odblokovaný a dala mě kontakt) . No v česku jsem nastudoval forum, přebloknul, ale stejně ho používám jen na int a poštu.
Jak jste k němu přišly vy?
Jak jste k němu přišly vy?
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
Re: Jak jste se dozvěděli o iPHONE?
ja myslim, ze se krade vsude na svete, jiz od pocatku lidskeho pokoleni..
o iPhonu jsem se dozvedel v praci, kde muj spolupracovnik jeden kousek vlastnil. bohuzel si ho zablokoval updatem fw a rikal, ze jeho hodnota je minimalni, protoze s nim nejde vubec nic delat. tak jsem si rikal, ze by s tim neco zarucene udelat slo. mel jsem stesti na dobu, protoze akorat vychazel jeden z prvnich ZiPhone. 14 dni jsem tapal na tomto foru a pak jsem dostal iPhone na tyden na zkouzku, ze se s tim mam pohrat, jakmile jsem ho odblokoval, skakal jsem radosti.
totiz mel jsem obrovsky strach, ze telefon znicim, a budu ho muset splatit. vse dopadlo dobre a 14 dni pouzivany iPhone jsem odkoupil za 5800Kc, coz byla nejlepsi koupe v mem zivote i kvuli tomu, ze mi neustale cas od casu nejaky ten kousek prochazi rukama.. 
o iPhonu jsem se dozvedel v praci, kde muj spolupracovnik jeden kousek vlastnil. bohuzel si ho zablokoval updatem fw a rikal, ze jeho hodnota je minimalni, protoze s nim nejde vubec nic delat. tak jsem si rikal, ze by s tim neco zarucene udelat slo. mel jsem stesti na dobu, protoze akorat vychazel jeden z prvnich ZiPhone. 14 dni jsem tapal na tomto foru a pak jsem dostal iPhone na tyden na zkouzku, ze se s tim mam pohrat, jakmile jsem ho odblokoval, skakal jsem radosti.

-
- Administrator
Dobré vlákno..
iPhone mi přeletěl přes nos hned jak vyšel mám ho už hodně dlouho... koupil jsem okamžitě za hrozné peníze
... později vzniklo iPhone.cz a tak jsem se pustil do nevděčné práce zde
..
iPhonem jsem nakazil úspěšně své okolí
iPhone mi přeletěl přes nos hned jak vyšel mám ho už hodně dlouho... koupil jsem okamžitě za hrozné peníze

iPhonem jsem nakazil úspěšně své okolí

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Jednu dobu jsem se koukal po pořádném přehrávači hudby s velkou kapacitou. Již ze začátku mě zaujala společnost Apple a jejich iPody, kde iPod Classic mě zaujal svojí kapacitou, ovšem poté mě kamoš dal vědět o iPodu Touch a že on si jej bude také kupovat. Tak jsem od něj a někde z netu (ipodtouchfans.com) pobral info co umí atd. a poté byla moje volba jasná. Jenomže potom mě do nosu trknul ještě iPhone. Po dlouhých večerech plných přemýšlení jsem si přál k Vánocům iPod Touch. Byl jsem z něj úplně hotovej. Byl to parádní přístroj. Poté jsem ale musel všude nosit mobil + ipod. Z čehož jsem neměl moc velkou radost a moc komfortní to nebylo. Takže jsem se znovu mrkl na iPhone a vybral. Poté jsem si měsíc rozmýšlel jak to udělám. Nakonec jsem prodal iPod, a za peníze utržené + peníze co jsem měl ještě sám jsem si pořídil iPhone. A nyní jsem spokojen!
teď ještě prodat ten můj starý mobil.

-
- Starý pes fóra :)
Taky sem zvedav, jak k nemu ostatni prisli. Ja na nej vlastne "cekal" od te doby, co se o nem zacalo mluvit.
K apple jako takovemu me v podstate dovedl bratranec, jenz si koupil ipod (ani nwm, jakej ma, ale uz to je hodne dlouha doba). Produkty Apple se mi pak zacali zamlouvat a zacal sem sledovat deni kolem nej.
O iPhone sem slychal jiz predtim, ale v podstate me na nej upozornila az jeho prezentace na webu (bylo to ted nevim z jake akce) a nejak jsem se o nej zacal blize zajimat. Pak jsem narazil na toto forum, kdyz jsem se po dlouhych utrapach rozhodl, ze si iphone poridim. Bohuzel jeste predtim sem si koupit iTouch, protoze v ty dobe, co sem ho kupoval tady iPhone nebyl tak rozsireny a ani sem poradne nevedel, jestli tu bude fungovat.
Takze tedka mi jeste doma lezi iTouch 8GB - temer nepouzivan, jako novy (kdyby mel nekdo zajem
PM)
Btw. @ fajnman: neprodava ten pan nahodou dalsi? - jak uz sme se jednou bavili
K apple jako takovemu me v podstate dovedl bratranec, jenz si koupil ipod (ani nwm, jakej ma, ale uz to je hodne dlouha doba). Produkty Apple se mi pak zacali zamlouvat a zacal sem sledovat deni kolem nej.
O iPhone sem slychal jiz predtim, ale v podstate me na nej upozornila az jeho prezentace na webu (bylo to ted nevim z jake akce) a nejak jsem se o nej zacal blize zajimat. Pak jsem narazil na toto forum, kdyz jsem se po dlouhych utrapach rozhodl, ze si iphone poridim. Bohuzel jeste predtim sem si koupit iTouch, protoze v ty dobe, co sem ho kupoval tady iPhone nebyl tak rozsireny a ani sem poradne nevedel, jestli tu bude fungovat.
Takze tedka mi jeste doma lezi iTouch 8GB - temer nepouzivan, jako novy (kdyby mel nekdo zajem

Btw. @ fajnman: neprodava ten pan nahodou dalsi? - jak uz sme se jednou bavili

iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
nedřív jsem iPhone odsuzoval kvůli velikým nedostatkům, které měl, ale co si ho dovezl z Japonska kamarád a ukázal mi jak se věci mají, uběhlo asi 5 týdnů a měl jsem ho taky. Přes prodejce v ČR. Teď už můžu v pohodě říct, že je to ten nejlepší telefon, co jsem měl kdy v ruce.
@terry - nechci rýpat, ale na co Ti bude iPhone, když ani iTouch nepoužíváš, jak píšeš?
Doufám, že tady je povolená diskuze?
Doufám, že tady je povolená diskuze?

-
- Mírně pokročilý
o iphone jsem se dozvedel z podcastu na nejakym webu a uz tomu bude hodne dlouho, dalsi informace jsem cerpal ruzne ale veril jsem jen tomu co bylo na apple.com
a jak to vydali, cekal jsem az opadne cena, neopadavala, tak jsem koupil v lednu k narozkam...
od ty doby nemenim telefony,
do ledna jsem mel co tyden to telefon....a nic me nevyhovovalo....
nakazil jsem tim hodne lidi ze symbianfora a cele me okoli, v rodine mam uz 4. ajfoouny a myslim ze jeste pribude
vzdy jsem se venoval necemu naplno a tak me po cae napadlo delat weba kterej tu v cestine nebyl... no a celkem se chytnul....
bohuzel v tom ted jsem a na jednu vyjimku sam, ale co, zvykl jsem si, jen co jeden den nepostnu, hned me lidi bombardujou co se deje
julkovu fachu
a jak to vydali, cekal jsem az opadne cena, neopadavala, tak jsem koupil v lednu k narozkam...
od ty doby nemenim telefony,
do ledna jsem mel co tyden to telefon....a nic me nevyhovovalo....
nakazil jsem tim hodne lidi ze symbianfora a cele me okoli, v rodine mam uz 4. ajfoouny a myslim ze jeste pribude
vzdy jsem se venoval necemu naplno a tak me po cae napadlo delat weba kterej tu v cestine nebyl... no a celkem se chytnul....
bohuzel v tom ted jsem a na jednu vyjimku sam, ale co, zvykl jsem si, jen co jeden den nepostnu, hned me lidi bombardujou co se deje

julkovu fachu
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
-
- patron iPhone.cz
iPhone jsem viděl poprvé ve videu na YouTube - naprosto mě ohromilo ovládání a internet. Když se začal objevovat na Aukru, nejprve jsem čekal na rozumnou cenu. Ale nakonec jsem stejně potřeboval nový mobil a do toho přišly narozeniny. Takže jsem veškeré příbuzenstvo přemluvil, aby mi jeden každý přispěl nějakou finanční částkou a výsledek se dostavil...
Jinak mám zatím 2 "nákazy" - kámoška a kolega z práce. Jo a manželka ho chce také k narozeninám!

Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone

-
Dobre vlakno 
O iPhone som sa dozvedel asi pred necelym rokom, hned ako ho predstavil Steve. Od tej chvle som po tom perfektnom mobile tuzil. Ked vysiel tak sa mi zdala cena prilis vysoka a cakal som (aj tak som ho nemal kde kupit)
Neskor som sa zacal zaujimat kde by som mohol iPhone kupit a narazil som na iPhone.cz a zaregistroval som sa, cital som, pomahal som, dozvedal som sa nove info. A potom som sa pustil do zhanania velmi intenzivne, pisal som volal som az som nakoniec zistil, ze mojej priatelky sesternica tam zije (chapete ona mi to povie po meiaci zhanania) a potom prisiel, priletel, 5.1.2008.
Je to brutal telefon, zatial ho mam najdlhsie zo vsetkych a ani ho nechcem vymenit
iPhone.cz zdar, iPhone je najsamlepsi

O iPhone som sa dozvedel asi pred necelym rokom, hned ako ho predstavil Steve. Od tej chvle som po tom perfektnom mobile tuzil. Ked vysiel tak sa mi zdala cena prilis vysoka a cakal som (aj tak som ho nemal kde kupit)
Neskor som sa zacal zaujimat kde by som mohol iPhone kupit a narazil som na iPhone.cz a zaregistroval som sa, cital som, pomahal som, dozvedal som sa nove info. A potom som sa pustil do zhanania velmi intenzivne, pisal som volal som az som nakoniec zistil, ze mojej priatelky sesternica tam zije (chapete ona mi to povie po meiaci zhanania) a potom prisiel, priletel, 5.1.2008.
Je to brutal telefon, zatial ho mam najdlhsie zo vsetkych a ani ho nechcem vymenit

iPhone.cz zdar, iPhone je najsamlepsi

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Senior uživatel
Hm, fakt zajimave cteni...
Produkty od apple sleduji jiz dlohou, kdyz vysel Ipod 30gb a 60gb v USA 5.generace, tak jsem mel tu moznost si ho poridit, pak se po roce zaclo ukazovat a psat o iphonu a ja vedel, ze bych ho chtel, kamoska jela do usa a delala si srandu, ze si ho koupi..
ale nemyslela to vazne..Na vanoce se vratila i s 8gb verzi, ja byl totalne unesenej a omamen, takze jsem hned zacal sbirat prasule, ta kamoska mela v planu jet do usa zase v lete,ale ja nechtel cekat(no a ted ma vyjit novy Iphone 2..!
,ale co, to bych byl zase uplne vedle kdybych ho uz nemel...) a tak jsem kontaktoval moji host rodinu v USA, jelikoz byli pomali, tak jsem radsi pridal a po domluve s libijarem jsem iphone v terminu obdrzel, nastesti jeste pred tim,nez vypukla ta celnicova habadura...kdy jarkovi nechteli pustit par kousku...no, co dodat, jsem rad, ze jsem si poridil, jelikoz jsem se strasne veci naucil prostrednictvim tadytoho fora...dekuju.. 
Edit: kdyz to zpetne ctu, tak jsem se vubec nevyjadril k tomu, kde jsem se doslechl o iphonu, takze z netu, videa, apple.com, youtube a pod, pak iphone.cz... 

Produkty od apple sleduji jiz dlohou, kdyz vysel Ipod 30gb a 60gb v USA 5.generace, tak jsem mel tu moznost si ho poridit, pak se po roce zaclo ukazovat a psat o iphonu a ja vedel, ze bych ho chtel, kamoska jela do usa a delala si srandu, ze si ho koupi..

Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Macbook pro 13"....
o iPhone jsem veděl už delší dobu, ale potom jsem ho drzel v ruce od kamose a hral si sním proste se mi zalíbil a do 2 dnů jsem ho měl obednanej od libijara (tímto mu děkuji). a jsem s ním doted spokojen (až na pár vyjímek a jeden restore
)

-
Kde já jen ten iPhone viděl prvně... Asi na YouTube, nebo to možná bylo video z oficiálního představení?
Každopádně si mě získal někdy na konci léta minulého roku (pořád mám ještě v blahé paměti, jak jsem koukal na ovládání Safari a nevěřil vlastním očím
), a pár měsícu na to už jsem třímal telefon ve svých spárech. Jen bylo trochu blbé, že unlock se dal provést pouze skrze ***Sim řešení.
btw: kdyby chtěl někdo TurboSIM, jednu zánovní mám doma
Každopádně si mě získal někdy na konci léta minulého roku (pořád mám ještě v blahé paměti, jak jsem koukal na ovládání Safari a nevěřil vlastním očím

btw: kdyby chtěl někdo TurboSIM, jednu zánovní mám doma

...gone with the wind...
-
ja som si isty kedy som iPhone videl prvykrat - v ruke Steva Jobsa pri oficialnom predstaveni v januari 2007 na Macworld...
kupil som si ho v septembri 2007 za 25.000 a nepoznam nikoho v svojom okoli, kto by ho mal skor nez ja ... ale momentalne po mojej evanjelizacii uz ho ma dost znamych
kupil som si ho v septembri 2007 za 25.000 a nepoznam nikoho v svojom okoli, kto by ho mal skor nez ja ... ale momentalne po mojej evanjelizacii uz ho ma dost znamych

-
@ watterman: ani mi nemluv. Pres tri mesice nebyl doma
pixmania 

iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Ja som sa dostal k iPhonu cez touch. A to tak,ze pred mesiacom si to u nas v praci jeden zakaznik nechal aby mu tam kolega prekonvertoval nejake videa. Zbadal som to odlozene v skrinke zacal som sa s tym hrat, zapacilo sa mi to natolko ze cca do tyzdna som mal iPhone v osobnom vlastnictve
. Az na par malych much som s iPhonom spokojny a nemenil by som za ziadny mobil 

- rony
- Klub čistého iOS
Sledujem mobilne technologie, samozrejme spravy o chystanom mobile Apple tu boli prakticky par rokov dozadu, takze mi neuslo, ze sa schyluje k jeho uvedeniu. Rozhodne sa lisil od predoslych fam.
Zachytil som ako ludia cakali pred Apple Store aby ho ziskali medzi prvymi - kto vtedy nesledoval videa na YouTube s nadsenymi fanusikmi?
Potom sa o nom zacalo pisat v style "cital som anglicky text, prelozil som ho a uverejnil u nas", co so sebou prinieslo aj kopec nazorov na vec, ktoru nikto vratane "autora" textu nikdy nazivo nevidel.
Vtedy som na svojom webe napisal, ze ja nesklznem do tohto typu hodnotenia - nebudem robit usudky veci o ktorej nic z vlastnej skusenosti neviem. Vyhlasil som, ze mi nerobi problem tuto hracku kupit a podrobit vlastnemu skumaniu
Dovtedy som niekolko rokov pouzival WM pristroje a rovno priznavam, ze som presiel do rutiny a nudy - tieto pristroje som uz iba registroval ako prichadzaju o nich spravy, niekedy ani neprisli do predaja, odchadzaju a nic ma nijako zvlast neohromovalo. To je velmi dobry predpoklad na uplnu zmenu 
Potom som iba cakal na vhodnu prilezitost.
Najprv som si myslel, ze to bude iPhone kupeny v UK ale nakoniec som zistil, ze sa okolnosti zmenili k omnoho vyhodnejsej kupe priamo v U.S.A. - pockal som par tyzdnov a telefon som na jesen 2007 mal, co mi poskytlo dostatok casu nazbierat informacie a skusenosti ludi, co to uz maju a citat "antinazory"
Objednal som si TurboSIM a cakal na telefon
Telefon som v jeden vecer uz mal doma a o polnoci som uz divoko riesil spojazdnenie. Nadranom to bolo hotove aj preto, ze som cas vyplnil tym, ze som uz mal nastudovane, prelozene a napisane vlastne navody.
Telefon ma nicim zlym neprekvapil - o vsetkom dolezitom som uz vedel a dopredu akceptoval.
iPhone som bral ako kombinaciu toho, co som nutne chcel vlastnit. Malicky pristroj, ktorym ciastocne nahradim pristup k internetu doma. Uvazoval som nad UMPC, nad "sedemstovkou Nokia na surfovanie". iPhone vsetky vyhody UMPC aj Nokie skombinoval a mam tak vsetko, co vie Nokia v mensom prevedeni ako UMPC. Povodne som si myslel, ze ak iPhone neprejde testom, tak si kupim este dodatocne tu Nokiu alebo UMPC. Teraz je tento plan odlozeny do neurcita takze iPhone plne vyhovel ako surfovatko
Velmi som chcel mat v takomto malom pristroji napr. televizne programy - zazrakom vysiel TeVee a uz nie je co riesit
Pockame co bude druha generacia iphone, ci nahodou nevyjde nejaky naslednik Newtona.
Zachytil som ako ludia cakali pred Apple Store aby ho ziskali medzi prvymi - kto vtedy nesledoval videa na YouTube s nadsenymi fanusikmi?

Potom sa o nom zacalo pisat v style "cital som anglicky text, prelozil som ho a uverejnil u nas", co so sebou prinieslo aj kopec nazorov na vec, ktoru nikto vratane "autora" textu nikdy nazivo nevidel.
Vtedy som na svojom webe napisal, ze ja nesklznem do tohto typu hodnotenia - nebudem robit usudky veci o ktorej nic z vlastnej skusenosti neviem. Vyhlasil som, ze mi nerobi problem tuto hracku kupit a podrobit vlastnemu skumaniu

Potom som iba cakal na vhodnu prilezitost.
Najprv som si myslel, ze to bude iPhone kupeny v UK ale nakoniec som zistil, ze sa okolnosti zmenili k omnoho vyhodnejsej kupe priamo v U.S.A. - pockal som par tyzdnov a telefon som na jesen 2007 mal, co mi poskytlo dostatok casu nazbierat informacie a skusenosti ludi, co to uz maju a citat "antinazory"

Objednal som si TurboSIM a cakal na telefon

Telefon som v jeden vecer uz mal doma a o polnoci som uz divoko riesil spojazdnenie. Nadranom to bolo hotove aj preto, ze som cas vyplnil tym, ze som uz mal nastudovane, prelozene a napisane vlastne navody.
Telefon ma nicim zlym neprekvapil - o vsetkom dolezitom som uz vedel a dopredu akceptoval.
iPhone som bral ako kombinaciu toho, co som nutne chcel vlastnit. Malicky pristroj, ktorym ciastocne nahradim pristup k internetu doma. Uvazoval som nad UMPC, nad "sedemstovkou Nokia na surfovanie". iPhone vsetky vyhody UMPC aj Nokie skombinoval a mam tak vsetko, co vie Nokia v mensom prevedeni ako UMPC. Povodne som si myslel, ze ak iPhone neprejde testom, tak si kupim este dodatocne tu Nokiu alebo UMPC. Teraz je tento plan odlozeny do neurcita takze iPhone plne vyhovel ako surfovatko

Velmi som chcel mat v takomto malom pristroji napr. televizne programy - zazrakom vysiel TeVee a uz nie je co riesit

Pockame co bude druha generacia iphone, ci nahodou nevyjde nejaky naslednik Newtona.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Julek píše:Dobré vlákno..

Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,
-
- Mírně pokročilý
@ ava : nezpychni
zas tak dobry neni 

iPhone 3GS 16GB White
Tak o iPhone jsme se doslechl prakticky hned, jak se o něm Apple zminil a netrpělivě čekal na jeho představení. Ale to je jen tím, že Apple je můj Lovemark, takže sleduji co tahle firma plánuje a uvádí.
Jinak iPhone je už má šestá krabice Apple, kterou mám doma a musím říct, že zatím poslední.
pořadí koupených krabic
1. Apple iPod shuffle 1G 512MB
2. Apple iPod shuffle 1G 512MB
3. Apple Mighty Mouse Wireless
4. Apple Macbook 2.0GHz C2D
5. Apple iPod nano 3G 8GB silver
6. Apple iPhone 1.1.3. 8GB
Na sraz mohu pro zájemce klidně i nějakou z mých hraček vzít na ukázku a ošahání...
Jinak iPhone je už má šestá krabice Apple, kterou mám doma a musím říct, že zatím poslední.
pořadí koupených krabic
1. Apple iPod shuffle 1G 512MB
2. Apple iPod shuffle 1G 512MB
3. Apple Mighty Mouse Wireless
4. Apple Macbook 2.0GHz C2D
5. Apple iPod nano 3G 8GB silver
6. Apple iPhone 1.1.3. 8GB
Na sraz mohu pro zájemce klidně i nějakou z mých hraček vzít na ukázku a ošahání...

ja sleduju co se kde objevi novyho a jinyho, takze ajfoun mne neutek. kdyz ho steve predstavil, tise jsem plakala do polstare, ze takovou vec mit nebudu jeste roky. cely leto a podzim jsem tise slintala nad obrazkama a snazila se ho nepotkat live. coz se nakonec nepovedlo, nekdy v zime jsem si sahla [kamaradi, blazni, delali tehda hardwarovej odblok..] a drahymu bylo jasny, ze to je otazka casu, kdy nekde vyhrabu dost penez. neprozretelne jsem se sverila hodne dobrymu kamaradovi, ze touzim po ajfounu, ten si nechal zrovna cosi dovazet z usa, a tak mu rek znamymu, at veme i ajfouna. no. takze ted dluzim kamaradovi love a mam stroj, kterej mne kompletne vyhovuje 

kupujem si s tatou casopisy T3 a Stuff uz snad od zacatku jejich vydavani, takze nam iPhone nemohl unikout, ale jistej si nejsem ze sem se o nem dozvedel tam, pravdepodobne jo....
-
- Sons of Jailbreak
ot: No já sem si jentak ráno v posteli myslel a najednou sem si řekl Proč apple ipod telefon dokonce sem si ho nakreslil sice trochu jinak než iphone ale to je jedno .
Za týden mi o něm řekl kamarád (to je náhoda co?)
Za týden mi o něm řekl kamarád (to je náhoda co?)

No u mňa to bolo všetko úplne náhodné vedel som, že existuje, ale až v reklame keď začali ukazovať iPhone 3G, tak vravím si, vyzerá pekne, ale mňa sa to aj tak netýka. Hneď nato som kúpil iPod 5.5G 30GB Black od spolužiaka, Apple zariadenie sa mi zapáčilo, ale o iPhone som absolútne nerozmýšľal. Mesiac nato som mal možnosť kúpiť nový telefón na paušál, rozmýšľal som nad Nokiami hlavne, keďže som mal Nokiu E51 a bol som spokojný, ale zrazu, že mám veľkú zľavu a zobral som teda Apple iPhone a tento krok neľutujem.
Nelíbí se mi tvůj podpis, který se tu roztahuje na půl stránky. Doporučuji ti, abys jej zestručnil, zrušil mezery mezi řádky a zmenšil obrázek. Ve FAQ máš poučení, jak by měl podpis vypadat. Beavers.
Nelíbí se mi tvůj podpis, který se tu roztahuje na půl stránky. Doporučuji ti, abys jej zestručnil, zrušil mezery mezi řádky a zmenšil obrázek. Ve FAQ máš poučení, jak by měl podpis vypadat. Beavers.
-
- iPhoneHolik
Ja se o iPhone dozvedel koncem roku 2007ze zprav na MM a iDnes.Stale jeste nebyl dostupny tak jsem jej alespon zkousel vystaveny v prodejne iStyle v praze na Andelu.Ovladani me uplne dostalo a nahodou nasel tento web pricemz jsem jej z druhe ruky celkem zachovaly koupil zacatkem prosince 07 od cloveka za 12k. (Mel inzerat zde na foru)
Koncem jara jsem jej prodal (celkem toho lituji) kvuli pomalosti EDGE a pouzival "rozvrzany plastak" N95.
Potom co prosakly zpravy ze se jej chystaji zaradit do nabidky i nasi operatori,jsem zpozornel a cekal az se zacne prodavat,to se take stalo a ja si jej u O2 22.zari 2008 u tohoto operatora bez smlouvy za 11.9k poridil a za nic jineho mimo nastupce bych jej nyvymenil
Koncem jara jsem jej prodal (celkem toho lituji) kvuli pomalosti EDGE a pouzival "rozvrzany plastak" N95.
Potom co prosakly zpravy ze se jej chystaji zaradit do nabidky i nasi operatori,jsem zpozornel a cekal az se zacne prodavat,to se take stalo a ja si jej u O2 22.zari 2008 u tohoto operatora bez smlouvy za 11.9k poridil a za nic jineho mimo nastupce bych jej nyvymenil

iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Ja som o ipodoch vedel ale nikdi ma to nejak nezaujimalo ani som ziadny nedrzal v ruke,az v reklame som sa dozvedel ze sa da mat skveli mp3 a phon vjednom iphone3g. Nemam ho dlho,priznam sa zo zaciatku som mal nan nazor ze je to obicajny brak.casom som ale zistil ze je to skvela vecicka co sa netika len mp3 a spominaneho phonu ale aj vimakanimi apps,kvalitny internetovi prehliadac a moznostou upravy estetickych a technickich parametrov phonu a mnoho dalsich drobnosti co tvoria podla mna perfektnu hracicku s ktorou sa urcite clovek nikdy nenudi.
-
- Pokročilý uživatel
Prvni zminka, kterou jsem ja o iPhone slysel me ani nejak nezaujala, protoze jsem si v te dobe kdyz vysel iPhone koupil HTC Touch, kterej byl o nejakej mesic na trhu drive a byl jsem spokojenej, ale pak se mi HTC zacalo hodne slusne receno kazit a ja se ohlizel po jinym mobilu. Asi tyden na to jsem byl na rodinne oslave me bejvale pritelkyne a prave jeji strejda si zrovna den predtim dovezl z U.S.A celej stastnej iPhone, ale moc mi ho nepujcil
... Den na to mi volal kamos, ze si jede do Prahy pro iPhone, ze nikde jinde v republice ho na sklade z U.S.A dovezenej nesehnal. A kdyz si ho dovezl domu a asi na hodinu mi ho pujcil, rekl jsem ji, ze ho musim mit taky a do trech tydnu sem ho mel z U.S.A tady - silene jim to trvalo, ale tedka bych nemenil a jsem za muj iPhone moc rad, jediny co me se... je to, ze kdyz jsem si ho koupil, tak ho melo minimul lidi a tedka uz ho ma tolik lidi
co uz...
Porad slysim od bratra, kterej ma Nokia N95, ze chce neco nevyho, ze uz ho tenhle mobil nebere a ze se mu uz nelibi, ale to ja si opravdu rici nemuzu, uz mam iPhone dost dlouho a porad jsem maximalne spokojen a myslim, ze jeste dlouho i budu...

Porad slysim od bratra, kterej ma Nokia N95, ze chce neco nevyho, ze uz ho tenhle mobil nebere a ze se mu uz nelibi, ale to ja si opravdu rici nemuzu, uz mam iPhone dost dlouho a porad jsem maximalne spokojen a myslim, ze jeste dlouho i budu...

iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
-
- iPhoneHolik
V souvislosti s toimhle celkem rad vzpominam na tehdejsi zpusob Jailbreaku diky chybe v safari.
Kdyz jsem iP z druhe ruky poridil,mel nahrany FW1.0 a ja upgradoval na FW1.1.
Tehdy byl mozny JB jen pres MAC a tusim Defender ci jak se program jmenuje....nic jako ZiPhone na PC jeste nebylo.
Na PC Wi-Fi nemam,tak jsem v mrazu lovil na balkone Wi-Fi ktera k tomu stale padala a pokousel se pres znamou kombinaci cisel (Postup je nekde na iClarified a dalsich) proniknout do nastaveni,zapnout Wi-Fi a na strance http://www.jailbreakme.com spustit/stahniut AppSnap ktery "mrtvy" iPhone aktivoval.Pak stacilo pres Installer nahrat Unlock tel. casti a iPhone byl plne funkcni.Byl to des a navic jsem byl po te hodine zmrzly na kost ale stalo to za to....dneska uz to je jednoduchy a na tohle rad vzpominam
Sorry za OT nemohl jsem si pomoci
Ten puvodni navod s silenym vytacenim cisel je tady: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=455 kdyby chtel nekdo stejne jako ja zavzpominat.
Kdyz jsem iP z druhe ruky poridil,mel nahrany FW1.0 a ja upgradoval na FW1.1.
Tehdy byl mozny JB jen pres MAC a tusim Defender ci jak se program jmenuje....nic jako ZiPhone na PC jeste nebylo.
Na PC Wi-Fi nemam,tak jsem v mrazu lovil na balkone Wi-Fi ktera k tomu stale padala a pokousel se pres znamou kombinaci cisel (Postup je nekde na iClarified a dalsich) proniknout do nastaveni,zapnout Wi-Fi a na strance http://www.jailbreakme.com spustit/stahniut AppSnap ktery "mrtvy" iPhone aktivoval.Pak stacilo pres Installer nahrat Unlock tel. casti a iPhone byl plne funkcni.Byl to des a navic jsem byl po te hodine zmrzly na kost ale stalo to za to....dneska uz to je jednoduchy a na tohle rad vzpominam

Sorry za OT nemohl jsem si pomoci

Ten puvodni navod s silenym vytacenim cisel je tady: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=455 kdyby chtel nekdo stejne jako ja zavzpominat.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Můj starý mobil (siemens M65) jsem utopil, trochu netradičně ve skleničce s pivem a začal jsem prohlížet nabídku T-mobilu, u ktereho mám smlouvu, ihned, co vidím iP v nabídce, vím, že žádný jiný nebudu chtít (a to jsem neveděl o plusech a mínusech, o ničem).
Jenže k mému zklamání, smlouvu mohu prodloužit až 7. února roku 2009
, takže již asi 3 měsíce chodím po fórech, čtu veškeré články co se iP týče atd...
a Vám, kdo ho máte upřímně závidím.
Jenže k mému zklamání, smlouvu mohu prodloužit až 7. února roku 2009

a Vám, kdo ho máte upřímně závidím.
já jsem se o iPhone nějak moc nezajímal věděl jsem od známého že existuje,ale nějak mě to nebralo protože studuji a vím kolik stál tak jsem si říkal že si musím vystačim s mojím SE K550i, ale potom jsem ho měl asi tak na hoďku pučený a uplně mě dostal tak jsem šel o prázdninách na brigádu a pomalu jsem si na něj vydělal....nelituju...
Já jsem iPhone viděla poprvé v březnu´08,když jsme přistáli v New Yorku,tak na něm chlápek,ktreý seděl přede mnou začal psát sms a iPhone se mi zálibil.Pak jsem jen čekala než iPhone přijde k nám a od 26.8. jsem hrdá majitelka
a už jsem ,,iPmánií,, stihla nakazit 3 lidi 

Jednou tátův kamarád, když jsme byli na squashy, jsem viděl jak něco vytáhl a klikal na to prstem.. Přišel jsem k němu a zeptal se ho co to dělá a co to je. On mi řekl že je to iPhone od Applu. A pak jsem nějak ukecal otce, že mi ho koupí k vánocům. A nakonec ho mám!