Dobré odpoledne.
Jelikož už jste mi tu několikrát dobře poradili, obracím se na Vás znovu.
Je to zhruba týden, co mi odešel router a tak sem se poohlídnul po něčem novém. Volba padla na NETGEAR DG834G (jelikož jsem už jeden router od NETGEARu měl a také byl za skvělou cenu. Jakmile mi došel zjistil jsem, že můj WAN (nebo LAN) kabel na internet nesedí. Jak jsem se později objevil, jde o ADSL vstup.
Otázka zní - nedá se nějákým způsobem udělat z ADSL vstupu WAN vstup, nebo z WAN výstupu ADSL vstup? Díky za rady
ADSL to WAN/LAN
-
- Moderator fóra
Re: ADSL to WAN/LAN
To asi nepůjde...vrať ho a kup nějaký jiný. Koupil si ADSL modem.

-
- Klub čistého iOS
Problém je, že je to kupovaný na Aukro. Taky má záruku u Alzy (byl kupovaný 28.10) ale 30ti denní lhůta je taky pryč.
ls8 - to by šlo, bohužel Murphyho zákony jsou neúprosné - před 5ti lety při rekonstukci se kabel zazdil do podlahy a k výstupu (cca. 10m) nedosáhne a kdyby ano, tak o to každé ráno někdo zakopne...to je za to, že se nechci sousedovi připojovat na Wifi.
EDIT 2: WNDR3700 je cenově "trošku" jinde

ls8 - to by šlo, bohužel Murphyho zákony jsou neúprosné - před 5ti lety při rekonstukci se kabel zazdil do podlahy a k výstupu (cca. 10m) nedosáhne a kdyby ano, tak o to každé ráno někdo zakopne...to je za to, že se nechci sousedovi připojovat na Wifi.
EDIT 2: WNDR3700 je cenově "trošku" jinde

Naposledy upravil(a) Majky_ dne stř pro 01, 2010 6:42 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Starý pes fóra :)
Tak ho prodej dal. Treba tady u nas v sekci Bazar. Pokud chces zustat u Netgearu, doporucuji WNDR3700.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013