HTC HERO
-
- Host
HTC HERO
no tak toto vyzera paradne
HTC HERO (HTC zalozene na Androide)
konecne nieco na urovni aspon s toho videjka.
http://www.youtube.com/watch?v=FKTDSfbcbBU&feature=player_embedded
HTC HERO (HTC zalozene na Androide)
konecne nieco na urovni aspon s toho videjka.
http://www.youtube.com/watch?v=FKTDSfbcbBU&feature=player_embedded
iPad 2 32GB
iPhone 4 32GB
iPhone 3Gs 32GB
iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka
Windows Vista 64bit
iPhone 4 32GB
iPhone 3Gs 32GB
iPhone 3G 16 GB - zdedila manzelka
Windows Vista 64bit
- Fifik
- Klub čistého iOS
Re: HTC HERO
Dizajn telefónu je pekný, ale zase dosť veľa vecí je spravených podľa iPhonu.
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
me osobne moc nadchnul
kdybych mel uvazovat mezi timto modelem a iP3GS, tak bych asi sel do Hera
uz jen kuli Open Source systemu a podpore Adobe Flash 

-
- iPhone expert
jestli myslis bootovani, tak to bych tak cerne nevidel. ostatne, jak casto vypinas mobil? 

Hmm.. mne to zas pripomina G1.. takze zadna Amerika se nekona.. a ten cudlik uprostred je úděsnej 

-
- Administrator
me se to tedy libi velice !
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

-
- Starý pes fóra :)
Konecne snad poradna konkurence pro iPhone. Bez konkurence by Apple usnul na vavrinech a vykaslal se na vyznamnejsi vylepsovani HW i SW.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
nech tam daju nativnu podporu iphone aplikacii, daju prec android "bradu" (vcetne tej gulicky) a bude z toho idealny mobil pre mna
to UI je doslova nadherne, omnoho lepsie poriesene ako v pripade (nepravom) ospevovaneho Palmu Pre
sice tam vidiet nadych iphonu, ale mne osobne to absolutne nevadi, zobrali to najlepsie a vylepsili to a to je len dobre pre mna ako uzivatela

sice tam vidiet nadych iphonu, ale mne osobne to absolutne nevadi, zobrali to najlepsie a vylepsili to a to je len dobre pre mna ako uzivatela
-
- iPhone expert
Myslim těch pár sekund po tom, co se to HTC pustí - ty přechody mezi hlavní obrazovkou, internetem, atd. Na celý video jsme nekoukal, pak jsem to trochu přeskočil a tam už to šlo dobře. Pokud to nebude jak ty předešlý HTC tak by to mohla bejt dobrá konkurence... Ale cena se od iPhonu moc lišit nebudemullDie píše:jestli myslis bootovani, tak to bych tak cerne nevidel. ostatne, jak casto vypinas mobil?

MacBook Pro (2008)
-
- Mírně pokročilý
Tak mě začne Android zajímat, až bude mít display 3,5 palce...
-
- Sons of Jailbreak
Luxus! Mě se i původní G1 líbil velice, hlavně kvůli absolutní otevřenosti a velkému potenciálu, už abych si ho mohl vyzkoušet!
iP 3Gs 32Gb 4.2.1 - ultrasn0w + iPad BB
-
- iPhone expert
Takze moje prvni postrehy (podle videa): Vypada docela hezky, ale ma tam moc detailu (v jednoduchosti je krasa); syztem vypada hezky, ale ve skutecnosti nemusi vubec byt tak plynulej (na tom videu bylo jasne videt, ze nenataceli primo telefon, ale dali tam bezici video ve velikosti dyspleje a okolo ramecek s pasivnim telefonem; za 3.: Opet je tam videt hodne prvku v ovladani prejatych od iPhonu.
Proste muj nazor zni: skutecna konkurence iPhonu prijde, az nejaky z vyrobcu telefonu prestane kopirovat a napodobovat, ale prijde s necim uplne novym, stejne tak jako prisel Apple s iPhonem.
Proste muj nazor zni: skutecna konkurence iPhonu prijde, az nejaky z vyrobcu telefonu prestane kopirovat a napodobovat, ale prijde s necim uplne novym, stejne tak jako prisel Apple s iPhonem.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Sons of Jailbreak
No neřekl bych že je to kopie, pojetí je o dost jiné, hlavně v té otevřenosti systému, no prostě vidím v tom jasnou konkurenci 3G a snad v rychlosti i S, doufám že nezopakujou stejné chyby jako s Magic..Howgh
iP 3Gs 32Gb 4.2.1 - ultrasn0w + iPad BB