CHANGE from iPhone3G to 2G

vše co vás napadne
Odpovědět
Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

CHANGE from iPhone3G to 2G

Příspěvek od Gekko gecko »

Dneska se mi povedlo prodat stavajici iPhone 3G 8GB a koupit zachovaly iPhone 2G 16GB ve vybornem stavu.
Bez GPS se obejdu a 3G nejak ozelim take,lepsi konstrukce,hlinikovy kryt a lepsi displej za to rozhodne stoji.
Udelal jsem jeste malou upravu podle tohoto viewtopic.php?f=85&t=4138&st=0&sk=t&sd=a&hilit=AMIGA&start=60 stahnu FW2.2 a nahraji jej
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

dodo_mt
Starý pes fóra :)

Re: CHANGE from iPhone3G to 2G

Příspěvek od dodo_mt »

a?

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Lepsi displej? :)

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

No displej nejde "do zluta".Jinak jsem spokojeny,proste jsem chtel 2G verzi ktera mi prijde prece jen lepsi a povedlo se,jsem rad.
Unu upravu hlasitosti jsem opatrne udelal a hlasitost je stejna jako u 3G verze...mozna o neco lepsi.

Poprosim jak vyctu ze serioveho cisla na zadni strane kdy byl iPhone vyroben?
Z tohoto clanku moc moudry nejsem: http://iphone.cz/?text=240-jak-zjistit- ... u-v-iphone

Serial number mam: 88813D520KH
Prvni jsou snad rok vyroby takze by to mel byt 08,snad 8 mesic tedy srpen a 13-ty tyden?

spachal_tmp

Příspěvek od spachal_tmp »

Gratuluji k vymene, take jsem mel oba dva a nakonec sel do sveta ten novejsi :]

Ono se to cislovani zacalo na prelomu listopadu/prosince '07 menit, takze tezko rici. Ale je to vcelku burt, baseband byl stejny a to jedine je dulezite, zaruku uz stejne asi nemas, ne? :]

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Je kupovany u jedne nejmenovane solidni firmy (MP :lol: )jako pouzity takze zaruka je 12-mesicu.

Jsem jen zvedavy jaka bude rychlost s FW2.2.
Koupil jsem ho s FW1.4 a oproti 3G FW2.2 to je nebe a dudy....litalo to jak blesk,vstup do nastaveni,sms,kontakty atd.
Ted FW2.2 nahravam udelam pres QuickPWN JB a vse potrebne a dam vedet,kdyz tak se na 1.1.4 vratim,melo by to jit

EDIT:
Takze jsem upgradoval na FW2.2 a rychlost je srovnatelna s iPhone 3G na stejne verzi FW....oproti FW1.4 je to o trosku pomalejsi.

Nejspis se vratim na FW1.1.4.
Sice prijdu o moznost instalovani her a aplikaci z appstore,ale ja hry nehraji a to neco malo najdu v installeru take.

Na 2.2 jsem upgradoval pomoci tohoto navodu: viewtopic.php?f=96&t=11943
ted musim najit neco takoveho abych se na 1.4 mohl bezproblemu vratit zpet.

EDIT2

Nasel jsem tenhle navod: viewtopic.php?f=13&t=6061 jen to bude asi na dlouho a vysledek je nejisty.Musi se nahrat stara verze iTunes 7.5 v iPhone downgradovat baseband a pres ZiPhone provest vse potrebne.

EDIT3

Tak nevim jestli mam celou proceduru podstoupit a vratit se zpet k FW1.1.4. Je o dost rychlejsi ale nevim jak je na tom s vydrzi baterie ta je zase lepsi u 2.2
Myslim ale kdyz odinstaluji SSH ktere stejne nepouzivam (Wi-Fi nemam) mohl bych se doatat na stejne hodnoty jako u 2.2

kludne aj EDIT 3 naco postovat zbytocne pod seba? dodo

:arrow: dodo O.K :wink:

EDIT4-FINAL:

Takze jsem se pomoci tohoto skveleho navodu vratil zpet na FW1.1.4 viewtopic.php?f=13&t=6061
Byla to prace na 20minut nejvic jsem se bal downgrade Basebandu ale vse se povedlo na jednicku a iPhone slape jak ma.
Oproti FW2.2 je opravdu rychejsi,skoro mi to pripada ze apple v FW2.2 snizil tak cpu nebo bus,tim by se vysvetlovala i lepsi vydrz baterie.
Myslim ze 2dny pri rozumnem pouzivani bych s FW1.1.4 dosahnout mohl takze nemam strach.

Je pravda ze prijdu o moznost instalace aplikaci a her z AppStore a mozna si ted klepete na celo,no ja hry prakticky nehraji a tech par uzitecnych nastroju a tweak od Boss najdu v installeru taky.
iPhone mam predevsim na volani,sms,email,interenet a samozrejme media (Hudba,filmy,fotky atd.).

Jen takova drobnost,kvuli downgrade na verzi FW1.1.4 jsem byl nuceny nainstalovat stare iTunes 7.5 a myslim ze u nich zustanu....oproti 8xx ktere jsem kvuli appstore pouzival s iP3G je prace s nimi daleko rychlejsi,tedy alespon na me PC konfiguraci AMD AthlonXP 2500+ 1.8Ghz a 1GB RAM.

OHLEDNE RYCHLOSTI FW1.1.4 vs. FW2.xx se podivejte sem: http://petrlenz.cz/2008/08/postrehy-z-f ... iphone-1g/
Autor to pise na konci canku a stejne jako ja se k FW1.1.4 vratil.

Odpovědět