Kolik utratíte měsíčně za apps ?

vše co vás napadne
Odpovědět
Space

Kolik utratíte měsíčně za apps ?

Příspěvek od Space »

Co jsem tak koukal , spousta lidí si kupuje app z appstore.

Takže : Kolik utratíte měsíčně za apps ?
Naposledy upravil(a) Space dne ned pro 07, 2008 1:52 am, celkem upraveno 1 x.

Dirtas

Re: Kolik utratíte měsíčně za apps ?

Příspěvek od Dirtas »

Mno stímhle bych se tu moc nechlubil.. Tohle není warez forum, takže počítej, že tě za to brzy nějaký mod/admin pěkně sprdne.... Ale k tematu... Ja za první týden co sem měl iphone utratil asi 1000kč (Víc sem na účtu neměl :D ) Ale pak už se to uklidnilo....

Bmargera

Příspěvek od Bmargera »

Já jsem ti to psal PM že jestli tim FREE myslýš crackle a IPA hry.Ale koukám že ti to někdo napsal už i veřejně.
Ale k tématu.Já mám appstore v podstatě zadarmo.Protože si vydělávám klikačkami a posílám si to na paypal.A jelikož mám vysoký příjem tak mi to je v podsatě jedno.

nitro-oxidus

Příspěvek od nitro-oxidus »

Hehe, a co treba nejaky sponzoring? :) Ne kecam...Utratim cca v prumeru 500,- (zaokrouhleno, podtrzeno, secteno)

ygy
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od ygy »

2000sk :wink:

Kemall

Příspěvek od Kemall »

Po tom co se mi podařilo zaregistrovat kreditku, tak to vyletělo na 1500, ale už jsem se uklidnil :D

shotik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od shotik »

jeste sem necvaknul ani korunu :)

iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS

harken

Příspěvek od harken »

0,- SKK/EUR/USD + dph ;)
minule som robil restore, uz je to asi tyzden, samozrejme vratil som si spat vsetky aplikacie a zisitl som ze mi uplne staci wedict + facebook + iBowl + remindyou (zatial trial)

spawn133
Host
Host

Příspěvek od spawn133 »

0 SK/CZ/EUR/
A to mam najnovsie hry, Heroes of Sparta, ....

LOSTman

Příspěvek od LOSTman »

Tak to se máš čím chlubit. Kdekdo si tu nějakou tu hru "free" stáhne, ale aspoň se nemusíš chlubit tím, že okrádáš vývojáře. :o

harken

Příspěvek od harken »

OT: No tak s pc je to uz ine...jedina kupena vec=eset smart security
To si proste v zivote necracknem/nestiahnem, ked su najlepsi tak im rad zaplatim. Este mam predobjednsnu Mafiu II, to je tak isto uzasna hra ktora mi za to stoji. Inak myslim si, ze ak niekoho nejaky program zivi, mal by si ho kupit - nie koli BSA a podobnym stupiditam, ale z moralneho hladiska.

Edit: No este windows mam oem legalny, ale na notebookoch posielam vistu do zahrobia a vivat xp

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

OT

Ono to také bude o penězích mimo to přesvědčení ... nevím jak to napsat aby to nebylo moc arogantní ale teď mám prachy na to abych si koupil originál hru nebo software a také to dělám... když jsem byl uhrovitý dorostenec také jsem stahoval warez a myslel jsem jakej že to nejsem borec :) teď na to mám úplně jiný názor .. tento můj příspěvek je OT ale vyjádřit jsem se k tomu chtěl :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

Pod Julkův příspěvek se mohu jen podepsat a navíc:
Ve 14ti kluk ukradne Heroes of Sparta, v 16ti luxusní bavorák a honí se s policajtama přes půl Prahy. Přišijí mu 4 trestné činy, na 4 a půl roku se zabydlí ve Stráži pod Ralskem a v 21ti když vyleze, tak zmrzačí 85 letou babku kvůli pětikilu na fet. Nezobecňuji,ale je to tvrdá realita

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

No, mě je 15 a hry na iP "nekradu", ale přesto, že mám dobré vychování :) jsem si párkrát něco stáh. Teď už jen maximálně tak nějaky dobrý užitečný software a možná bych si i koupil rovnou plnou verzi, kdyby to stálo za to, ale od rodičů nemam kapesný a nemam kreditku takže možnost jak to sehnat je tu jedinná, a to stažení. To co napsal Scorpi: Jde o to v jakých podmínkách vyrůstal a taky na tom člověku...každej kdy něco stáhnul nemá nakročeno na dráhu zlodějě, atd.
MacBook Pro (2008)

Lukhin

Příspěvek od Lukhin »

Zatim jsem stahoval jen free a lite verze. Premyslim, ze si par qppu koupim.. Ale kreditka je mamky :D Tak ji to pak musim vysvetlit :-)

harken

Příspěvek od harken »

Scorpi: Urcite je to u kazdeho individualne, to mas tak ako s FBI Warning - Auto by ste neukradli...

creck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od creck »

ty brdo co tam kupujete za dva litry mesicne :shock: , me to pripada ze tam nic neni co by za to stalo mit ve founu a ze bych to opravdu vyuzival, a hry me fakt neberou, zatim jsem stahl jen shazam a fring a ty byly free, jinak nevim co bych z tama fakt tahal :|
zkuste tu napsat co jste stahli za prachy a fakt to pouzivate skoro denne

Martyn
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Martyn »

no, třeba ten kdo má iPhone místo PSPčka si stahuje hry a musí mít každou novinku :-) já osobně jsem pořád jen u free aplikací z důvodu, že nemam kreditku..
MacBook Pro (2008)

Semtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Semtex »

Já za dva měsíce co mám iP, tak utatil asi 35?. Deně z těch placených nejvíc používám čtečku RSS Gazette, a her SimCity, Gold Rush, Power Boat
iPhone 4S 16GB fw 6.1.3, O2 tarif Bronz + neomezeny data za 150,-
http://ocarina.smule.com/my/ocarina/user/semtex/

scorpi
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od scorpi »

martin.94 píše:....... To co napsal Scorpi: Jde o to v jakých podmínkách vyrůstal a taky na tom člověku...každej kdy něco stáhnul nemá nakročeno na dráhu zlodějě, atd.

harken píše:Scorpi: Urcite je to u kazdeho individualne, to mas tak ako s FBI Warning - Auto by ste neukradli...

Pánové pokud jste četli pozorně, tak v poslední větě jsem napsal, že nezobecňuji :wink:

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

to se nám to zase pěkně stáčí jinam to téma, zase tohle se sekce kde se to smí, takže názory sem :)

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

avere
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od avere »

ani centík
iPhone 3G 8GB FW 3.0 JB, telefonica o2
SONY Vaio VGN-FW21E
http://www.iphone.cz
http://soad-systemofadown.wz.cz

Odpovědět