Naše Kola
Re: Naše Kola
Zkus povolit srouby predstavce a dotahnout sroub krytky, ten, co jde do jezka v krku vidlice. Mozna tam mas nejaky vakl. Proste je treba to stlacit vsechno dolu.
Tea Racer píše:Je to divné, dam locksreen a okamzite vypne GPS, pak otevru a hned preleti gps rovnou čarou..
Me to dela jenom tehdy, kdyz nedam "start".
-
- Moderator fóra
Jak jsem psal do druheho tématu, me to dela ikdyž dám start. Jednou to snad zafungovalo, ale dal byl vylet vzdusnou čarou jen když jsem odemkl lock. Tak i logicky byl zapnuty start, jelikož to odpocitavalo čas. APlikace má urcite vyhody, chtel jsem ji vyzkouset. Používam EveryTrail, ta umí malinko vice, jako editaci trate ( když treba v hustem lese gps tápá ) nebo vkladat fotky primo do mapy a to i z jineho fotaku, umi prednastavit preference do web. rozhraní. Ale tahle aplikace funguje perfektne i pri lockscreenu. Kdeto MoutainBike nikoliv 
Jeste to zkusím.
Jinak včera jsem si dal na horském kole slušnou porci km téměř 40km
By Every Trail, mrknete na výlet

Jeste to zkusím.
Jinak včera jsem si dal na horském kole slušnou porci km téměř 40km

By Every Trail, mrknete na výlet

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Nemrkneme, nemáme oprávnění 

- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
díky za rady. Mám zase sebou další vyjížďku a ono si to sedlo, to bylo po první jízdě na tom kole vůbec. Díky dnes je na to super víkend tak ať se jezdí 

-
- Moderator fóra
eRiper píše:Nemrkneme, nemáme oprávnění
To je veřejný link, nepotrebujes oprávnění

Tak dneska jsem reinstalnul MoutianBike a funguje. Jel jsem na motorce a sledovalo to dobre, mozna ne tap přesně jako Every Trail ( ale ten má nastavitelné gps ) je to divny predevcirem na kole mi pul trasy MoutianBike sledoval a pul trasy ne.
Jde vám znovu navazat trasu? Me to nejde, v every trail si dam jakoukoliv trasu, nebo treba vypnu aplikaci že chci stáhnout maily a pak si tam najedu a pokracuji. Tady to jde jen zapauznout a je tam volba jen ulozit a neulozit a storno, když ulozim už se neda navazat

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderatorka fóra
Jak to pauznes, sjedes tim sliderem, tak je relace pauznuta, nech to tak, netapej z menu na nic, proste to nech tak, pak klidne hod appku na pozadi, vyrid si, co potrebujes, najed zpet do appky a tapni na pokracovat. Appka bude trasovat dale celou trasu. Ta pauza je tam resena tak nestastne, ze jen malo lidi prijde na to, jak ji pouzivat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Metalgirl píše:Jak to pauznes, sjedes tim sliderem, tak je relace pauznuta, nech to tak, netapej z menu na nic, proste to nech tak, pak klidne hod appku na pozadi, vyrid si, co potrebujes, najed zpet do appky a tapni na pokracovat. Appka bude trasovat dale celou trasu. Ta pauza je tam resena tak nestastne, ze jen malo lidi prijde na to, jak ji pouzivat.
Ale to vím. Tak jsem to zkousel v predchozim postu a prave to fungovalo že hodinu monitorovalo a pak nic a pak se to zase chytlo. Ale nejde navazat, napr. na predchozi nebo ukonceny. Když se napriklad vratis do stejného mista a chces jet jinam, nebo jinak. Proste v historii neco vybereš ale neni moznost pokracovat. Už se to uzavre a konec

JInak má aplikace asi 2x větší spotrebu baterie

2 Jadro: A jaky je rozdil mezi linkem a odkazem?

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- patron iPhone.cz
Tea Racer píše:2 Jadro: A jaky je rozdil mezi linkem a odkazem?to je to samé. Trip je sice privatni ale po tom odkazu nebo linku funguje. Zkouseno i z jiného PC či mobilu...
Já teda vidím taky to samý - červeně napsaný něco že trip is private a nic jinýho...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Moderatorka fóra
Presne, the trip is private, takze se nam zadny trip neukazuje.
-
- Moderator fóra
To je divný! Já na to koukam i pod odlogovaní nebo z jinyhc prohližeců a ukazuje mi ho to 
Z iPhonu jsem to nezkousel.
Zkuste to prosím takhle na přímo, ono se to nejak komolí koukam.
http://www.everytrail.com/view_trip.php ... 11271ddb1c
Případne napiste, díky.

Z iPhonu jsem to nezkousel.
Zkuste to prosím takhle na přímo, ono se to nejak komolí koukam.
Případne napiste, díky.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Private.
- iPhone 6s
-
- Moderator fóra
Zkus ted? Melo by to být dostupné, ale píše admin že dela nejake zmeny na webu, ale me to jede, ale dal jsem jiny link, je jich tam k dispozici více. Vzdy to fungovalo...
Mrkni sem, jsou to stejne odkazy.
http://www.tea-earth.net/2011.html
Mrkni sem, jsou to stejne odkazy.
http://www.tea-earth.net/2011.html
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Jasne, ale je to stejny link jako ten nahore ( jsem ho pred hodinou editoval a me jde )
Tak zkus
Lidi na icq mi rikaji že jim jde
Tak zkus
Lidi na icq mi rikaji že jim jde

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
A my ti tady na fóru říkáme, že to nejde
Zkouším to na iPadu, na PC budu až zítra.

- iPhone 6s
-
- Moderator fóra
To ti nemuze jit v iPhonu, jelikož ta mapa je ve flashi, tak ti to tohle pise, v PC to jde!
A je odlogovano... to je jen tim že to je ve flashi tak to nejde tem kdo nemaji flash...

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Naše Kola
Pokud chce nekdo koukat na primy pres svetoveho poharu MTB, tak na http://www.redbulltv.com davaji vzdy primy prenos, jako prave tedka. A pro iDevice je i app pres kterou lze prenos sledovat taky
Popripadne tam bude mit 25.5. internetovou premieru film Strenght in Numbers

Popripadne tam bude mit 25.5. internetovou premieru film Strenght in Numbers
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- iPhone expert
Krásne, koľko ta to stálo?
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Starý pes fóra :)
Naše Kola
Radeji se ani neptej
je to crank brothers cobalt 3 mel jsem nejakou slevu. Uz se nemuzu dockat jak vyjedu. Ted je prezuto na nove MAXXIS Ikon napusten tmel, chodim otacet a trepat ( bohuzel prsi uz 2 hod. ) Pocitam ze rano dofouknu a hura do prace.

-
- iPhone expert
daj sem foto celého kola jak to vyzerá. Pozeral som ceny tak tá je slušná 

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Mírně pokročilý
kde prsi?, kua tu je horuco a dusno ze az
-
- Moderator fóra
Tady po mesici par kapek
jižní Čechy.

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Naše Kola
Praha - Šeberov, Miličovsky les, paradni bourka preckana v altanu, dojel jsem pak k prehrade a tam naprosty sucho 

"
Manual iPhone

Manual iPhone
OT:
Musim rict, ze z toho tematu se stal pekny paskvil. V podstate se tady resi kdo kolik ujel, jak je unaveny, jake je kde pocasi a kdo jake aplikace na mapovani pouziva... Takze palec dolu, podobne je to tu vsude, bohuzel.
Musim rict, ze z toho tematu se stal pekny paskvil. V podstate se tady resi kdo kolik ujel, jak je unaveny, jake je kde pocasi a kdo jake aplikace na mapovani pouziva... Takze palec dolu, podobne je to tu vsude, bohuzel.
-
- iPhone expert
-
- Moderatorka fóra
macuser: Ale toto všechno k cyklistice patří, nejsme tady nějaké odborné fórum na servis kol, aby se zde psalo jen o tom, co a jak opravit nebo jaké komponenty koupit či které kolo je lepší nebo jen o tom, kdo jaké kolo vlastní. To bychom tu v tom případě neměli už o čem psát.
-
- Moderator fóra
Řeší se tu naše kola a co k tomu patří. Zakladat temata na cyklotrasy, aplikace kolem kol, vybery kol atd... to by byl teprve guláš. Primárně to je iPhone forum, kdo chce, řeši to na bikovych forech...
Edit: Metalgirl byla rychlejsí..
Edit: Metalgirl byla rychlejsí..
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Opet OT: Ono jsem ani jinou reakci od lidi, co ten obsah tvori, necekal.
Mel jsem za to, ze gulas se rika necemu jinemu, kdyz je vse v jednou a ne vse separovane. Nejsem pro to, aby toto tema dostalo nejakou uroven, ale snad kdyz je tu tema na aplikaci na mapovani trasy, nevidim duvod proc to rozebirat tady apod. Je mi jasne ze moderator ma svoji hlavu a uz z principu neakceptuje nazor nekoho jineho.
A ted uz k tematu:
Tak mile deti, u nas cely den svitilo slunicko v 17.11 prisla mala prehanka trvala asi 10 minut a pak se vyjasnilo. Na kolo jsem nejel, protoze jsem strasne zdechly.
A tak jo, souhlas, posty ohledně počasí jsou zde už opravdu přehnané. MG
Tak milý chlapče, pokud Ti to nedoslo, tak má reakce na počasí, mela uzivatele postrcit že takovy post je zbytecny, stejne jako nyní ten tvůj
jinak o jsem rekl výše, tak to platí. Nejsme cyklo forum abychom tu meli temata na každy problem o cyklystice. Tema o MoutainBike vzniklo až po tom co jsme se tady o tom bavili. A já ho nezalozil. Temata na sledovani trasy tu jsou, stejne jako temata o počasi, nakupu držáků. Moderátor ma svou hlavu stejne jako uživatel. Pripdne OT a pripominky řes v PM, nebo tohle téma uplne takhle zazdíte...Tea

Mel jsem za to, ze gulas se rika necemu jinemu, kdyz je vse v jednou a ne vse separovane. Nejsem pro to, aby toto tema dostalo nejakou uroven, ale snad kdyz je tu tema na aplikaci na mapovani trasy, nevidim duvod proc to rozebirat tady apod. Je mi jasne ze moderator ma svoji hlavu a uz z principu neakceptuje nazor nekoho jineho.
A ted uz k tematu:
Tak mile deti, u nas cely den svitilo slunicko v 17.11 prisla mala prehanka trvala asi 10 minut a pak se vyjasnilo. Na kolo jsem nejel, protoze jsem strasne zdechly.
A tak jo, souhlas, posty ohledně počasí jsou zde už opravdu přehnané. MG
Tak milý chlapče, pokud Ti to nedoslo, tak má reakce na počasí, mela uzivatele postrcit že takovy post je zbytecny, stejne jako nyní ten tvůj

-
- Mírně pokročilý
haasteren píše:Radeji se ani neptejje to crank brothers cobalt 3 mel jsem nejakou slevu. Uz se nemuzu dockat jak vyjedu. Ted je prezuto na nove MAXXIS Ikon napusten tmel, chodim otacet a trepat ( bohuzel prsi uz 2 hod. ) Pocitam ze rano dofouknu a hura do prace.
yooo.. tak neviem ci ta trosku nenaseriem. aha co sa objavilo: http://www.cyklobazar.cz/inzerat/186606/crank-brothers-cobalt-2-new/
-
- Moderator fóra
Tak prave ted na http://www.redbull.com/en/bike/stories/ ... e-premiere internetova premiera filmu Strenght in Numbers , a vazne to stoji za koukani
jinak lze i na itunes zakoupit http://itunes.apple.com/cz/movie/streng ... d527286622

jinak lze i na itunes zakoupit http://itunes.apple.com/cz/movie/streng ... d527286622
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Senior uživatel
nemáte někdo nějaký tip jak seštelovat Avid Juicy 3?
Mam vepředu 180mm, lehce škrtá (zatím necinká, s tím bych se i smířil), ale vzadu - 160mm - to škrtá docela dost - když zadní kolo navolno roztočim, za chvilku se zastaví
páka jde hodně nadoraz už na kraji, zkoušel jsem jak povolit distanční šroubek na páce, ale nepomohlo; už jsem i šroubovákem zatlačil pístky zpátky do třmene, ale po pár intenzívnějších bržděních je to zas jako dřív
na starém GTčku kolem mám hydry Deore M535 a na ty jsem nemusel šáhnout co byl rok dlouhý a byl tichoučké jak lví pšouk
oproti tomu Elixir 3 vzadu při silném brždění rezonuje
Mam vepředu 180mm, lehce škrtá (zatím necinká, s tím bych se i smířil), ale vzadu - 160mm - to škrtá docela dost - když zadní kolo navolno roztočim, za chvilku se zastaví
páka jde hodně nadoraz už na kraji, zkoušel jsem jak povolit distanční šroubek na páce, ale nepomohlo; už jsem i šroubovákem zatlačil pístky zpátky do třmene, ale po pár intenzívnějších bržděních je to zas jako dřív
na starém GTčku kolem mám hydry Deore M535 a na ty jsem nemusel šáhnout co byl rok dlouhý a byl tichoučké jak lví pšouk

Naposledy upravil(a) Lipon dne pon čer 04, 2012 8:19 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Jedině zkus odborný servis, který se na brzdy zaměřuje. Za tyhle problémy může většinou nekompatibilita, špatný kotouč - může být křivý, ale to zrakem nemáš šanci poznat. Můžou tuhnout pístky, prostě cokoli. Seřidit v servise. Jako nouzovka se mi osvědčilo:
Povolit lehce šrouby u třmenů, zmáčknout několikrát páčku a pak utáhnout. Někdy to pomohlo. Ale je to nouzovka!
Povolit lehce šrouby u třmenů, zmáčknout několikrát páčku a pak utáhnout. Někdy to pomohlo. Ale je to nouzovka!
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Klub čistého iOS
Našel jsem na Bazoši tenhle inzerát a po designové stránce se mi kolo velmi líbí- jaký je váš názor na tohle kolo ? Děkuju
http://sport.bazos.cz/inzerat/16346040/ ... e-kolo.php
http://sport.bazos.cz/inzerat/16346040/ ... e-kolo.php
-
- iPhone expert
Mne sa to dizajnovo moc nepáči ale pomer cena/výkon dobrý.

-
- iPhone expert
No ťažko povedať keď vôbec nič nenapísal, že aké sú komponenty
Farba sa mi ale vôbec nepáči a ani ten rám nie je bohviečo.

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White