Naše Kola
-
- Moderator fóra
-
- Moderator fóra
Re: Naše Kola
Značka je mnohdy jen nápis, kterej ti tam číňan nalepí.
. Složení rámu a pokud to finančně jde, vyhnout se levným ALU!

iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- iPhone expert
Viem že teraz budem vyzerať ako idiot
ale zabudol som presný názov biku.. bol to celoodpružený rám, vyzeral kvalitne.. predná vidlica bola RockShox revelation a zadný tlmič nejaký rockshox ale neviem presne.
EDIT: Ani za boha ho neviem nájsť na nete.

EDIT: Ani za boha ho neviem nájsť na nete.

-
- Moderator fóra
Pokud nehodis odkaz jake to a dalsi paramatry tak tezko radit.
Sram.0 neni vsechno, zalezo i na vidlicich, kolech a i samotnem ramu, a pak souhlasim jak psale Mike,
Nahodi na nejaky shitovy ram Top komponenty, aby se to prodavalo, a uspech zarucen hlavne u nejakych venove levnych kol co se prodavaji v Intersportu, Ale nemusi to platit uz o cenove vyssich kol, jinak u kol byva docela zaklad ram a geometrie, vse ostatni se da vymenit casem.
Sram.0 neni vsechno, zalezo i na vidlicich, kolech a i samotnem ramu, a pak souhlasim jak psale Mike,
Nahodi na nejaky shitovy ram Top komponenty, aby se to prodavalo, a uspech zarucen hlavne u nejakych venove levnych kol co se prodavaji v Intersportu, Ale nemusi to platit uz o cenove vyssich kol, jinak u kol byva docela zaklad ram a geometrie, vse ostatni se da vymenit casem.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Moderator fóra
A duplom ked je to celopero, moze sa vysmykat zadne zavesenie a bude ti to lietat kade tade
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderator fóra
-
- Moderator fóra
Prvních 1000 km doma, dnes 114 km, za posledních 9 dní 510 km, zítra pauza 

- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- patron iPhone.cz
eRiper: jezdíš jako drak!
Já teď trošku polevil, bolí mě noha a sere se mi kolo - někde v tom lupe a nikdo neví kde... grrr
Jeden servisák, se kterým jsem mluvil, mi řekl, že je tohle pro ně vždycky to nejhorší opravování - lupání kdesi, když se to ještě provevuje někdy a při zkušební jízdě ještě pokud možno né apod. Zaplatím komukoliv, jen když to přestane :-/
edit: bráchovi to dělá taky a mechanik ho připravoval na to, že může bejt někde křuplej rám a nemusí to bejt hnedka vidět. U mně se to projevuje když jedu velmi klidně, u něj, když za to bere pořádně a čím víc, tím víc se to projevuje. To potěš koště - 30k za novej rám... doufám, že to nebude můj případ. Zkoušel jsem vyměnit kola, vyměnit pedály ale nepomohlo.

Já teď trošku polevil, bolí mě noha a sere se mi kolo - někde v tom lupe a nikdo neví kde... grrr

edit: bráchovi to dělá taky a mechanik ho připravoval na to, že může bejt někde křuplej rám a nemusí to bejt hnedka vidět. U mně se to projevuje když jedu velmi klidně, u něj, když za to bere pořádně a čím víc, tím víc se to projevuje. To potěš koště - 30k za novej rám... doufám, že to nebude můj případ. Zkoušel jsem vyměnit kola, vyměnit pedály ale nepomohlo.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- patron iPhone.cz
Té první větě nerozumím... překlepy? Rám je ale karbon.
Ale díky za tip - prověřím, je pravda, že se sedlovkou jsem si v poslední době dost hrál, celkem jsem ji vylučoval, protože se mi zdálo nejdřív že to jde od předního kola, pak od řízení a když jel někdo vedle mě, tak říkal, že to jde od šlapacího středu. Šlapací střed rozebrali u Šírera, chlapík říkal, že byl nedotaženej a suchej, takže namazal a dotáhnul, ale tím to evidentně není, bo to dělá dál... Bude to buďto nějaká úplná kravina, nebo generální průšvih...
Ale díky za tip - prověřím, je pravda, že se sedlovkou jsem si v poslední době dost hrál, celkem jsem ji vylučoval, protože se mi zdálo nejdřív že to jde od předního kola, pak od řízení a když jel někdo vedle mě, tak říkal, že to jde od šlapacího středu. Šlapací střed rozebrali u Šírera, chlapík říkal, že byl nedotaženej a suchej, takže namazal a dotáhnul, ale tím to evidentně není, bo to dělá dál... Bude to buďto nějaká úplná kravina, nebo generální průšvih...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Moderatorka fóra
Me lupou riditka, kdyz zabiram, tak se o ne kolibam a lupou. Kdyz se jich nedrzim pri slapani, tak je klid. Muze byt zrada jeste nekde i tam.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Podobny problem jsem mival... Obycejne jsou to necistoty v ukotveni sedlovky v ramu, nekdy na lyzinach. Riditkama to vetsinou neni, pri opirani se meni tlak na sedlo a sedlovku.
Stred to taky nekdy delava, pak to delaji i stredy pedalu, ale ne tak hlasite.
Kunec chtel rict, ze na hliniku je slyset vse. Hlinik vse zesiluje, ale vetsinou to jde vzdy spravit.

Kunec chtel rict, ze na hliniku je slyset vse. Hlinik vse zesiluje, ale vetsinou to jde vzdy spravit.
-
- Moderator fóra
Naše Kola
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
tak to je luxusni fotka:))) )inspiroval si ma.. o polhodku to ukazem v lodenici ze si prosim
ps: jakym kurvitkem je to upravene??
ps: jakym kurvitkem je to upravene??
-
- Moderator fóra
Oblibil jsem si Camera+
Jinak tohle jsem si dal po zdolani Zlateho Chlumu
http://img.tapatalk.com/59183501-7e66-6a66.jpg
Jinak nejake dalsi ukazky z kola
http://img.tapatalk.com/59183501-7ef0-afac.jpg
http://img.tapatalk.com/59183501-7f20-3d8c.jpg
A jedna vysluzka s moravy
http://img.tapatalk.com/59183501-7f52-ff81.jpg
Edit: dneska jsem v Krcaku minul par kde ta slecna sedlala tady toto kolo, videl jsem ho v pondeli v prodejne a tam mi zustalo v pameti, hlavne i tou cenou, trochu me slecna rozhodila a tise jsem zavidel
http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/archiv ... -ssl-2011/
Jinak tohle jsem si dal po zdolani Zlateho Chlumu

http://img.tapatalk.com/59183501-7e66-6a66.jpg
Jinak nejake dalsi ukazky z kola
http://img.tapatalk.com/59183501-7ef0-afac.jpg
http://img.tapatalk.com/59183501-7f20-3d8c.jpg
A jedna vysluzka s moravy

http://img.tapatalk.com/59183501-7f52-ff81.jpg
Edit: dneska jsem v Krcaku minul par kde ta slecna sedlala tady toto kolo, videl jsem ho v pondeli v prodejne a tam mi zustalo v pameti, hlavne i tou cenou, trochu me slecna rozhodila a tise jsem zavidel

http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/archiv ... -ssl-2011/
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- patron iPhone.cz
Macuser: to jsou zajimavy tipy! Dik. O necistotach v tomhle smyslu jsem se uz jednou bavil s nejakym mechanikem - taky mluvil o tom ze to necistoty delavaji. Sedlovku jsem dneska celou vyndal, vycistil, vycistil jsem radne i objimku a ram. Nejdriv se zdalo ze je to min. lepsi, ale pak to zacalo nanovo, pravda ze tentokrat to zacalo zrejme pozdeji a uz uz jsem zivil nadeji... Ja uz se z toho asi zblaznim! 
Schvalne si pucim brachovu sedlovku i se sedlem!

Schvalne si pucim brachovu sedlovku i se sedlem!
A co lyziny sedla, ciste, poradne utahle? Nekdy je to fakt na pytel nez se na to prijde. 

-
- patron iPhone.cz
Zdá se mi že jo, ale ještě to zkontroluju, je to fakt divný cvakání.
Nahrál jsem to sem jestli si to chce někdo poslechnout. Odmyslete si šum, foukalo proti. To cvakání je ono. Určitě to není od pedálů ani od kol - pedály jsem měl svoje na jiném kole a nedělalo to, kola jsem včera měnil za jiný co doma ještě mám a dělalo to taky. Přestane to dělat, když přestanu šlapat nebo když jdu ze sedla a bejčím. Zásadně to dělá nejvíc při kldný jízdě po rovince nebo když mírně zabírám do kopce, ale jízda musí bejt rovnoměrná. Jakmile se pohupuju na sedle, přestane to. Fakt blázinec!! Jak na starým Favoritu
((
Při hledání všeho jsem našel navíc tuhle prasklinu pod sedlovou trubkou směrem k zadní vidlici (není přimo pod objímkou). Je to jen prasklina na laku nebo je to přímo prasklina rámu?
Nahrál jsem to sem jestli si to chce někdo poslechnout. Odmyslete si šum, foukalo proti. To cvakání je ono. Určitě to není od pedálů ani od kol - pedály jsem měl svoje na jiném kole a nedělalo to, kola jsem včera měnil za jiný co doma ještě mám a dělalo to taky. Přestane to dělat, když přestanu šlapat nebo když jdu ze sedla a bejčím. Zásadně to dělá nejvíc při kldný jízdě po rovince nebo když mírně zabírám do kopce, ale jízda musí bejt rovnoměrná. Jakmile se pohupuju na sedle, přestane to. Fakt blázinec!! Jak na starým Favoritu

Při hledání všeho jsem našel navíc tuhle prasklinu pod sedlovou trubkou směrem k zadní vidlici (není přimo pod objímkou). Je to jen prasklina na laku nebo je to přímo prasklina rámu?
Nevim jak karbonove ramy, hlinik mi obycejne praskl ve svaru nebo na konci neceho. Nadruhou stranu praskly lak jsem taky jeste nevidel. To by muselo byt stare kolo.
-
- patron iPhone.cz
barrbery.pha: kdy a kde to bylo focený, že je tam ještě sníh??
Máš pěkný kolo, jednoduchý, pěkný, bez výstřelků, prostě klasika - to mám rád
Máš pěkný kolo, jednoduchý, pěkný, bez výstřelků, prostě klasika - to mám rád

-
- Moderator fóra
27.4. V jesenikach kousek od Lucniho vrchu, pak tam by dall jeste usek cca 200 m kdy ta cesta byla cela pod snehem
to se mi uz nechtelo znovu zastavovat a vytahovat zase mobil, toto bylo jak jsem narazil na prvni souvislejsi vrstvu na ceste a necekal ze neco dal jeste bude.
Diky, prave tou jednoduchosti se mi libil vice nez lonsky nebo letosni X-Calibre a vzal ten Paragon, a byl i o radu vys

Diky, prave tou jednoduchosti se mi libil vice nez lonsky nebo letosni X-Calibre a vzal ten Paragon, a byl i o radu vys

"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Host
Caffte ja som si minuly rok kupil tento bike a tento rok objednal tento do mesta:-)
http://vimeo.com/7706950
a mesto
http://www.cannondalebikes.cz/kola-2012 ... -cx-speed1
http://vimeo.com/7706950
a mesto
-
- Moderatorka fóra
Ty jo, tak ten, co vyvádí na tom videu, bych byla mrtvá. Navíc jak mu to samo krásně jede. Bych chcípla.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- patron iPhone.cz
mato36 píše:a mesto
Už jsem před časem taky koukal, že Cannondalové dělají takovýhle kola, přijdou mi docela zajímavý. Sám jsem kdysi měl tohle, ale já chtěl opravdu jezdit a nakonec jsem skonstatoval, že to byl omyl - že se to pro můj styl ježdění nehodí a následně jsem se nemohl pochopit, že jsem opustil silničku. Tak jsem se vrátil

-
- iPhone expert
Kto ide na Bike Fest 2012? Ja idem, mám už aj zarezervovaných pár bikov.

-
- iPhone expert
Aké komponenty je lepšie použiť na skopletovanie kola? Sram X7 alebo Shomano Deore. Čo je lepšia volba?
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Moderator fóra
asi spise Sram 7, muzu ale porovnavat packy, ty jsem mel jako Deore tak Sram 7 a ty Sramky mi sedi lepe, razeni je ostre, nemusi se pretahovat, ale nemusi to vyhovovat kazdemu.
Tak nejak tusim ze Sram 9 odpovidaji tak Shimano SLX, takze ty Sram 7 budou tak +- podobne tem Deore, pak je to jenom o tom co kazdemu vyhovuje, skladas presmyk,prehazovacku,packy, brzdy atd? nebo jenom neco s toho?
Tak nejak tusim ze Sram 9 odpovidaji tak Shimano SLX, takze ty Sram 7 budou tak +- podobne tem Deore, pak je to jenom o tom co kazdemu vyhovuje, skladas presmyk,prehazovacku,packy, brzdy atd? nebo jenom neco s toho?
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Starý pes fóra :)
Namichej si to , neco pouzi shimano neco sram , zalezi co ti bude vyhovovat. Ja mam radeji packy SHIMANO, prehazku take, ale presmyk mam radeji vzdy SRAM a kliky take
-
- iPhone expert
Prehazku, presmyk, pačky a všetko ostatné chcem dať Sram a kotučové brzdy chcem dať Shimano deore.
Tiež som počul že Sram má jemnejšie radenie ale nemám skusenosti.
Tiež som počul že Sram má jemnejšie radenie ale nemám skusenosti.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Moderator fóra
A ono treba v rade Deore mas treba tri modelove rady pro prehazovacku nebo pro presmyk, a zase ta nejlevnejsi nemusi byt to stejne jako ta nejvyssi.
Ono pokud tomu uplne nerozumis je nechat si komponenty koupit nekym kdo tomu rozumi a vybere ti slusny veci pri pomeru vykon/cena, nektere komponenty pak treba jsou jenom o stovku draz a jsou ale o radu vyse, takze to spise zalezi pak na penezich, kdo ti to stavi nebo jestli to kupujes na kramu a pripadne co jsi mel predtim.
edit: ono je to hodne idividualni, kazdy jezdi neco jineho, ma zkusenost s necim jinym, ja jsem treba strasne rad za 10speed a kazetu 12-36 a kliky 22-32-44,
ja jsem treba s packami Sram 7 spokojeny, ale nekomu nemusi vyhovovat ze nahoru i dolu radis pouze palcem, mi to treba uplne vyhovuje
a nevim jak to ma Shimano u vyssich rad, vim ze u Deore pacek to bylo nahoru tusim palcem a dolu ukazovackem, ikdyz jsem zjistil ze i tim palcem se to da ale je to delano spise na palec a ukazovacek.
Ono pokud tomu uplne nerozumis je nechat si komponenty koupit nekym kdo tomu rozumi a vybere ti slusny veci pri pomeru vykon/cena, nektere komponenty pak treba jsou jenom o stovku draz a jsou ale o radu vyse, takze to spise zalezi pak na penezich, kdo ti to stavi nebo jestli to kupujes na kramu a pripadne co jsi mel predtim.
edit: ono je to hodne idividualni, kazdy jezdi neco jineho, ma zkusenost s necim jinym, ja jsem treba strasne rad za 10speed a kazetu 12-36 a kliky 22-32-44,
ja jsem treba s packami Sram 7 spokojeny, ale nekomu nemusi vyhovovat ze nahoru i dolu radis pouze palcem, mi to treba uplne vyhovuje

"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Starý pes fóra :)
Tak zrovna brzdy bych urcite DEORE nedaval to setris na tom nejhorsim miste
-
- Moderator fóra
Dobrý je taky kupovat ve výprodejích starší kolekce, jsou levný a rozdíl oproti novým typům je většinou minimální. 

-
- iPhone expert
Zobrazit video na http://youtu.be/z9RP8-P2lOQ
Kód do fóra: [youtube]z9RP8-P2lOQ[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
///M
-
- iPhone expert
Krása! Určite sa oplatí pozrieť, priam pastva pre oči.

-
- Moderator fóra
Tak včera jsem si přivezl nové kolo. Prehazoval jsem veci jako šlapačky, daval rohy, a podobne prkotiny. A hlavně nový tachometr
Jsem hračička, takže to měri nadmorskou výšku a podobné prkotiny. Mám malý dotaz, změřil jsem vzdalenost od ventilku k ventilku jak doporucuje vyrobce na nastavení tachometru. Jakou roli tam hrají mm? Protože to není uplne jednoznačné, zvlast když si na kolo sednu, je tam rozdil a tak nějak 3x jsem to měřil a plus minus na tech vice než dvou metrech jsou 3 různé hodnoty
)
Snad to dnes nastrojím a projedu se, zatím leje

Snad to dnes nastrojím a projedu se, zatím leje

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Obycejne merim kolo tak, ze sundam predni, vezmu spagat a pnu ho stredem plaste. Naznacim, zmerim, spocitam a zadam do tachometru. Delal jsem tak vsechny kola v rodine. Odchylky jsou pak minimalni, poznam to, kdyz jedeme ve skupine. Mm se moc neprojevi, je to asi v mezi, clovek nikdy nepotrebuje tak presne udaje. Od cm uz je to znatelnejsi, kolikrat se nam stalo, ze jsme si prohodili tachometry. 

-
- Moderator fóra
Nebo stačí použít tabulku. Jak se tak na ni dívám, měl bych si přidat 0,033.
- iPhone 6s
-
- Moderator fóra
Já to zprůměruju podle údajů Sports Trackeru, tachometru a Garmina. Na 100 km je rozdíl ca 2-3km a to je běžná úchylka. Stašně záleží na přesném huštění - když dám terén, nebo asflat, je to dost rozdíl.
-
- Moderator fóra
Já hustím pořád na 115 psi, takže tady problém není. Ale jo, na tachaču i na Sports Trackeru mám zhruba ty samé informace, takže u mě to sedí.
- iPhone 6s