Naše Kola

vše co vás napadne
Odpovědět
mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Naše Kola

Příspěvek od mike-biker »

Ono jde spíš o to, aby to kolo "sedlo". Já jsem zkoušel 29erka, když to někdy okolo roku 2006 začínalo jít do kurzu a neoslovilo mě to, hlavně se mi nelíbil design. :( . Ale má to určitě svoje pro. :) . Jsem taky patriot a jezdím na Treku. První jsem měl Treka a logicky mi další přišlo jako Trek taky OK.
Hlavně jsem si při přechodu přeměřil veškeré míry, abych novýho přesně nastavil - výšku sedla, vzdálenost špičky sedla od představce atd. Takže jsem sedl na nové a cítil jsem se jak na starém.
Počásko stojí za houby, škoda. Chtěl jsem jet o víkendu a moc to nevidím. :cry:
iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Barberry.pha »

Tak jak jsem za posledni pul rok tady po praze na cyklo stezkach moc Treku nepotkaval, tak jenom co jsem vyrazil do terenu smer Zahorany', tak to byl samy Trek :D
Jinak ten Speciallized hlavne protlacil Kulhavy a vsichni na nem tedka jezdi, jak Stybar cyklokros, tak i Prokop co jezdi BMX tusim, takze se to pak rozsiri i dal mezi lidi a vsude je to tlacka.

Jinak ono jak si oblibis jednu znacku a vyhovuje ti, tak uz pak nemas potrebu menit a dalsi kolo je pak logicky od stejne firmy.

Jinak co rikate na dalsi prumer kol u MTB 27.5" na kterych tedka vyhral Ninu Schurter zavod svetoveho poharu JAR?
ze bychom tady meli za chvili 26" , 27.5" a 29" kola, to si pak kazdy vybere svoji velikost.

Ja nedavno sednul zpatky na 26" 4900 co tedka na nem jezdi manzelka a prislo mi to kolo strasne malicky :D jak jsem si zvykl koukat pres riditka na to obr kolo tak mi tam najednou neco chybelo a uprimne nevim jestli bych se suverene pustil do nekterych pasazi co jezdim tedka na te 29, kolikrat me velikost kola zachranila pred padam pres riditka :crazy:
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Asi by to bylo zajímavý, ale co já vím, tak se testy dělaly. Já měřím 183 cm a 29" bych klidně snesl. Ale Garyho jsem nechtěl a žádná 29 se mi nelíbila.
Jinak koukám, že jsi z blízký lokality. Já Jesenice. Mám rád trasu na Jílový, zadem přes Gryblu a Hornopožárským lesem do Týnce. Už ve svých požehnaných letech nejsem na nějakou extrémní střelbu, takže max. středně těžký terén. 8)

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

V Lidlu mají termotrenky s vložkou za necelých 200 Kč.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

roschfoure

Příspěvek od roschfoure »

Specialized rockhoper je doma. A tuning probiha :-)

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To eriper: to jsou jeste zbytky s prvni akce na cyklo veci v lidlu, ktera byla pred 14 dny ;)
Kupoval jsem je a jsem s nima spokojeny, za ty prachy to ucel splni ;)
Manual iPhone

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak já do Lidlu nechodím :) Včera to byla náhoda.
  • iPhone 6s

mike-biker
Moderator fóra
Moderator fóra

Co jsem měl cyklokalhoty s vložkou, tak musím potvrdit, že už bych do nějakých podřadných nešel. Měl jsem i od Treku, ale to byly šunty a když jsem si jednou ve sjezdu rozbil hubu, ptz. jak byly vytahaný, tak jsem nemohl jít za sedlo a zahákl jsem se, tak kupuju top kvalitu, naposled 8panelové.
Čert vem triko, důležité jsou kalhoty a pak větrovka, nebo dobrá teplá bunda.
Z Lidlu to je tak do hospody a z5. :evil:

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Dneska jsem jel jednim smerem asi 10 km. zacalo krapat, tak jsem se vydal presne na opacnou stranu a promokl jsem a zmrznul :)) No jo no, nejen kopce jsou korenim cyklistiky... ;)
Nema nekdo zkusenosti s pradlem Nalini?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

jennydrums
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jennydrums »

Tady pro vaše přátele a známé, kteří věřili a šířili dále video "cyklista na D1" :)

http://www.youtube.com/watch?v=wc6usP9Q ... AD=related

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

To ti poviem že to pekne nahrali.
Tak tu je nové také video
To ak je pravda tak to je samovrah. Trošku by šofér pribrzdil a bol by nakašu :bad:

Zobrazit video na http://youtu.be/pNc5XOC4cn0
Kód do fóra: [youtube]pNc5XOC4cn0[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

To videu jsem viděl už celkem dávno. No chtěl bych se tak projet :D
  • iPhone 6s

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

No ja som už išiel cca 80km/h (bolo to ale z kopca) ale to máš smrť v očiach a nie ešte za nákladakom. Samovražda!!! nájdi poriadny kopec a spusť sa, uvidíš tu rýchlosť ale keď sa vysekáš tak to nemáš odo mňa :roll:

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

Poradili by ste nejaký bike do cca 400€?
Normálne na cestu, ale aj do hôr. Aby to niečo vydržalo.
Podmienky sú jedine kotúčové brzdy vpredu a vzadu.
Odpružená vidlica je samozrejmosťou.
///M

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

No ja som si teraz objednal toto krásne kolo z Veľkej Británii: Nie je to cestné kolo ale sú tam super ceny :good:
Obrázek

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

haasteren
Starý pes fóra :)

Naše Kola

Příspěvek od haasteren »

Nechci ti bohuzel brat iluze, ale tohle ma pouze vzhled kola nic vic. Vybava vectra 7005 a celkove zpracovani je stejne jako kolo z tesca. Takze doufam , ze jsi neplatil vic jak 5000 Kc ;(

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Ty si celý kolo z tesca, bol si niekedy v tescu? tam majú rozhodne horšie kolá. Keď už sme u toho tak som si pozrel tvoje kolo a keď už tak koľko si investoval ty do svojho? koľko ta stála tá motorka?

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

No tak, kľud. Tu vládne mier tak nezpúšťajte hádku ktorá bude mať za následok kopu zbytočných OT postov. Keď sa mu ten bike páči, nech si ho kúpi. On počase zistí či spravil chybu alebo nie a na tom sa aj poučí.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

No objednávka ešte stále visí a stále ešte viem zrušiť, nič ešte nie je zaplatené. Tak keď ste taký odborníci tak poraďte nejaké suprové kolo do 11000,-

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Doporučím ti jinou věc: kol je úplně maximální přetlak, ojetá, byť ve špičkovém stavu jsou celkem těžko nebo úplně neprodejná. Tvůj největší kamarád bude cyklobazar.cz, doporučuju ti se tam podívat a možná že podle svýho gusta něco najdeš. A pokud najdeš, věřím, že za ty peníze to bude kolo, který by na krámě stálo násobek, přitom ti může ještě léta sloužit! Samozřejmě že je třeba mít se na pozoru, vyžadovat od všeho papíry a uznávám, že u horských kol to tak jednoduchý není, ale za podívání se tam nic nedáš...

edit: A ještě drobnost: pokud napíšeš "jaký kolo do X tisíc", je to stejný, jako by ses zeptal "jakej mobil do X tisíc" -> nevěřím, že ti bude někdo schopnej při tom přetlaku nabídky poradit něco rozumnýho, protože výběr je silně subjektivní záležitost. Něco tě prostě musí chytnout za srdce a/nebo musíš výrazně upřesnit zadání. I tak to pak s doporučeníma za mnoho stát nebude, bo nikdo nevyzkoušel všechny značky.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Pokud mas rozpocet 11-12 tisic, tak bych ti doporucil kolo slozit, a nes se ptat tady tak jit na fora venovane kolum.
Napr. http://www.bike-forum.cz jsou tam uzivatele Scalar a Maajkee, kteri ti dokazou kolo slozit, a zvolit vhodny kompromis, a za nizsi penize budes mit lepe osazene kolo, s funkcni vidlici nez kdyby si kupoval nejakou hotovku s kramu.
Nebo jak radi pantani, koukat po bazarech. Jinak za ty penize tezko sezenes funkcniho fulla, vsechno bude plus minus jako se prodavaji fully v tesku a podobnych hypermarketech, asi o neco kvalitnejsi, ale stejne porad vhodne max na jizdu po asfaltu nebo nezpevnene ceste, na vse ostatni bych se uz bal, videl jsem kedno video kde testovali takoveto kola a stacilo,
Dale muzes mit problem se serizenim, co tak ctu tak tyto levne kola s tim maji docela problem, a za cenu 11 tisic je problem sehnat kvalitni HT s funkcni vidlici, osazenim a brzdami. Jinak kolik vazis?

OT: a to stal ten full 11 tisic? Mas nekde odkaz jaky to melo osazeni, vidlice zdvihy atd?
Manual iPhone

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Diky za radu. Tak ja sa tam mrknem. Rozmýšlal som ešte na toto
http://aukro.cz/kolo-maxbike-59mb-deore ... 78545.html

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Ano, na toto jsou určitě specializovanější fóra než tohle, třeba i cyklodiskuze.cz.
Kolo se mi na první pohled líbí, ale ve výbavě horských kol se vyznám jen prachbídně

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To uz docela jde, za ty penize opravdu nejaky kvalitnejsi HT nez full.

Jinak jsem u toho sveho postu neco dopisoval, a te skladbe bych se nebranil, za zeptani nic nedas, hlavne kolik mas kilo? Ja uz bych dneska pouze vzduchovou vidlici, a to v teto ceno nesezenes, max ho zkusit poskladat, a stejne je nejlepsi si na to kolo prvne sednout a projet ho, jestli ti vubec sedne.

Ono tak pak kolikrat jde uz i o zdravi, nekdo si koupi takovy full za 10 tisic, rekne si, tak tedka to muzu pekne krosit a nekde treba zlomi vidlici, nedavno neco podobneho resil jeden kluk, mel nejaky tesco full za 8 tisic, a chtel s tim delat a jezdit takove veci, a nepochopil ze kdyz mu psali ze to neni dobry napad, ze by to to kolo nemuselo prezit, tak si porad mlel nejakou svou, a tam pak nekdo postoval to video jak to s takovym kolem dopada kdyz se nekdo pusti treba na sjezd, coz ten kluk mel v planu. No blazen.
Manual iPhone

haasteren

Naše Kola

Příspěvek od haasteren »

http://img.tapatalk.com/59185801-6efe-52b5.jpg

Misto motorky uz mam novy model RB monster kolik jsem do doho dal je to radeji nepocitam ale ke 100 tis uz to bude ;) letos jsem si dopral i novou vidlici za bezmala 40 tis ;) jinak na XC mam GT senzor 1.0 ten take neni levny. Je to moje vasen tim padem nepremyslim kolik co stoji. Pri tomto konicku nemuze selhat technika tim padem musi byt vse ok. Zde se nedaji kupovat levne veci. Ja uz jsem starsi pan potrebuji prijet domu k rodine zdravi ;)

[edit=Barberry.pha]pokud vkladate obrazek pres Tapatalk, smazte pak ty zavorky s [img] v Tapatalku se to sice objevi jako obrazek ale zde na foru je pak potreba ten link kopirovat, obrazek se neukaze a nejde na ten link ani kliknout, dokud to nekdo s modu neupravi ;) dekujeme[/edit]
Naposledy upravil(a) haasteren dne čtv dub 12, 2012 8:02 am, celkem upraveno 1 x.

Pantani
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Pantani »

Hm, a já si vždycky myslel, že vidle se musí do 15k určitě vejít :-D Co je to zač?

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Krasavec ;) tak pri DH je kvalita zaruka i bezpeci, a vidle za 40 :D za to koupi normalni smrtelnik kola pro celou rodinu a jeste mu zbyde :ROFL:

Jinak co treba toto
http://cyklonemcik.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=10453
Manual iPhone

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Na DH mas prakticky jen dve moznosti bud FOX 40RC2 nebo BOXXER nic jineho se skoro nejezdi. Samozrejme jde poridit i neco levnejsiho , ale bohuzel zde je to znat na kvalite. Ja jsem dlouholetym priznivcem FOX tak u me byla volba jasna ...

Pokud nemusi byt nove sel bych do neceho takoveho

http://www.bike-forum.cz/ajax/getBazaar ... &current=1

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Toto se mi hrozne libi
http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/vyrobk ... 9-9-carbon
ikdyz kdyby to nemusel byt karbon tak tady toto
http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/vyrobk ... 8-dh-2012/
ale na DH nemam uz odvahu :)
ja bych si radost udelal tady timto
http://www.trek-bikes.cz/cs/trek/vyrobk ... fish-elite
Manual iPhone

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Jezdim hlavne FR , urcite stoji za to se podivat na Spicak , Semmering neskacu nic velkeho proste mam rad to co me potka i pri normalnim XC a v parcivh to mam hlavne za odmenu a nemusim slapat nahoru :)))

zacatky :

http://www.stream.cz/uservideo/330629-s ... 9-comeback

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

pekny moc pekny :wink:
akorat toto je uz na me moc adrenalin ... ja rad si i ten kopec vyslapu, pak se projedu po hrebenu a pak si to sjedu dolu, ikdyz obcas to taky stoji zato, jeste kdyz tu cestu nemas tak upravenou, ale zase tam nebyvaji takovy skocky a jezdim to pomaleji (pokud je to potreba, kameny,koreny atd) jinak pokud je to zpevnene, tak to taky neco malo pustim :D ale ono bez hranici a integralky, ma s toho jeden vetsi respekt :oops:

my by se prave na takove to celodenni jezdeni libil ten rumblefish, klidne i ten zaklad model, ale to si udelam asi radost az nekdy hodne v daleke budoucnosti ;)
Manual iPhone

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Ja jezdim prave pres tyden XC do prace na primo , zpet pekne poradnej okruh les atd. Tak toto mam pak pekne za odmenu.

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Trošku mimo téma, ale nevíte o nějaké kvalitní a nedrahé, značce, která prodává jednoduchá (myslím bez těch připitomělých cik cak pruhů) nejlépe jednobarevná trika bez rukávů? Nevím proč, ale při sportu v létě mi rukávy strašně vadí. Dokonce i dres mám bez rukávů.
  • iPhone 6s

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

Roman_Pe píše:Tak nakoniec som našiel toto.
http://www.cyklonemcik.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=10852

Ten sa páči aj mne :)
No na SvK som našiel ale len 2008 a 620€ :(
///M

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

No ja by som ho aj bral ale nie je na moju výšku :( ja mám 183cm

iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

To mas velikost ramu tak 19" nebo 19.5"
Tedka uz takove ty super ceny byvaji bohuzel v tech ne uplne prodejnych velikostech.
Manual iPhone

Sphyn0x
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Sphyn0x »

Keď mám cca 172cm, tak aká veľkosť by sa mi hodila?
///M

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

17-18-19 :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Tak jsem se dneska pekne vyvezl do Haloun :)
http://connect.garmin.com/activity/169435452
Manual iPhone

Odpovědět