Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo. ... no, vypadal jsem ráno ve vlaku jako idiot!
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
Ako krásne video niečo takéto som videl i na iP5 ale už neviem jak som na neho narazil, To bola ešte väčšia pecka Keď nájdem tak to sem dám.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB iPhone 5S-32Gb. Silver iPhone 4S-16Gb White iPad mini 16Gb White
toto je vtipne.. cernoska je pry herecka nejaka.. a to porovnani:D myslim ze prvni komentar vse vystihuje "Better Challenge - Try to call someone with one hand."
Objeven nový prvek Romík (latinsky Cikanium) - přestože mu bývá přiřazena chem. zn. Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající poloblb. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny: derivátem romíku a india je Kumarin. Jedná se o prudký jed. Využití: využití romíku v technické praxi je mizivé. Za 2.sv.války se používal pro výrobu mýdla, v současnosti má uplatnění pouze v sociálním inženýrství.
Cikan Obecny - Romulus Vulgaris Noční živočich, blízký příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít vzácněji světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charaktrizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR, hojněji v severních Čechách a pohraničí. Je stěhovavý, některé kolonie táhnou za potravou až za oceán, odkud se později za ohlušujícího ryku vracejí zpět. Samička rodí i několikrát do roka, v jednom vrhu jedno až dvě mláďata která obvykle zavrhuje. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný se obvykle živí drobnými mršinami, kořist si vybírá pouze bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.
Tak to je tragéd Podľa toho vytraseného videa ako by mal epileptický záchvat, by som povedal že to natáčala jeho 127 ročná babička a aspoň ona mu mohla povedať NELEZ TAM!!! No a jak to krásne skončilo To už dať len na NOVU ako borec na úplný konec.
No mne bolo normálne hnusne keď som toto pozeral... Aj mňa to bolelo
Ja som už bol tiež u chiropraktika, ale až také brutálne to nebolo jak na tom videu. Je to ale fakt super pocit
To věřím. MG
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
To je teda hodne blbe konstatovani, si myslis jako, ze misto montovani a zabaleni do krabice si jako mohli lapnout na rit a hrat si s tim jo? Nevim lidi, kde se vam take blboviny berou v tech vasich palicich. Za takovou cenu bych tedy ten iPad v ruce drzet nechtela.
OT: to není moje konstatování, ale černý humor. který jsem někde četl na netu. Pokud Tě to pohoršuje natolik, že to musíš komentovat, tak to klidně smaž, jako moderátor na to máš právo. Mě to žíly netrhá, já se nad to dokáži povznést.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
Jo tak, to mel byt cerny humor, tak to jo potom. Mazat to nemusim, nevim, co vsichni hned mate s tim mazanim, kdybych nebyla mod, tak byste pak misto mazani psali co? Hmm?
BTW: Som jediný, kto fóra prezerá iba cez Tapatalk?
Naposledy upravil(a) Pr3dator dne sob bře 17, 2012 2:30 pm, celkem upraveno 1 x.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks