takze pouze asfalt a aktualne bahno
ale uz skoro 200km je najeto a i zadni cast si pomalu zvyka

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

15 km a parádicka 

"
)
"
Naštěstí jenom na patě, takže s tím dá nouzově jezdit.

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
a preto uz iba singelspeed 

. Ale zítra už překročíme kilínko.

viz moje posty vyse o zakoupeni Trek Paragon 29er napodzim
a co pak jeste vyssi rady 

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
holt se to musi otlacit a vysedet
ale uz to je po nekolika vyjizdkach lepsi a je to citit pouze prvnich nekolik km.
"
Tak v těch bych nepřál jezdit na kole nikomu. Já už teďkom vyjel normálně v kraťasech (Rogelli), bylo teplo. Jinak UAX bude mít od dubna novou cyklokolekci, takže tam nakoupím úplně všechno – čapáky, softshell bundu, dres, návleky na nohy i ruky.
co potrebuji to kupuji postupne a co maji
Ale v dzinach, au au au 
"
..už som písal že mám veľmi mäkké sedlo, ale keď vravíš že v lidli niečo majú tak skočím pozrieť.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

..ale mal som na mysli skôr názor na konkrétnu značku avid.
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

Ale to se osedí, horší je, že je naprasklý a tudíž mě pozdravuje min 3000,- za nějaký nový. Tohle už ale nechci - je to moc tvrdý a chtěl bych širší.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

sice jsem si kvuli obcasnym prejezdum po cyklostezskach poridil, nenapadny zvonek, jelikoz uz me nebavilo cekat jestli me pri predjezdeni nekde nesejme nebo na kazdeho pokazde volat zdovolenim, ale s tim zvonkem si obcas pripadam jako tramvaj
takze by lepsi neco poradneho co by uhnuli vsichni najednou a nejenom ti prvni ktere mijim.
a urcite bez spodniho pradla, jinak prijedes pekne dodreny, takhle to zvladnes uplne v pohode a radeji vypadat jako Harapes kdyz je pohodli :p
"