/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Vtipného na tom je, že novinky to označilo za VIRUS a český franta z Hornídolní se toho chytá, viz. diskuze pod článkem To že si na pc/mac uživatel sám od sebe nainstaluje software co dělá neplechu, tak to není virus, je to hloupost uživatele
Hloupost uzivatele to je, na Windows snad existuji stovky nebo tisice takovych aplikaci, ktere se tvari podobne. Obycejne se pouziva laicke oznaceni virus pro jakykoliv skodlivy SW.
Opičák příjde pozdě večer strašně udýchaný, vyčerpaný a splavený domů. Doma se ho ptají, co proboha dělal. "Ále", povídá opičák, "šukal jsem žirafu." "No a z čeho jsi tak vyřízený?" "To bylo furt: Dej mi pusu - vraž mi ho tam, dej mi pusu - vraž mi ho tam..."
Iphone 11
iPhone 13 mini
IPad mini 4 a 5
iPhone 6 64Gb space grey
IP 7
IP SE
+ 18°C obyvatelia Havaja si berú na noc dve prikrývky + 10°C obyvatelia helsinských panelákov vypínajú kúrenie a Rusi začínajú pestovať kvety + 2°C talianske autá neštartujú 0°C destilovaná voda zamŕza - 1°C dych sa stáva viditeľným. Rusi jedia zmrzlinu a popíjajú chladené pivo - 4°C pes sa ti snaží dostať do postele - 8°C bezdomovci vliezajú do kartónových krabíc - 10°C francúzske autá neštartujú - 12°C politici začínajú hovoriť o bezdomovcoch - 15°C americké autá neštartujú - 18°C helsinskí nájomníci zapínajú kúrenie. Obyvatelia Havaja zamrzli. - 20°C dych sa stáva počuteľným - 22°C bezdomovci si berú na noc dve krabice - 24°C nemecké autá neštartujú - 27°C pes skúša vliezť ti pod pyžamo - 29°C švédske autá neštartujú - 32°C bezdomovci zamrzli a sú stohovaní v krabiciach za mestom - 33°C žiadne auto neštartuje, len ruské - 38°C Rusi si zapínajú vrchný gombík na košeliach - 43°C ruské autá neštartujú - 50°C obyvatelia Helsínk zamrzli - 60°C tulene opúšťajú Grónsko a sťahujú sa na juh - 70°C Univerzita v Kuznecku organizuje cezpoľný beh na zahriatie - 75°C Santa Klaus opúšťa polárny kruh - 120°C alkohol zamrzol, Rusi sú nasratí - 268°C hélium zkvapalnelo - 273°C absolútna nula. Ustáva pohyb elementárnych častíc. Rus, žužlajúc zmrznutú vodku, pripúšťa, že je fakt kosa
Toho operatora obdivujem ze sa udrzal, robil som tiez v callcentre a pokial nam niekto nadaval tak sme mohli zlozit telefon takze sa cudujem ze mu to nevypol...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO