Kolik je tu iPhonu a v jakych sitich?

vše co vás napadne
Odpovědět

v jake siti pouzivate iPhone?

T-Mobile CZ
27
28%
O2 CZ
18
19%
Vodafone CZ
36
38%
T-Mobile SK
5
5%
O2 SK
3
3%
Orange SK
5
5%
Ostatni svet
2
2%

Celkem hlasů: 96

markor

Kolik je tu iPhonu a v jakych sitich?

Příspěvek od markor »

Kolik je tu funkcnich iphonu a v jakych sitich? Odpovezte podle toho, kterou sit pouzivate s iphonem nejcasteji. Nebo mate iphone bez sim karty

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

Bylo to tu několikrát ale hlasování tedy ne. Hledej na fóru někde v archivu jsou diskuze o počtech iPhonů.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

markor

Příspěvek od markor »

Julek píše:Bylo to tu několikrát ale hlasování tedy ne. Hledej na fóru někde v archivu jsou diskuze o počtech iPhonů.

no prave proto jsem udelal to hlasovani. Je to prehlednejsi.
jeste jsem tam mohl dat AT&T pro americke pratele... Tak at se kdyztak ozvou.

Nishin

Příspěvek od Nishin »

Hmm ja som si myslel ze nas bude v BA tak do 25... a hned prvy den co som bol v meste s iPhonom tak som videl dvoch! :) kazdy sedlak ma uz teraz ifón :P

a vcera mi v buse zazvonil iPhone a oproti sediaca baba "potichu" povedala svojej kamaratke .. "ty kokos tak toto uz je zufale, aj moja sestra dostala ten novy iPod a nemam ten dojem ze sa s nim da telefonovat chichi"

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

mozete mi niekto z vlastnikov Orange SK povedat kedy priblizne im vydali ich SIM kartu? Moja Orange SIM totiz odmieta spolupracovat s TurboSIM. Ide mi teda o tych, co maju tiez TurboSIM
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

waczko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od waczko »

no tak já jsem v FM ještě nikoho s iPhonem neviděl :lol: což mě staví před fakt, že bych mohl být jediný hehe :D ..

Braque

Příspěvek od Braque »

waczko píše:no tak já jsem v FM ještě nikoho s iPhonem neviděl :lol: což mě staví před fakt, že bych mohl být jediný hehe :D ..

takze dalsie hlasovanie bude, kolko je ludi v danom meste- praha, brno, fm ;-)

Aj ked to by admini mohli priblizne zistit aj podla IP adries...

Odpovědět