Ahoj všem.
Pokud je tel přihlášený na icloud, appleID zruším to DFU modem ??
Jsem manželce kapku vytopil Iphone X. Technik mi ho rozebral a vysušil, vyčistil. Nefungovalo už ale faceid. Při pokusu aktualizovat IOS se zasekl při ověřování aktualizace. Tak v Itunes obnova v recovery modu. Taky zamrznul. Pak jsem zkusil DFU mod a povedlo se. Tel nebyl odhlášený z appleid, ale nechtělo to po mě heslo...myslím.
Jako manželka už má nový IP11, IP X zůstane jako záloha, funguje, jen nejde faceid. Nabiju a bude v šuplíku kdyby něco.
A zkoušeli jste, nebo existuje nějaký servisní software ?? Krom Itunes ?? Když se něco pokazí ? Zálohu Iphonu v PC jsem neměl, naštěstí najela z Icloudu. Našel jsem nějaký software ReiBoot, je myslím i pro verze placená, je to k něčemu ?
Jo a jestli se v tom někdo vrtáte, tak kompletní záloha z icloudu je na vyžádání do emailu za několik dní to zpracují a pošlou, dá se nějak z icloudu ta záloha stáhnout do PC ??? Nebo když jí na vyžádání pošlou, tam jsou i všehcny fotky z icloudu ??
A ještě prosím.....provozuji už léta servery Synology, mám i fórum, kdyby byl někdo zvědavý. Dá se nastavit komplet záloha Iphonu do serveru synology ? Nebo to lze třeba jen fotky v app DS Foto ?
Člověk to docela podceňuje, to zálohování, ale když se něco pokazí, tak je dobré to mít. Už mě jednou icloud vydrbal, byl přetížený už jsem se bál že neobnovím zálohu.
Děkuji za vaše rady. Rosťa
DFU mode
-
- Mírně pokročilý
Re: DFU mode
Já zálohuji zásadně na lokální disk do mnou zvoleného adresáře.
K zálohování používám iMazing aplikaci, placená. Adresář se zálohami je nastavený na Synology NAS.
Tento adresář se automaticky skriptem namapuje při přihlášení uživatele win/mac.
Fotky díky O365 ženu přes 1TB OneDrive a na Synology používám CloudSync. Na iCloudu mám zapnuté jen SMS a kontakty, klíčenku.
Opět každý uživatel má adresář s fotkami na Synology namapovaný po přihlášení jako síťový.
DFU mód iPhone “nezbaví” iPhone iCloud zámku. Tento iPhone musí vaše ženská odebrat ze svého účtu.
Nemám Synology fórum, nejsem CEO Synology ale jejich produkty používám už víc jak 20 let.
K zálohování používám iMazing aplikaci, placená. Adresář se zálohami je nastavený na Synology NAS.
Tento adresář se automaticky skriptem namapuje při přihlášení uživatele win/mac.
Fotky díky O365 ženu přes 1TB OneDrive a na Synology používám CloudSync. Na iCloudu mám zapnuté jen SMS a kontakty, klíčenku.
Opět každý uživatel má adresář s fotkami na Synology namapovaný po přihlášení jako síťový.
DFU mód iPhone “nezbaví” iPhone iCloud zámku. Tento iPhone musí vaše ženská odebrat ze svého účtu.
Nemám Synology fórum, nejsem CEO Synology ale jejich produkty používám už víc jak 20 let.
Honza.Mac
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
15" MBPro Retina (mid 2012)/16GB/1TB SSD OWC
TB Extern. HDD Transcend StoreJet 500, 256GB
USB 3.0 Extern. HDD LaCie Porsche design 1 TB
Synology NAS DS-218, DS-216play 8TB WD Red
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
-
- Host
Jo jo, icloud manželky jsem z tel už odhlásil.honza.mac píše: ↑úte srp 27, 2024 7:55 amJá zálohuji zásadně na lokální disk do mnou zvoleného adresáře.
iMazing jsem neznal, vypadá moc dobře. Děkuji za tip.
-
- Mírně pokročilý
OT : Tak jsem koukl na to vámi provozované Synology fórum a koukám že je tam víc mrtvo než živo. Asi 10 příspěvků, většinou od vás a jen obecné info či oznámení které dostali všichni registrovaní majitelé Synology produktů. Domníval jsem se že tam najdu ke studiu nové druhy skriptování, návody na tvorbu aplikací, návody na virtualizaci atp. No nic.
To je lepší sekce Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství tady na fóru.
To je lepší sekce Mac - vše o počítačích, hardware a příslušenství tady na fóru.
Honza.Mac
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
- rony
- Klub čistého iOS
Holt casy phobb for su uz prec. Je to skoda, pretoze nahradne miesta su bohuzial iba socialne siete
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhonefil
To nevyzerá vôbec zle. Prosím ťa, keď by si obnovoval z takejto zálohy nejaký iPhone, v ktorom kroku po naštartovaní to robíš? Povedzme, že urobím zálohu, resetnem telefón do továrenských a štartujem ho ako nový. Kedy nastúpi obnova z iMazing?
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Mírně pokročilý
Já neobnovuji ze zálohy
Vždy nastavuji jako nový.
Ale jednou jsem obnovoval iPhone a proběhlo vše OK.
iPhone byl přihlášený k iCloudu a byl po instalaci ipsw firmwaru v DFU.
Prostě byl nastartovaný, připojil jsem ho kabelem k iMazing a spustil obnovu ze zálohy.
Vždy nastavuji jako nový.
Ale jednou jsem obnovoval iPhone a proběhlo vše OK.
iPhone byl přihlášený k iCloudu a byl po instalaci ipsw firmwaru v DFU.
Prostě byl nastartovaný, připojil jsem ho kabelem k iMazing a spustil obnovu ze zálohy.
Honza.Mac
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB
iPhone 11 128GB
iPad Air 2 64 GB