kamarádka má iPhone 4s s pamětí 8gb a nový iOS 8 ji to nabízí ale nejde nainstalovat protože potřebuje snad přes 4gb místa. Pokud by vymazala aplikace, hudbu a fotky aby takové místo měla tak by ji v tom mobilu nezbylo vůbec nic! Co s tím?
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12 iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12 Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor Vždy jsem uměl milovat, ale ažAPPLEmi ukázal pravou lásku!
Hlavne nech si dobre zváži či tu iOS 8 tak nutne potrebuje,nakolko jej to pravdepodobne aj dost spomalý iPhone.Moja rada znie-nechat zatial na aktualnom iOS aké tam dotyčna má- Pokial to Apple úplne nedoladí čo sa práve deje s iOS 8.1 beta.Ale je to každého osobná vec,len aby potom nelutovala.
iPhone 11 pro 256gb space grey
iMac 21,5 (Late 2012) osx Mojave
iPhone 7 Black 256gb. O2 sk
iPhone SE Gold 128gb O2
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com
Já bych se ani tak nebál velikosti místa. iOS8 ji zabere tak +/- 3,5 GB, což je zhruba stejný, jako 7.1. Takže pokud je mobil fungoval se sedmičkou, tak ji bude fungovat i s osmičkou. Samozřejmě je ale otázka rychlosti a plynulosti systému. Pokud tam má mraky apek, her, fotek, videích, hudby atd. tak by mohla s tím být na štíru. Nicméně já na 4S 16GB s osmičkou nemám problém, ale faktem je, že mám téměř "čistý systém" a všechny uživatelská data na cloudu.